به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، شاپور پولادی، معاون عمرانی استاندار ایلام، عصر امروز(16 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان ایلام، اظهار کرد: هیچ مسئولی به استناد قانون اجازه یک ریال جابجایی اعتبار هیچ پروژهای را ندارد و نخواهد داشت.
وی، با اشاره به بحثهایی در خصوص جابجایی اعتبار تونل قلاجه در روزهای اخیر در برخی محافل و شبکههای اجتماعی، یادآور شد: در هیچ استانی اجازه جابجایی اعتبارات پروژهها وجود ندارد و باید گفت که تونل قلاجه یک پروژه ملی است و کد اعتباری جداگانه دارد و امکان ندارد این جابجایی اعتباری شکل بگیرد.
معاون عمرانی استاندار ایلام، ابراز کرد: عملیات اجرایی تونل قلاجه در تیرماه ماه سال 90 آغازشده که یک قرارداد مقطوعی با پیمانکار بستهشده و پیمانکار متعهد شده که کار را با مبلغ 27 میلیارد و 300 میلیون تومان به انجام برساند و دولت متعهد شده که کلیه هزینههای پیمانکار را پرداخت کند.
پولادی، با تأکید بر اینکه این پروژه بایستی در مدت 30 ماهه به بهرهبرداری برسد، بیان کرد: پیمانکار طرح تونل قلاجه تاکنون یک ریال از کارفرما طلب ندارد و تمام هزینه کرد پیمانکار پرداخت گردیده که پیشرفت فیزیکی این طرح تا سال 92 حدود 30 درصد بااعتبار هزینه در گردش 81 میلیارد ریال بوده که ظرف سال 93 و 94 پیشرفت فیزیکی این تونل از 30 درصد به 78 درصد رسیده و 261 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی، با اشاره متوقف شدن کار اجرایی این طرح از سوی پیمانکار، یادآور شد: تذکر لازم و اتمامِحجت به پیمانکار طرح برای آغاز کار دادهشده است که جلسات متعددی در این خصوص با پیمانکار گذاشتهشده که مقرر شد که تا چهارشنبه گذشته کار را شروع کند و در غیر این صورت از اجرای این طرح خلع ید خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار ایلام، بیان کرد: یکی از طرحهای مهم استان بحث بیمارستان 372 تختخوابی ایلام است که تا پایان سال 92 پیشرفت فیزیکی این طرح 18 درصد با هزینه کردی در حدود ۱۴/۴ میلیارد تومان بوده که آلان ساختمان این بیمارستان40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هزینه کرد ساختمان این بیمارستان 35 میلیارد تومان است.
پولادی، یکی از پروژههای مهم دیگر استان را تونل کبیر کوه عنوان کرد و افزود: این تونل، یکی از پروژههای سخت و طولانی در کشور است و جزو یکی از بزرگترین تونلهای جادهای در سطح کشور است که تا سال 91 حدود 10 درصد پیشرفت فیزیکی با هزینه کرد ۳/۵ میلیارد تومان داشته است.
وی، تصریح کرد: طی دو سال اخیر این طرح 45 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هزینه کرد آن 30 میلیارد تومان بوده که امسال هم برنامهریزی لازم برای اختصاص 30 میلیارد تومان اعتبار انجامشده است و رکورد خوبی توسط پیمانکاران در حفر تونل زدهشده است که 7 متر در حفاری در 24 ساعت در کشور در نوع خودش بینظیر است.
معاون عمرانی استاندار ایلام، گفت: در بخش کشاورزی در سال 92 سطح زیر کشت گندم در استان 141 هزار هکتار با تولید گندم 246 هزار تن بوده است که این میزان در سال 94 در استان 140 هزار هکتار بوده اما تولید گندم به 300 هزار و 800 تن گندم رسیده است که ناشی از تبدیل اراضی کشاورزی از دیم به آبی و نزولات جوی در طول سال 94 بوده است.
پولادی، بابیان اینکه در زمینه توسعه سیستمهای آبیاری تحتفشار در سال 92 حدود 20 هزار هکتار بوده که در سال 94 این میزان به 23 هزار و 800 هکتار رسیده است، خاطرنشان کرد: این میزان حدود 16 درصد رشد داشته است و یکی از بحثهای دولت در خصوص جلوگیری از هدر رفت آب و استفاده بهینه از سیستمهای آبیاری، برقی کردن چاههای کشاورزی بوده که در سال 92 این میزان 106 مورد بوده که به 115 واحد در سال 94 رسیده است.
نظر شما