دستگاههای دولتی مساله حجاب را رعایت کنند

خبرگزاری شبستان: رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه مساله حجاب باید در دستگاههای دولتی رعایت شود، گفت: طبق مصوبه ۲ سال قبل شورای اجتماعی کشور به واحدهای تولیدی که پوشاک اسلامی تولید می کنند یارانه تعلق می گیرد.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در هشتاد و دومین جلسه شورای اجتماعی کشور صبح امروز و با حضور دستگاههای ذیربط در محل وزارت کشور برگزار شد گفت: در بحث حجاب باید دقت شود به گونه ای عمل شود که اعتقادات و باورهایی که به عنوان تعهد اخلاقی تلقی می شود جدی نگاه شود زیرا خیلی ها اعتقاد دارند اما در عمل این اعتقادات را اجرایی نمی کنند.

 

وی اظهار کرد: باید تلاش کنیم که بین اعتقاد و عمل به ویژه در رابطه با حجاب کم نشود و طرحی در این زمینه تهیه و در جامعه سنجش صورت گیرد که چرا کسانی که اعتقاد دارند اما عمل نمی کنند.

 

رحمانی فضلی گفت: بخشی از مساله به مجموعه مقررات و دستورالعمل ها و وظایف حاکمیتی برمی گردد که ما نمی توانیم برخی از این وظایف حاکمیتی را که داریم به خوبی اجرا کنیم.

 

وی تاکید کرد: ما معتقدیم که حجاب باید باشد هم مساله اعتقادی است و هم قانونی است اما بعضی مواقع شرایط از کنترل خارج می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه در دستگاههای دولتی باید مساله حجاب از سوی کارکنان رعایت شود گفت: هیچ شکی نیست که کسانیکه کارمند دولت می شوند باید بپذیرند که کارمند دولت بودن ویژگیهایی نیاز دارد و باید در این راستا ارزشهای دینی و اخلاقی را رعایت کند.

 

وی تصریح کرد: البته ما باید همزمان با کارهایی که در دستور داریم فعالیتهای فرهنگی و دینی را نیز در دستگاهها داشته باشیم اما اصل بر این است که ضوابط و مقررات رعایت شود.

 

وزیر کشور ادامه داد: مراکزی که خصوصی هستند و در حاکمیت دولت هستند باید قوانین و مقررات را در حوزه حجاب رعایت کنند.

 

وی تاکید کرد: ما نسبت به برخی چیزها منفعلیم و عکس العملی نشان نمی دهیم و برای همین وضع بدتر شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه در همه کشورها انچه به عنوان مقررات و قوانین شناخته می شود و محکم اجرایی می شود گفت: هنگامی که تصمیم گرفته می شود امری به رفتار عمومی تبدیل شود هم تشویق لازم دارد و هم تنبیه.

 

وی با طرح این سوال که نحوه اعمال باید چگونه باشد گفت: باید در اعمال مسایل اخلاقی دینی و حدودها رعایت شود و هیچ کس به خشونت و سختی برای حل این مسایل معتقد نیست.

 

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه در حوزه حاکمیتی همه دستگاهها باید ضوابط را رعایت کنند گفت: مغازه هایی که در خیابان ها فروش لباس دارند و یا مانکن در مغازه دارند نباید در موردشان این تصور وجود داشته باشد که این مغازه‌ها وجود نداشته باشند و یا فروشگاههای زنجیره ای ساخته نشوند چرا که کسی با ساختن این فروشگاهها مخالف نیست اما ما می گوییم باید در این فروشگاهها قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران رعایت شود و به جای اینکه یقه مغازه داران را بگیریم باید یقه مسئولان و اتحادیه ها را بگیریم که چرا ضوابط را رعایت نمی کنند.

 

وی گفت: ما باید کارهای فرهنگی و اغنایی را دنبال کنیم و نظارت و بازرسی ما نباید سوری و شکلی باشد بلکه باید بازرسیها مبتنی بر واقعیتها باشد و در این زمینه حب و بغضها را کنار بگذاریم.

 

رحمانی فضلی گفت: در سال گذشته در شورای اجتماعی تصویب کردیم که به واحدهای پوشاک اسلامی تولید می کنند یارانه داده شود و این مصوبه از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد و مغازه ها موظف شدند این کارهای تولیدی ها را ارایه دهند.

 

وی اضافه کرد: ما نتایج بازرسی ها را به دستگاهها ارسال می کنیم که انها نیز دو هفته فرصت دارند نظر خود را اعلام کنند تا ما در این زمینه به جمع بندی برسیم.

 

رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با بحث فضای مجازی گفت: ما باید در بحث فضای مجازی که موضوع مهمی نیز است دستور و پیشنهادی تهیه کنیم و به قرارگاه فضای مجازی ارایه دهیم تا در این زمینه تصمیم گیری صورت گیرد و تا زمانی که بحث اینترانت ملی و مدیریت فضای مجازی گرفته نشود ما تسلیم هستیم.

 

وی گفت: البته مراکزی در این زمینه هستند و کارهایی انجام می دهند اما سایتهای مسایل اخلاقی در انها رعایت نمی شود بدون هیچ ملاحظه ای باید بسته شوند.

 

وی با تاکید بر اینکه اقدامات مثبت و ایجابی ما در فضای مجازی کم است گفت: ما باید با کمک دستگاههای متولی، جوانان و NGO ها برای ساماندهی فضای مجازی وارد عمل شویم.

 

کد خبر 562680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha