به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سردار نعمان غلامی، رئیس سازمان بسیج سازندگی شامگاه (10 مرداد) در جلسه بررسی موانع تولید و قطب های صنایع تبدیلی بهشهر با اشاره به اینکه بسیج حدود 10 سال به صنایع تبدیلی ورود پيدا کرده است، گفت: بسیج با پشتوانه علمی و عملی وارد میدان سازندگی شده است و در راه آبادانی و رونق تولید کشور تلاش می کند.
وی تنها راه خودکفایی کشور را پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه دانست و اظهار کرد: باید تلاش کنیم در تمامی حوزه های اقتصادی و صنایع تبدیلی ورود موفق و اثرگذار داشته باشیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی بیان کرد: امروزه در مراحل برداشت تا مصرف محصولات کشاورزی شاهد ازبین رفتن چندین تن محصول هستیم و تلاش می کنیم این ضایعات کاهش پیدا کند و یا ازبین برود.
این مسئول با اشاره به اینکه در بعضی از استان ها و مناطق کشور بیکاری معنا ندارد و کارهای های تولیدی کوچک و بزرگ احداث شد، ادامه داد: شرایط رقابت و و فروش محصولات در جامعه بالا رفته و باید با بهره گیری از دانش روز دنیا به سمت بسته بندی مناسب محصولات گام برداریم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با تاکید بر اینکه صنایع تبدیلی خانگی کشور را در برابر تهدیدها و تحریم های اقتصادی مصون نگه می دارد، اضافه کرد: رونق و ایجاد صنایع تبدیلی خانگی موجب تحقق اقتصاد مقاومتی می شود و در این راستا گام های موثری در کشور برداشته شده است.
این مسئول بیان کرد: در هر منطقه الگوهای تولید متناسب با شرایط همان منطقه و با نظر متخصصان پیاده سازی می شود تا علاوه بر بهره وری بالا دارای حداقل ضایعات باشد.
سردار غلامی با بیان اینکه به دنبال ارتقا محصولات تولیدی مناطق مختلف کشور هستیم، تصریح کرد: محصولات کشاورزی و تولیدی ما باید توسعه پیدا کند تا بتوان برای صادرات آن برنامه ریزی کرد.
وی با اعلام اینکه استان مازندران با دارا بودن شرایط آب و هوایی مناسب و محصولات فراوان استعداد بالایی برای ایجاد صنایع تبدیلی و افزایش علمی تولید محصولات دارد، گفت: روستاهای مازندران می توانند به عنوان یک کارخانه به یک محصول خاص بپردازند.
سردار غلامی با بیان اینکه 33 میلیارد تومان تسهیلات به تولیدکنندگان صنایع تبدیلی در مازندران ارائه و طبق پیش بینی ها 5 هزار شغل جدید ایجاد می شود، اضافه کرد: باید روی الگوهای اقتصاد مردمی تمرکز کنیم و یکی از راه های تحقق آن اقتصاد مقاومتی است.
وی از برنامه ریزی برای ایجاد 70 هزار شغل جدید در کشور خبر داد و افزود: بر اساس برنامه ریزی ها هر شهرستان به یک قطب صنایع تبدیلی بدل می شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه شهرستان بهشهر دارای 13 هزار هکتار باغات انار است و باید از این ظرفیت به شکل درست بهره گیری کنیم، ادامه داد: شهرستان بهشهر باید به قطب محصولات انار تبدیل شود.
نظر شما