شکیبابی، آشکار کننده حقیقت

خبرگزاری شبستان: شکیبابی، آشکار کننده حقیقت چون خورشیدی تابان در این وادی به شمار می آید که زندگی بزرگان سراسر از بکارگیری این مهم است.

خبرگزاری شبستان - مازندران

 

امام رضا(علیه السلام) می فرمایند: «بهترین بندگان، وقتی گرفتار می شوند، شکیبایی را پیشه می کنند.»

 

در زندگی امروزه، انسان ها با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند که برای برخی از آنها، چاره و مرهمی جز صبر وجود ندارد.

 

حتی شاید تا پایان عمر هم کسی درباره واقعیت موضوع، مطلع نشود اما صبر و شکیبابی، حقیقت را چون خورشیدی تابان آشکار می سازد.

 

فردی که کسی را عصبانی کند، او را فتح کرده است و با خشمگین شدن از کسی در حقیقت، اجازه تصاحب عاطفه و ذهن به او داده می شود که این امر اهمیت صبر و شکیبایی را به خوبی، بیان می کند.

 

اما معنای صبر حقیقی چه است و به چه مطلبی اشاره دارد که می طلبد، والدین یکی از آموزش های دوران کودکی را به این مهم اختصاص دهند و هر فردی هم در تمام دوران زندگی، صبر را در زندگی بکار گیرد تا به آرمان و مطلوب خود برسد.

 

حجت الاسلام حسن روحانی، امام جمعه بابل، امروز (23مرداد)  به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري، گفت: صبر و شکیبایی در برابر مشکلات بر خلاف برخی افکار از روی ناچاری و انفعال نیست و برای رسیدن به هدف، راهکار خوب و مطلوبی محسوب می شود.

 

وی اظهار کرد: اشخاصی که در مسئله صبر، قدم بر می دارند، راه چاره و رسیدن به نتیجه را با عنایت به این مهم می دانند و اهتمام فراوانی برای انجام این امر، انجام می دهند.

 

حجت الاسلام روحانی، کلید موفقیت را صبر دانست و بیان کرد: افرادی که مسیر عمر و زندگی را بدون مشکل و سختی می دانند تفکر و باوری اشتباه دارند.

 

وی ابراز کرد: اشخاصی که در برابر مصائب صبور نیستند، منفعل و افسرده می شوند که این امر اشتباه و پوچی به شمار می آید چرا که با صبور بودن، راه حل مشکل پیدا می شود.

 

امام جمعه بابل اظهار کرد: علی ابن موسی الرضا(علیه السلام) در زمان مامون، زندگی می کرد که آن حضرت، صبورانه و با تحمل دشواری در بیان و انتشار اسلام ناب، تلاش بسیاری را انجام داد.

 

حجت الاسلام صادق طالبی، یکی از مولفان مازندرانی، امروز (23مرداد) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: در ابتدای کار هیچ آشنایی با قلم نداشته بطوریکه با تلاش در هفتمین دفعه، موفق به تالیف کتاب نخست شده است.

 

وی اظهار کرد: دو اثر اول را با تلاش خود به چاپ رسانده و بعد از تحمل و صبر به موفقیت در تالیف های بعدی، نائل شده است.

 

حجت الاسلام طالبی بیان کرد: شخصی که قلم بر کاغذ می گذارد باید منتظر انتقاد، پیشنهاد و تذکرات باشد که صبر برای رسیدن به این مهم، بهترین راه چاره به شمار می آید.

 

وی ابراز کرد: پیامبر اکرم، حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله و سلم)، رسالت مبعوث شدن خود را برای مکارم اخلاق دانست و بی احترامی و اذیت های های ابی لهب و همسرش را با صبر، تحمل کرد و اینگونه جهان اسلام را بوجود آورد.      

 

اين مولف مازني  با اشاره به اینکه سیره تک تک علما و معصومین(علیهم السلام)، الگو قرار دادن صبر بود، اظهار کرد: حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) نیز با صابر بودن، هدف خود را پیاده نمود و انقلاب اسلامی ایران را تشکیل داد.

 

حجت الاسلام طالبی بیان کرد: علمای بزرگ و پیامبران، راز کلام وحی را دریافتند و به اینگونه با صبور بودن و شکیبایی، خواسته های خود را کسب کردند.  

گزارش: معصومه علیزاده

کد خبر 565363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha