به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ حسین فیروزی در بازدید از مرکز سنجش مهارتها و صلاحیت حرفهای استان کردستان، با اشاره به اینکه مرکز سنجش مهارت ها و صلاحیت حرفه ای استان در مساحتی 8 هزار متری و با اعتبار 90 میلیارد ریالی ساخته و ارزش ریالی تجهیزات آن نیز 15 میلیارد ریال است، اظهار کرد: این ساختمان از ظرفیت فضای مناسب و استاندارد برخوردار است.
وی همچنین اظهار داشت: این مجموعه با توجه به دارا بودن کارگاه های مجهز، سالن های هماش و سالن های آزمون استاندارد و بخش های اداری و خدماتی مناسب ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه آموزش های مهارتی و صلاحیت حرفه ای شاغلین در بخش های مختلف در استان است.
فیروزی در ادامه از نظام مهندسی ساختمان، نظام مهندسی معدن، نظام مهندسی کشاورزی، آموزشگاه های فنی و حرفه ای، اتاق بازرگانی، اتاق صنایع و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که در زمینه آموزش مهارت های فنی و حرفه ای و فعالیت های مختلف استان مسئولیت دارند خواست از ظرفیت مناسب این مرکز بهره برداری کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خاطرنشان کرد: این مرکز یکی از بهترین مراکز ارتقای مهارتی در منطقه غرب کشور است و به طور قطع در صورت بهره برداری مناسب از آن می تواند بر توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای بهره وری در فعالیت های اقتصادی به استان کمک شایانی کند.
فیروزی، یکی از مهمترین ویژگی های این مرکز را رعایت استانداردهای زیست محیطی و مدیریت سبز عنوان کرد و افزود: استفاده از صفحه های خورشیدی در بام ساختمان و تولید انرژی پاک هم در رعایت استانداردهای صرفه جویی انرژی در ساختمان موثر است و هم الگویی برای آموزش در این زمینه است.
وی در ادامه تاکید کرد: تصمیم مدیریت استان بر این است که این مرکز توسط بخش خصوصی اداره شود تا حداکثر کارایی و بهره وری از این مرکز، تحقق یابد.
حسین فیروزی همچنین یادآور شد: به زودی سازمان آموزش فنی و حرفه ای چارچوب و ضوابط واگذاری به بخش خصوصی را که به تائید سازمان های نظارتی استان خواهد رسید به اطلاع عموم می رساند.
وی ابراز امیدواری کرد مدیران خلاق بخش خصوصی از این فراخوان استقبال کنند و با خلاقیت و توانمندی مدیریتی خود، این مرکز را به بهترین شیوه اداره نمایند و حداکثر اثربخشی را از این ظرفیت در توسعه آموزش های فنی و حرفه ای استان به نمایش بگذارند.
فیروزی در پاسخ به گله مندی یکی از حضار جلسه نسبت به طولانی بودن فرایند اداری و موانع سر راه تولیدکنندگان و سرمایه گذاران، گفت: اگر سرمایه گذاران و تولید کنندگان در ادارات به فرایندی زائد که مانع و مخل کار آنهاست برخوردند می توانند یا به صورت مستقیم با ما در میان بگذارند و یا به طور غیر مستقیم و از طریق رسانه ها موضوع را مطرح کنند.
معاون استاندار همچنین خاطرنشان کرد: در جلسات شورای اداری، شورای برنامه ریزی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که به ریاست استاندار برگذار می شود تاکید شده فرآیندهای زائد، طولانی و مخل سرمایه گذاری باید از سر راه برداشته شود.
وی با اشاره به تفویض اختیارات بیشتر به مدیران و تاکید بر اینکه مدیران باید جسارت و شهامت بیشتری از خود نشان دهند، افزود: سرمایه گذاران نباید در پیچ و خم بروکراسی اداری وقتشان تلف شود و اگر در سیستم اداری فرایندی اضافه است مدیران ذیربط باید در رفع آن تلاش کنند در غیر اینصورت باید جا را برای مدیران توانمندتر خالی کنند.
نظر شما