سه بقعه متبرکه و ۶۲ روستای لرستان برق رسانی می شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل شرکت توزیع برق استان لرستان، از برق رسانی به سه بقعه متبرکه و ۶۲ روستای استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، فریدون خود نیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان لرستان، امروز(13 مرداد) در جمع خبرنگاران گفت: در بحث اقتصاد مقاومتی برای این ارگان پنج هدف تعریف شده است.

 

وی افزود: کاهش تلفات برق، نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان پرمصرف، نصب کنتور برای تاسیسات کشاوری و راه اندازی نیروگاه های پراکنده از جمله  برنامه های است که در سال جاری و به دنبال انتخاب استان لرستان به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی اجرایی خواهد شد.

 

خودنیا، اظهار داشت: اگر این این اهداف به موقع تامین اعتبار شده و اجرایی شوند، گام خوبی در جهت ارتقای سطح خدمات به مشترکان شرکت توزیع برق برداشته خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان، بیان کرد: برق رسانی به روستاها از 10 خانوار به بالا نخستین این برنامه هاست.

 

خودنیا، با بیان اینکه 50 روستای بدون برق استان لرستان بالای 10 خانوار هستند، اظهار داشت: تعداد روستا نیز در مسیر خصوص قرار می گیرند و برق رسانی می شوند.

 

وی، با اشاره به اینکه در جمع استان لرستان تعداد 130 روستای فاقد برق دارد، ابراز کرد: این روستاها در مناطق صعب العبور قرار د ارند و غالب آنان نیز خالی از سکنه هستند.

 

خودنیا، ادامه داد: در این راستا تادهه فجر انقلاب اسلامی تعداد 63 روستا در استان لرستان از نعمت برق برخوردار خواهند شد.

 

وی، با اشاره به اینکه سه بقعه متبرکه استان لرستان نیز در سال جاری برق رسانی خواهند شد، افزود: بقاع متبرکه امامزاده سید علی در خرم آباد، امامزاده شاه غیب در الیگودرز و امامزاده بی بی زبیده در ازنا برق رسانی خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان، با اشاره به نقش بقاع متبرکه در گردشگری، بیان کرد: استان لرستان از نظر سیاحتی و زیارتی شاخص های زیادی در حوزه گردشگری دارد.

 

وی افزود: جهت برق رسانی به 66 روستا و سه بقعه متبرکه اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان هزینه خواهد شد.

 

خودنیا، در ادامه با اشاره به اینکه شرکت توزیع برق لرستان دو منبع درآمدی دارد، اذعان داشت: فروش انشعاب برق و فروش انرژی برق و وصول مطالبات منابع تامین اعتبار این شرکت هستند.

 

وی با بیان اینکه 30 درصد وصولی هر ماه به عنوان بودجه شرکت توزیع برق استان در نظر گرفته می شود، افزود: این میزان وصولی حدود سه میلیارد در ماه است که ماهانه میزان حقوق کارکنان این شرکت نیازمند اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و 200 میلیون تومان است.

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان لرستان، بیان کرد: این شرکت برای تامین هزینه های اجرایی ناچار به اخذ وام و یا قرض است.

 

وی با درخواست از مردم استان برای پرداخت به موقع قبوض برق، اذعان داشت: اگر مشترکین بهای برق مصرفی خود را به موقع پرداخت کنند درصد اعتبار وصول مطالبات بالاتر رفته و دست کارکنان این نهاد برای ارائه خدمت بهتر و بیشتر به مردم باز می شود.

 

خودنیا با اشاره به اینکه طلب شرکت توزیع برق استان لرستان حدود 120 میلیارد تومان است، افزود: 40درصد این طلب مربوط به نهادها و ارگان های دولتی است.

 

کد خبر 562907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha