جامعه ای می تواند مقتدرتر باشد که از مسیر ایثارگری عبور کند

خبرگزاری شبستان: مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان با بیان اینکه مسئولین برای جذاب کردن گلزارهای شهدا نقش داشته باشد، گفت: جامعه ای می تواند مقتدرتر باشد که از مسیر ایثارگری عبور کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، ابراهیم طاهرنژاد، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان عصر امروز(16 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار انجام شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار استان گیلان شهیدان اسحاقی، ثابت قدم و اخوان اظهار کرد: خبرنگاران راستین در این عرصه گمنام بوده و کمتر دنبال نام و نشان هستند.

 

وی با بیان اینکه علم سلطان قدرت است، گفت: شما خبرنگاران، آگاهی بخشان جامعه هستید و هر چه آگاهی بخشی در یک جامعه سریعتر و درست تر باشد آن جامعه قدرتمندتر است.

 

طاهرنژاد تصریح کرد: علم و آگاهی درست باعث تعالی، انسجام و همصدایی در جامعه می شود و سالم سازی و شفافیت ایجاد می کند.

 

وی گفت: این علم در همه ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و... باعث رقابت و نوآوری می شود و حس سرعت در کار را بالا می برند.

 

طاهرنژاد با بیان اینکه با خبرنگاران و خبرنگاری جامعه از رکود و سکون خارج می شود، ادامه داد: اگر جامعه ای بتواند به اخبار و مسایلی که پیرامونش است آگاه شود سعی می کند به سمت تعالی برود.

 

وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی که در افغانستان به شهادت رسید و باعث شد روز شهادتش روز خبرنگار نامگذاری شود، افزود: خبرنگاری حرفه بسیار مهم و خطرناکی است و یکی از دلایل گمنامی شما خبرنگاران این است که کسی نمی دادند کار شما تا چه اندازه سخت و خطرناک است.

 

اشتباهات مسئولین با توجهات خبرنگاران کمتر می شود

طاهرنژاد اذعان کرد: مسئولین خیلی از کاستی ها را با پیگیری و اقداماتی که انجام می دهید جبران می کنند و اشتباهات ما با توجهات شما کمتر می شود.

 

وی در ادامه با مروری بر عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران که به فرمان حضرت امام خمینی(ره) در سال 58 تاسیس  شد، اظهار کرد: این سازمان ترکیبی از چند فرایند متصل و تنیده به هم است تا ایثارگری ها و جانفشانی های این قشر را به نسل های جوان معرفی و به نسل های اکنون، یادآوری کند.

 

طاهرنژاد با بیان اینکه در این انقلاب هر چه که داریم از برکت خون شهدا و ایثارگرانی است که نهال انقلاب را آبیاری کردند، افزود: ارزش و جایگاه شهدا را فقط خداوند می داند و مهم این است که ما آنان را باور داشته باشیم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: جانبازان ما کسانی هستند که جانشان را تقدیم کردند اما به درجه شهادت نرسیدند و عده ای نیز به دست دشمن افتادند و اسیر شدند.

 

طاهرنژاد اظهار کرد: 90 درصد آزدگان ما قبل از اینکه اسیر شوند، جانباز شده بودند و نزدیک به 80-90 درصد از آنان نیروهای نظامی ما هستند.

 

وی همچنین به جایگاه مسئولین در شناخت و خدمت به جامعه ایثارگری اشاره و اذعان کرد: مسائلی که ایثارگران در کشور با آن مواجه هستند خواسته ای فراتر از افراد عادی نیست و بخاطر ایثاری که انجام داده اند باید الویت آنان به عنوان یک موضوع عملیاتی، انجام بشود.

 

موضوع اولویت ایثارگران باید شعار هر فردی باشد

طاهرنژاد با بیان اینکه همه مسئولین نسبت به جامعه ایثارگری عنایت دارند، تاکید کرد: موضوع اولویت ایثارگران باید شعار هر فردی باشد و این وظیفه ما نسبت به آنان است.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید نمادهای شهری خود را مزین به نمادهای ایثارگرانی که باعث افتخار هر شهر است، قرار دهیم، گفت: گلزارهای شهدا باید تبدیل به یک مرکز فرهنگی برای جوانان و پیران ما باشد و مسئولین نیز برای جذاب کردن گلزارهای شهدا نقش داشته باشد.

 

وی اذعان کرد: اکنون تعدای از جوانان ما پیوند ازدواجشان را در کنار قبور شهدا انجام می دهند و چه خوب است که بیعت های روزهای مهم و مناسبت های زندگی ما با بیعت با شهدا رنگ دیگری به خود بگیرد.

 

طاهرنژاد به استقبال باشکوه مردم از شهدای تفحص شده و گمنام که هر از چندگاهی به آغوش وطن آورده می شوند اشاره و تصریح کرد: 35 سال از عمق جنگ می گذرد اما مردم همچنان با شکوه پای کار هستند و انقلابی وارد میدان می شوند.

 

وی با بیان اینکه جامعه ای می تواند مقتدرتر باشد که از مسیر ایثارگری عبور کند، اظهار کرد: برای اینکه کشور ما دچار آسب نشود و در مقابل آسیب ها واکسنه شود باید به فرهنگ بالای ایثارگری احترام بگذاریم.

کد خبر 563681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha