«فيلسوفان بد كردار» دوباره سر از بازار کتاب در آوردند

خبرگزاری شبستان:فیلسوفان بدکردار کتابی است که در سال ۲۰۰۴ به وسیله« نایجل راجرز» و «مل تامپسون» منتشرشد و درایران نیز انتشارات امیرکبیرآن را با ترجمه احسان شاه قاسمی  منتشر کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، فیلسوفان بدکردار کتابی است که در سال ۲۰۰۴ به وسیله نایجل راجرز و مل تامپسون و توسط انتشارات پیتر اوون در انگلستان منتشر شد. در سال ۱۳۹۳ ترجمه فارسی این کتاب به وسیله انتشارات امیر کبیر و با ترجمه احسان شاه قاسمی در ایران منتشر شد. هشت فیلسوف غربی یعنی ژان ژاک روسو، آرتور شوپنهاور، فردریش نیچه، برتراند راسل، لودویگ ویتگنشتاین، مارتین هایدگر، ژان پل سارتر و میشل فوکو در این کتاب هشت فصل را به خود اختصاص داده‌اند.

 نویسندگان با آوردن شواهدی از زندگی شخصی این افراد، تلاش کرده‌اند نشان دهند که فلسفه آنها واکنشی به مسائل و مشکلات در زندگی شخصی آنها بوده است. از آنجا که این کتاب تناقض‌های بزرگی در رفتار و گفتار بزرگ‌ترین فیلسوفان را برجسته می‌کند، مخالفت‌ها و موافقت‌های زیادی را در فضای آکادمیک جهانی برانگیخته است. این کتاب گرچه در ایران منتشر شده، اما در افغانستان هم مخاطبانی یافته است.

کتاب فیلسوفان بدکردار از جهت نگاه جامعی که به فلسفه به‌عنوان مجموعه‌ای از فیلسوف و فلسفه‌پردازی دارد، اثري استثنایی به‌شمار می‌رود. در واقع در این کتاب با باریک بینی به خصوصی نشان داده می شود که آنچه فیلسوفان به‌عنوان چهارچوب‌های ذهنی و نظری ارائه می‌کنند تا حدود زیادی واکنش به پیچیدگی‌های روانی و شخصیتی آن‌ها دارد. بنابراین، استدلال نایجل راجرز و مل تامپسون این است که نگاه ذات‌گرایانه به فلسفه و جدا کردن اثر از پدیدآورنده، کاری گمراه‌کننده است.

 نشر امیر کبیر اثر حاضر را چاپ و روانه بازار نشر کرده است.

کد خبر 562885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha