جلوگیری از تحصیل دختران در برخی از مناطق کشور

خبرگزاری شبستان:وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از سیاست های ما انسداد مبادی بی سوادی است گفت: دربرخی از مناطق کشور از تحصیل دختران جلوگیری می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در سی و سومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است درباره ی پرداخت مطالبات بازنشستگان گفت: بیش از 94 درصد مطالبات بازنشستگان سال 93 را پرداخت کردیم 6 درصد این مطالبات باقی مانده است.

 

وی افزود: در بودجه سال جاری  اعتبار 4 هزار و 500 میلیارد تومان برای پرداخت پاداش فرهنگیان پیش‌بینی شده است و امیدواریم باقیمانده مطالبات سال 93 و 94 را بتوانیم تا آخر شهریور پرداخت کنیم.

 

فانی با اشاره به  کاهش فاصله بین مدارس کپری تا مدارس هوشمند گفت: در سند تحول، زیر نظام فضا و تجهیزات را داریم وجود دارد و ما تأمین اعتبارات لازم برای کپرزدایی و تأمین فضاهای استاندارد هستیم.

 

فانی با اشاره به فضاهای آموزشی استاندارد گفت: یک سوم فضای آموزشی کشور استاندارد نیست، دو سوم فضاهای آموزشی استاندارد است.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از سیاست های جدی ما انسداد مبادی بی سوادی است، گفت: یکی از اقدامات خوب معاونت ابتدایی مراجعه خانه‌ به خانه و شناسایی بچه‌های لازم‌التعلیم بود که سال گذشته تعداد 76 هزار کودک لازم‌التعلیم در استان‌ها و به خصوص در سیستان و بلوچستان، شناسایی و به مدرسه بازگشتند.

 

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: تصویب آیین‌نامه مدارس چند پایه و اساسنامه مدارس عشایری یکی دیگر از اقدمات ما بود که این موضوع باعث ارتقای عدالت آموزشی می‌شود و به همین منظور 4 استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان، آذربایجان غربی و جنوب کرمان از لحاظ آموزشی محروم شناخته شدند. شورای فرابخشی در سازمان مدیریت تشکیل شد و با همکاری کمیته امداد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش در جهت رفع محرومیت آموزشی آنها اقدام کردیم.

 

وی تصریح کرد: پوشش تحصیلی در پیش‌دبستانی از 38.2 درصد به 57 درصد در سال جاری رسیده و برای نخستین بار 50 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه آن در بودجه پیش‌بینی شده است.

 

فانی بیان کرد: میزان تحت پوشش دانش‌آموزان در دوره متوسطه اول  94 درصد است و فاصله 6 درصدی  به آموزش دختران و  برخی خانواده ها در برخی از مناطق کشور از تحصیل دختران جلوگیری می کنند اما میزان تحت پوشش دختران در دوره دوم متوسطه از 47 درصد به 48.20 رسیده است.

 

 

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: میانگین حقوق کارکنان آموزش و پرورش در سال 92 یک میلیون و 290 هزار تومان بود که در سال 95 به 2 میلیون و 380 هزار تومان رسیده است.

کد خبر 564203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha