خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: بنیاد برکت در حوزههای وسیعی در جهت خدمت به محرومین و نقاط کمتر توسعهیافته فعالیت دارد که مواردی از قبیل توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعهی فضاهای آموزشی از طریق تأسیس مدارس برکت، انجام امور زیربنایی، ساخت مراکز فرهنگی- مذهبی، توسعهی خدمات بیمهای، مالی و حمایتی، توسعهی محصولات راهبردی دارویی با تأکید بر فناوریهای نوین، ساخت بیمارستان و افزایش دسترسی آحاد جامعه بهویژه هموطنان ساکن مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی را شامل میشود.
بنابراین گزارش، بنیاد برکت در بخشهای مختلفی همچون صنعتی و کشاورزی، انجام طرحهای عمرانی و زیربنایی و مدرسهسازی، تلاش دارد در رشد و توسعه مناطق از جمله استان مرکزی مشارکت کند. بنیاد برکت در راستای سیاست توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی در مناطق محروم کشور، تاکنون فرصت اشتغال برای 6 هزار و 730 نفر در مناطق مختلف استان مرکزی فراهم آورده است. این بنیاد اقتصادی و اجتماعی وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در بین سال های 87 تا 94 در 10 طرح اقتصادی در این استان مشارکت مالی کرده است.
این گزارش می افزاید: ایرنا در توضیح این خبر نوشته است: "حجم کل سرمایه گذاری در این طرح بیش از 1483 میلیارد ریال بوده و مشارکت بنیاد برکت در 6پروژه همچنان تداوم دارد و در سایر طرح ها سهام خود را به کارآفرینان شریک واگذار کرده است. این طرح های اقتصادی در شهرهای خمین، زرندیه، اراک و خیرآباد تأسیس شده و در زمینه تولید شیشه سکوریت، تجهیزات آمبولانس، محصولات لبنی، خوراک دام، نخ پلی استر، قطعات فلزی، فیلتر هوا، رینگ خودرو، تولید میلگرد و کود گوکرد فعالیت می کنند."
یادآور می شود: بنیاد برکت در هشت سال گذشته برای بیش از 165 هزار نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم در محروم ترین مناطق کشور کارآفرینی کرده است. این بنیاد تاکنون در اجرای 262 طرح اقتصادی و صنعتی در مناطق محروم کشور مشارکت داشته است که از 128 مورد از این طرح ها خروج کرده تا سرمایه ی خود را در اجرای دیگر طرح ها به کار گیرد. خط مشی بنیاد برکت این است که پس از پایان پروژه و آغاز بهره برداری، ظرف مدت 3 تا 5 سال اقدام به فروش تدریجی سهام خود به سهام داران شریک بر اساس توافق حاصله به شکل نقدی یا اقساطی می کند.
نظر شما