حبیبالله تحویلپور، معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری اصفهان، به خبرنگار شبستان گفت: مبحث شهر اسلامی و دستیابی به آن دغدغه مسئولان شهری است و در این راستا سند رشد باورهای دینی تدوین شده است.
وی تاکید کرد: در یک شهر اسلامی، باورهای دینی باید در سطح شهر و رفتار شهروندان تجلی یافته و هویت مذهبی آنها را متجلی سازد.
معاون فرهنگی، اجتماعی شهرداری اصفهان تصریح کرد: جامعه ما مملو از احساسات دینی است و آموزش دینی نیز از مدارس آغاز میشود ولی نمره بالا گرفتن در این آموزشها به معنای کاربرد این اصول و آموزشها در زندگی افراد نیست و ما باید در این راستا گام بلندتری برداریم و به تربیت و رشد معرفت دینی در تک تک اشخاص بپردازیم.
وی در ادامه افزود: شهروندی که در مکتب دین تربیت شده و رشد یافته، حقوق شهروندی را رعایت میکند و به خود کنترلی مبادرت میورزد که این برای مدیران شهر، یک نعمت بزرگ است.
تحویلپور با اشاره به ویژگیهای شهر اسلامی اظهلر کرد: شهر اسلامی، شهری است که به محض ورود به آن اسلامی بودنش احساس میشود و در برنامه اصفهان 95 نیز تحقق این چنین شهری مدنظر است لذا ما باید برای تحقق این شهر احساسات دینی را به معرفت دینی تبدیل کنیم.
وی با اشاره به فیوضات ماه مبارک رمضان گفت: در ماه رمضان، میزان جرایم و آسیبهای اجتماعی بسیار کاهش مییابد و ما باید تمام تلاش خویش را به کار بندیم تا بتوانیم این وضعیت را به تمام طول سال تعمیم دهیم و شهروندان متوجه این موضوع شوند که عالم محضر خداست و در محضر خدا نباید گناه کرد.
پایان پیام/
نظر شما