به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، تک زنگ برنامهی سیزده دقیقهای این شبهای شبکهی کودک و نوجوان است که ظاهرا بین دانشآموزان دبیرستانی به محبوبیت قابل قبولی رسیده است. سری جدید این برنامه با تغییراتی در ساختار همچون سری اول به معرفی نوجوانان تلاشگر میپردازد. کسانیکه برای موفق و مفید بودن از امکانات و استعداد خارقالعادهای بهرهمند نیستند و فقط با تلاش و پشتکار بیشتر، مرز عمیقی بین خود و همسالانشان ایجاد میکنند.
اگر شما هم بیننده برنامه تک زنگ باشید به خوبی میدانید که گذر زمان به هنگام تماشای این برنامه بهدلیل داشتن ریتم بسیار سریع و پر انرژی آن قابل تخمین نیست.
به گفته عطا پناهی، کارگردان این مجموعهی نود قسمتی، تمام تلاشها صورت گرفته است تا فضای برنامه به حال و هوای فکری نوجوان امروز نزدیکتر باشد. از گرافیک گرفته تا نحوهی گفتگو، موسیقی و متنهای طنز و متفاوت آن. وی در پاسخ به این سوال که لزوم ساخت این برنامه و برنامههای مشابه چیست افزود: از آنجا که متاسفانه برنامهسازی برای گروه سنی نوجوان به نسبت باقی سنین مورد کم توجهی شدیدی قرار گرفته است. گاهی تلوزیون نمیتواند تغذیهی مناسبی به جهت فکری و یا حتی سرگرمی برای نوجوانان باشد. امیدواریم “تک زنگ“ با توجه به رویکرد متفاوتش شروع سبک برنامهسازی جدیدی را برای گروه نوجوان رقم بزند. که در این مسیر حمایتهای خوبِ مدیر و مسوولان شبکهی کودک و نوجوان را نباید نادیده گرفت.
شاید یکی از نقاط قوت این برنامه بخش محبوب #یهویی_طور آن باشد که نوجوانان هرکدام با یک ژست و تیپ خاصی معرفی میشوند. این بخش محبوب، مخاطب را برای شروع مصاحبه آماده میکند. مصاحبهای که پرسشگر آن گفتگو را در فضای معلق شوخی و جدی جلو میبرد؛ اما در حالت کلی در تیم نوجوانها بازی میکند و هوای آنها را دارد. خیلی از نوجوانان مخترع، مکتشف، قهرمان و فعال در رشتههای مختلف هنری که فرصت حضور در این برنامه را پیدا کردند گاها مورد بیمهری مسئولان مربوط واقع شدهاند و گلایههای خود را با دوربین تک زنگ در میان گذاشتهاند. بنا بر توضیح سازندگان این مجموعه، معیار انتخاب این نوجوانان و حضورشان صرفا فعالیت چشم گیر آنها در هر یک از عرصه های “علمی - هنری و ورزشی“ است، تا بتوانند نمونه درخشانی از نسل جدید باشند.
نهایتا گفته شد که بعد از پایان نود قسمت تک زنگ، اگر قرار به ادامه این مجموعه باشد با تغییر و تحولات بسیار زیادی مواجه خواهیم بود.
عوامل سازنده این برنامه عبارتند از: کارگردان: عطا پناهی، نویسنده: فائزه یارمحمدی، تدوینگر: حمید سلامیان، گوینده: فرشید رشید، صدابردار: علی عدالت دوست، فیلمبردار: علی شاهیده و تهیه کننده: محمود سلامیان
نظر شما