به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد به نقل از روابط عمومی سپاه شهرکرد، حجت الاسلام محمدجواد اسلامی، مبلغ همراه کاروان زیر سایه خورشید در آئین صبحگاه نیروهای نظامی و برافراشتن پرچم متبرک بارگاه حضرت امام رضا (علیه السلام) که در ستاد فرماندهی سپاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام برگزار شد، با تقدیر از استقبال باشکوه مردم ولایتمدار استان چهارمحال و بختیاری و رزمندگان سپاه حضرت قمر بنی هاشم (علیه السلام) از خادمان آستان قدس رضوی، به تشریح اهداف عزیمت کاروان های حرم امام رضا (علیه السلام) به مناطق مختلف کشور پرداخت.
وی افزود: شعاری که امسال کاروان فرهنگی تبلیغی زیر سایه خورشید با آن پیام پرچم متبرک بارگاه امام رضا (علیه السلام) را به همه جا می برد، پیرامون سیره زندگانی امام هشتم است.
مبلغ همراه کاروان زیر سایه خورشید ادامه داد: نکته ای که مقام معظم رهبری از زندگانی حضرت امام رضا مبلغ همراه کاروان زیر سایه خورشید بیان کرده اند، چنین است،که اگر بخواهیم در سه کلمه زندگانی آن امام عزیز را خلاصه کنیم؛باید بگوئیم که امام رضا (علیه السلام) زندگانی اش در مبارزه دائمی خستگی ناپذیر خلاصه می شود.
حجت الاسلام اسلامی، به وجود جریانهای منحرف در جامعه شیعی و غیر شیعی دوران حضرت امام رضا (علیه السلام) اشاره کرد و گفت:شبهات مختلفی از جانب مادیگراها، مسیحیان، یهودیان و دیگر مکاتب غیر اسلامی در جامعه اسلامی دوران زندگی حضرت امام رضا (علیه السلام) رواج پیدا کرده بود.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که در جریان شیعی، جریانهایی مانند غلات، واقفه، ۶ امامی ها، چهار امامی ها، زیدی ها، در مقابل ولایت امام رضا (علیه السلام) قد علم کرده بودند و شبهه افکنی بسیار شدیدی کرده بودند؛ در این شرایط آن امام عزیزی که شیعه را پاینده نگهداشت،به واسطه مبارزه علمی امام رضا (علیه السلام) بود.
این مبلغ دینی اضافه کرد: اگر توجه کنیم مقام معظم رهبری در انتخاب واژه مبارزه، می خواهند این نکته را بفهمانند که مبارزه تنها در جبهه جنگ نیست؛ بلکه مبارزه، جبهه های جنگ و جبهه های علمی است.
وی گفت: مرحله بعد، جبهه نرم یا همان جنگ نرم است، فضای کنونی بسیار شبیه به عصر رضوی است، در عصر رضوی، شبهات زیادی در جامعه رواج داده شده بود که جواب های امام رضا (علیه السلام) را می توان در کتاب هایی مانند عیون اخبار الرضا و التوحیدشیخ صدوق مطالعه کرد.
حجت الاسلام اسلامی گفت:مبارزه ای که در این عصر باید در این جامعه باشد، همان مبارزهای است که در عصر امام رضا (علیه السلام) شکل گرفت.
وی افزود: اصحاب بسیاری را امام رضا (علیه السلام) تربیت کرد، همچون اباصلت هروی که این شخصیت بزرگ، ابتدا بعنوان جاسوس مأمون خدمت امام رسید، اما تبدیل به یکی از اصحاب خاص امام رضا (علیه السلام) شد.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: دومین نکته ای که در شعار کاروان زیر سایه خورشید، مورد توجه قرار می گیرد، ضرورت دائمی بودن مبارزه است.
حجت الاسلام اسلامی ادامه داد: یکی از پیام های کاروان زیر سایه خورشید، این است که اگر در هر شرایطی نتوانستیم از فضای پرفیض حرم استفاده کنیم، هر جا اراده کنیم، می توانیم حرم را تجسم و همانجا سلام به محضر امام عرض کنیم و ارتباط با امام رضا (علیه السلام) را برقرار کنیم.
وی، سومین نکته را بحث خستگی ناپذیری دانست و افزود: جهاد و مبارزه اساساً بحث خستگی ناپذیری دارد، یعنی مقتضیات جهاد، خستگی ناپذیری است که اگر این ویژگی نباشد، اگر نگوئیم متوقف می شود، کیفیت آن از بین می رود.
نظر شما