تقوا، فلسفه اصلی و ثمره روزه داری است

امام جمعه موقت رشت، تقوا را فلسفه اصلی و ثمره روزه داری دانست و گفت: وقوع شب قدر، از شب های با ارزش و پربرکت در این ماه بیانگر بخش اعظمی از فضیلت این ماه است.

حجت الاسلام یوسف صدیق عربانی، امام جمعه موقت رشت با اشاره به علل برتری ماه مبارک رمضان نسبت به سایر ایام سال، به خبرنگار شبستان گفت: ماه رمضان، ماه نزول قرآن کریم است و همه فضائل را به خاطر نزول قرآن در خود دارد.

 

این استاد حوزه دانشگاه، با بیان اینکه وقوع شب قدر، از شب های با ارزش و پربرکت در این ماه بیانگر بخش اعظمی از فضیلت این ماه است، افزود: در شب قدر نقش ولایت در نزول برکات بر انسان ها مشخص می شود.


امام جمعه موقت رشت اضافه کرد: خداوند در ماه رمضان کرامتی عظیم به انسان داشته و حتی خواب و تنفس او تسبیح است.


وی اعلام کرد: ماه های رمضان یکی از ماه های خاص و پر فضیلتی است که دارای نسیم ویژه رحمت خداوند متعال است.

 

حجت الاسلام صدیق عربانی در ادامه ماه رمضان را ماه دعوت بزرگ خداوند از مسلمانان خواند و خاطرنشان کرد: ماه رمضان ماه ضیافت الهی است و خداوند در این ماه برای بخشش گناهان صلای عام، داده است.

 

وی ماه رمضان را زمان برخاستن از خویشتن و تطهیر روح از گناهان توصیف کرد و گفت: مومن دل و جان خود را از آلودگی ها مانند بخل، حسد و کینه پاک می کند تا لایق مهمانی خداوند شود.


این استاد حوزه و دانشگاه به تاثیر دعا و نیایش در بهره برداری از برکات معنوی ماه رمضان و قبولی استغفار و توبه اشاره و اظهار کرد: دعا انسان را به خدا نزدیک می کند.

وی تاکید کرد: خداوند در قرآن امر به دعا فرموده و استجابت دعا را نیز تضمین فرموده است.

 

امام جمعه موقت رشت، تقوا را فلسفه اصلی و ثمره روزه داری دانست و گفت: اگر با تقوا نباشیم هیچ عبادتی از ما مقبول نیست.

 

حجت الاسلام صدیق عربانی با بیان اینکه مسلمانان با روزه تمرین تقوا ورزی می کنند، اذعان کرد: اگر تقوا همراه روزه داری نباشد، چشم و گوش و قلب انسان، روزه دار نمی باشد و انسان از روزه داری تنها گرسنگی و تشنگی نصیبش می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 56516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha