جاسوسی پلیس ژاپن از مسلمانان

خبرگزاری شبستان: پلیس توکیو دست کم از سال ۲۰۰۸ تا کنون فعالیت های مسلمانان را تنها به دلیل مذهبشان مورد جاسوسی قرار داده است. اسناد افشا شده در این کشور جاسوسی دولت ژاپن از مسلمانان را فاش کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «گلوبال وویس»، پلیس توکیو دست کم از سال 2008  تا کنون فعالیت های مسلمانان را تنها به دلیل مذهبشان مورد جاسوسی قرار داده است.

دادگاه عالی ژاپن نیز اخیرا پرونده ای را که قانونی بودن طرح نظارت بر مسلمانان را زیر سوال می برد،رد کرد.

این در حالی است که نظارت مذهبی یا قومی به طور کلی در قانون اساسی ژاپن غیر قانونی است. این قانون بر اساس احترام به حریم خصوصی و آزادی مذهب است.

موضوع جاسوسی پلیس توکیو از مسلمانان برای اولین بار در سال 2010 میلادی با افشای بیش از ۱۰۰ سند اداره پلیس به طور آنلاین درز پیدا کرد.

این اسناد شامل نام،آدرس و دیگر اطلاعات شخصی مسلمانانی بود که در ژاپن زندگی می کنند.

این اسناد همچنین نشان می دهد که مسئله جاسوسی از مسلمانان به سال ها قبل از 2010 میلادی برمی گردد و ظاهرا به دلایل امنیتی برای نشست جی 8 سال 2008 در ژاپن،اجرایی شد.

بر اساس گزارش روزنامه انگلیسی زبان «ژاپن تایمز»،این اسناد نشان می دهد که پلیس پروفایل های مبسوطی از 72 هزار مسلمان شامل اطلاعات شخصی مانند حساب بانکی،جزئیات گذرنامه ها و سوابق فعالیتهای آنها جمع کرده بوده است.

همچنین بر اساس این اسناد،پلیس در آن زمان دوربین هایی را در داخل مساجد نصب کرده و از مامورین مخفی برای جاسوسی از سازمان های غیر دولتی اسلامی و رستوران ها و خوار و بار فروشی های حلال،استفاده می کرده است.

 در پی انتشار این اسناد،17 مسلمان که نامشان در این سندها برده شده بود از دولت و پلیس به دلیل قانونی اعلام کردن جاسوسی از مسلمانان شکایت کردند.

گفتنی است، امروزه جمعیت مسلمانان ژاپن را ۱۰۰٬۰۰۰ نفر تخمین می‌زنند و  تخمین زده می‌شود تعداد مسلمانان ژاپنی الاصل تا هزاران نفر برسد.

 

 

 

 

کد خبر 563799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha