هدف دفاع مقدس مدیریت انقلابی و جهادی بود/ زاویه های پنهان این دوران را پیدا کنیم

خبرگزاری شبستان: مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، هدف دفاع مقدس را مدیریت انقلابی و جهادی دانست و اظهار داشت: زاویه های پنهان بسیاری در این دوران وجود دارد که فراموش شده اند و باید آنها را با تحقیق و پژوهش پیدا کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار محمد علیپور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، امروز(24 مرداد) در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه دفاع مقدس، با تبریک ولادت امام رضا(ع) و روز خبرنگار، اصحاب رسانه را پیشقراولان فرهنگی یک ملت دانست و گفت: رسالتی که بر دوش شما گذاشته شده رسالت انقلابی است.

 

وی با اشاره به اینکه با خبرنگاران رفتن در دل خطرات موضوعات ناب را کسب می کنند و به جامعه هدف می رسانند، افزود: این قشر با سختی ها و دوندگی های بسیاری مواجه است و در برخی مواقع مورد بی مهری واقع می شوند ولی اصحاب رسانه در همه میدان های نبرد و عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی محکم ایستاده اند و وظایف خود را انجام می دهند.

 

سردار علیپور، ثبت و ضبط تحولات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی و به ارث گذاشتن این فرهنگ و آثار آنها برای نسل های آینده را دو مسئولیت بزرگ خبرنگاران در تمام صحنه ها دانست و اضافه کرد: این دو رسالت و مسئولیت بسیار مهم است.

 

وی با بیان اینکه جوانان امروزی به دنبال یک الگو و هویت می گردند و در برخی اوقات در شکل دادن این هویت سردرگم هستند، تصریح کرد: جوانان ما دنبال فرهنگی هستند که در دفاع مقدس توانست در مقابل تمام دنیا بایستد ولی ما نتوانستیم آنچه را که از آن دوران به جای مانده را به خوبی ارائه دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه باید فرهنگ دفاع مقدس را به نسل جدید ارائه دهند و نگذارند این فرهنگ دستخوش انحراف شود، عنوان کرد: دیروز رزمندگان ما برای قرآن و ارزش های دینی سختی ها را تحمل کردند و امروز باید زینبی کار کنیم و بگوییم چرا جنگیدیم و چرا جنگ شروع شد.

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، مقابله ملت ایران در برابر تمام دنیا را بزرگترین حادثه قرن دانست و با بیان اینکه ما از این حادثه سرافراز بیرون آمدیم، اذعان داشت: خوزستان طلایه دار بزرگترین حادثه قرن بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه امروز اکثر استان ها به دنبال یک هویت انقلابی و فرهنگی هستند و ما این هویت را داریم، اظهار کرد: مدیریت جهادی دفاع مقدس همه اقوام خوزستان را به هم متصل کرد که توانستیم دشمن را زمین گیر کنیم.

 

این مسئول خاطر نشان کرد: هدف دفاع مقدس مدیریت انقلابی و جهادی بود که رزمندگان همه چیز را برای خدا در طبق اخلاص گذاشتند و در مقابل ظلم و جور ایستادند.

 

وی با بیان اینکه آثار دفاع مقدس شامل آثار فرهنگی، جغرافیایی و کسانی است که با این فرهنگ زندگی کردند، ادامه داد: رسالت ما تبیین آثار دفاع مقدس است، زاویه های پنهان بسیاری وجود دارد که فراموش شده اند و باید آنها را با تحقیق و پژوهش پیدا کرد.

 

سردار علیپور، با اشاره به اینکه نسل امروز نمی داند که عراقی ها تا کجای استان پیشروی کردند و آثاری از 52 نقطه ای که در این شهر بمباران شد، مشخص نیست، ابراز کرد: دنیا امروز در مبلمان شهری و گردشگری به دنبال هویت می گردند و ما این هویت را داریم و از آن استفاده نمی کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه نقطه به نقطه خوزستان از شمال و جنوب و شرق و غرب، درگیر جنگ بوده و شهر اهواز مرکز و ستاد مدیریت و پشتیبانی و فرماندهی جنگ بوده، توضیح داد: چه کسی می داند که این اتفاقات در استان رخ داده و چقدر مستند و کتاب در این خصوص تهیه شده است؟

 

این مسئول، با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان کار را در سه سطح آغاز کرده، گفت: این سه سطح شامل نقش نیروهای مسلح، نقش دولت و مسئولان و نقش اقشار مردم در دفاع مقدس است که این ها هویت ما را در این دوران مشخص می کند.

 

وی با اشاره به اینکه خروجی این سه سطح در موضوعی به نام باغ موزه دفاع مقدس استان شکل می گیرد، تصریح کرد: زمین باغ موزه را تحویل گرفتیم و مشاور و طراح سناریوی باغ موزه را ارائه داده که امیدواریم با همت و همکاری مسئولان و رسانه‌ ها بتوانیم باغ موزه‌ ای در خور شأن مردم استان ایجاد کنیم.

 

وی با بیان اینکه باغ موزه دفاع مقدس این استان باید فراملی باشد، یاد آور شد: ارثی که اصحاب رسانه از دوران دفاع مقدس به یادگار گذاشتند شامل آرشیو روزنامه ها و صدا و سیما و... در باغ موزه نمایش داده می شود و باید در معرض دید جوانان و نسل های آینده قرار بگیرد تا از اخبار و رویدادهای آن دوران باخبر شوند.

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، با اشاره به اینکه مردم باید در موضوع دفاع مقدس مطالبه گر باشند و این کار باید از سوی اصحاب رسانه پیگیری شود، اضافه کرد: ما وامدار کسانی هستیم که در مقابل دشمن ایستادگی کردند و اگر آنها نبودند نمی توانستیم مقاومت کنیم.

 

وی افزود: با توسعه و نشر فرهنگ، مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس در سطوح جامعه، غنابخشی و ارائه محصولات دفاع مقدس متناسب با ذائقه مخاطب، گفتمان ‌سازی و معرفی اسوه ‌ها، الگوها و نمادهای دفاع مقدس در بین اقشار مختلف جامعه، توسعه ظرفیت محیطی مرتبط با دفاع مقدس، همراه سازی شبکه‌ های اجتماعی و استفاده از ابتکارات و نوآوری‌ ها با استفاده از فناوری ‌های نوین و جاذبه های فرهنگی می توان این میراث گرانبها را به نسل های آینده انتقال داد.

 

کد خبر 565754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha