به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمدرضا رستمی، معاون امور ساماندهی جوانان وزارت ورزش امروز در شصت و چهارمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان گفت: امروز شصت و چهارمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان بود. در این جلسه سه دستور اصلی داشتیم، گزارش عملکرد دولت در استان قزوین در حوزه جوانان ارایه شد. در این جلسه دکتر همتی استاندار قزوین گزارشی از وضعیت اشتغال جوانان و آسیب های اجتماعی را با تمرکز بر موضوع جوانان مطرح کردند.
همتی با بیان اینکه طبق گزارش ارایه شده در این جلسه خوشبختانه نرخ بیکاری استان قزوین در سال 95 نسبت به سال 94 کاهش داشت، بیان کرد: در چهار ماهه امسال پنج هزار شغل جدید در استان قزوین برای جوانان ایجاد شده او تا پایان سال 95، 15 هزار شغل دیگر هم ایجاد خواهد شد، در مجموع 20 هزار شغل در این استان ایجاد شده است. این موضوع یک خبر خوش برای جامعه جوانان استان قزوین است.
رستمی اظهار کرد: الزامی شدن دوره های آموزشی و مشاوره های پیش از ازدواج یکی از اقدامات ارزشمندی است که در استان قزوین انجام شده است، این امر تاثیر زیادی در تحکیم بنیان خانواده و کاهش طلاق دارد.
معاون امور ساماندهی جوانان وزارت ورزش با بیان اینکه رتبه استان قزوین در فعالیت حوزه جوانان 10 رتبه افزایش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: از رتبه 16 به رتبه 6 ارتقا پیدا کرده است و همچنین تعداد سمن های جوانان در استان قزوین نیز به 56 سمن افزایش یافته است. این موضوع یکی از اتفاقات خوشایندی است ، مشارکت اجتماعی جوانان در حوزه های مختلف باعث بهبود وضعیت جامعه جوان در این استان خواهد شد و همینطور موضوع اوقات فراغت جوانان مسئله مهمی است که نسبت به سال گذشته 300 درصد افزایش داشته است، این امر می تواند بر افزایش نشاط و شادمانی جوانان و شکل گیری امید به تاثیرات مثبت در زندگی کمک کند.
وی با اشاره به موضوع سکونتگاه های غیررسمی به عنوان یکی دیگر از موارد بررسی شده در جلسه امروز اذعان کرد: نزدیک به 11 میلیون نفر در سکونتگاه های غیر رسمی زندگی می کنند و در این میان نزدیک به 3 میلیون نفر جوانان نیز در این سکونتگاه وجود دارد.
رستمی ادامه داد: گزارشی که ارایه شد وضعیت جوانان در این سکونتگاه ها را بررسی کرد و مقرر شد دو منطقه نمونه انتخاب شود، یک منطقه پرخطر و پرمسئله که در رتبه بندی شورای اجتماعی کشور نیز مشخص شده است و منطقه دیگر هم منطقه ای که آسیب هایش در حد متوسط است مقرر شد تمامی اعضای ستاد ملی ساماندهی برنامه های خود را برای این دو منطقه اعلام کنند و به طور مشترک یک کار ملی در هر منطقه انجام و نهایتا ارزیابی شود و در صورت بررسی و انجام اقدامات لازم این اقدامات در سایر سکونتگاه های غیر رسمی نیز اجرایی شود.
معاون امور ساماندهی جوانان اظهار کرد: دستور سوم گزارش آسیب های اجتماعی وزارت بهداشت و درمان بود، وضعیت آسیب هایی که مستقیما به جامعه جوان مرتبط بود و درگیری هایی که جوانان ایرانی و بخشی هم با تمرکز بر تهران با این آسیب ها مواجه بودند مورد بررسی قرار گرفت.این گزارش، گزارش ارزشمندی بود از این جهت که دید کاملا روشنی را متناسب با مطالعات و اطلاعات جدید به اعضای ستاد ارایه شد.
رستمی اظهار کرد: ما امیدواریم در سند ملی سلامت جوانان که نهایی شده بتوانیم یک تقسیم کار ملی را با مشارکت وزارت بهداشت برای کاهش این آسیب ها برنامه ریزی و نتایج ملموس را در جامعه نسبت به کاهش این آسیب ها داشته باشیم از این جهت که سن ابتلای جوانان به برخی از این آسیب ها کاهش یافته است این یکی از خطرات جدی بود که امروز مورد بررسی قرار گرفت.
رستمی ابراز امیدواری کرد که ستاد ملی ساماندهی جوانان در جهت هماهنگی و هم افزایی تمامی توان های دولت و حاکمیت در جهت کاهش آسیب ها و وضعیت جوانان موثر باشد.
نظر شما