۲۰درصد از مدارس استان همدان نیاز به بازسازی دارند/ افزایش ۲ برابری سهمیه استخدام معلم در همدان

خبرگزاری شبستان:مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: ۲۰ درصد از مدارس استان همدان نیاز به بازسازی، نوسازی و مقاوم سازی دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، مصطفی خزائی، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در جمع خبرنگاران گفت: در چندسال گذشته سیستم گرمایشی سه هزارو 304 کلاس درس استان همدان با صرف اعتبار 190 میلیارد ریال استاندارد سازی شده است و این روند باید امسال به سرانجام برسد و تمام کلاس های استان از سیستم گرمایشی استاندارد برخوردار شوند.

 

وی افزود: در حال حاضر 1928 کلاس درس در استان همدان بخاری نفتی استاندارد دارند و در هیچ یک از مدارس استان بخاری چکه‌ای وجود ندارد.

 

وی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش امسال 20 هزار نیرو جذب می کند که بخشی از این افراد از طریق دانشگاه فرهنگیان و 10 هزار نفر نیز از طریق آزمون استخدامی وارد سیستم آموزش و پرورش خواهند شد.

 

خزائی، از افزایش 2 برابری سهمیه استخدام معلم در همدان خبرداد و  تصریح کرد: سال گذشته سهمیه جذب نیرو برای استان همدان 117 نفر بود که امسال این ظرفیت به 2 برابر افزایش یافته است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: در سال گذشته 153 نفر از مربیان پیش‌دبستانی جذب آموزش و پرورش شده‌اند و سایر مربیان پیش‌دبستانی نیز در صورتی‌که آموزش و پرورش نیاز داشته باشد به صورت حق‌التدریسی جذب خواهند شد.

 

وی در خصوص مسابقات قرآنی، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور، گفت: این دوره از مسابقات در دو بخش آوایی و پژوهشی در همدان و مشهد برگزار شد.

 

وی ابراز داشت: دانش‌آموزان استان همدان در مرحله پژوهشی در مشهد 11 رتبه  و در بخش آوایی 4 رتبه را کسب کردند.

 

خزائی گفت: در حال حاضر آموزش و پرورش استان همدان دارای 25 هزار پرسنل و 280 هزار نفر دانش‌آموز است که 600 هزار نفر از والدین این دانش‌آموزان را هم در بر می گیرد .

 

وی به کیفیت‌بخشی آموزش‌های معلمان وزارت آموزش و پرورش در سال‌های اخیر اشاره کرد و افزود: طی سال‌های اخیر هیچ معلمی بدون دریافت آموزش‌های لازم در زمینه تدریس به کلاس‌های درس فرستاده نشده است .

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: در ارتباط با زیرساخت‌های لازم و میزان تسلط معلمان در زمینه ارزشیابی توصیفی دانش‌آموزان ابتدایی همچنان جای بحث وجود دارد و بر این اساس معلمان با این روش ارزشیابی آشنا شوند.

 

 

کد خبر 564220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha