اولین سالگرد تشییع و تدفین شهدای گمنام غواص/پیام یادواره شهدا پایان ناپذیری جهاد است

خبرگزاری شبستان: یک روایتگر دفاع مقدس پیام یادواره شهدا را پایان ناپذیر بودن جهاد عنوان کرد و گفت: اینکه شهدا چه گمنام و چه دارای نام به تدریج و در موقعیت های خاص تشییع و تدفین می شوند به خاطر یادآوری پایان ناپذیری امر جهاد، مبارزه و استقامت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) و به مناسبت فرا رسیدن اولین سال تشییع و تدفین شهدای گمنام غواص در عاشق آباد اصفهان شامگاه گذشته(9 مرداد)، آیین بزرگداشت نام، یاد و خاطره ی این دو شهید والا مقام با روایتگری اصغر حبیبی، آزاده،جانباز و از یادگاران دوران دفاع مقدس در روضه شهدای گمنام غواص این محل برگزار شد.

 

حبیبی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم راه و مسلک شهدا بر جامعه را اثرگذار دانست و اظهار داشت: خداوند در آیه ای از قرآن کریم می فرمایند «هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شده اند، مرده مپندارید بلکه آنان زنده اند و نزد خدای خویش روزی می خورند» بنابراین روزی خور در راه خدا حی، ناظر و تاثیرگذار بر اعمال انسانهاست.

 

روایتگر دوران دفاع مقدس پیام آیین بزرگداشت یادواره شهدا را پایان ناپذیر بودن امر جهاد و مبارزه عنوان کرد و ادامه داد: اینکه شهدا چه گمنام و بی هویت و چه دارای نام و هویت به تدریج و در موقعیت های خاص تشییع و تدفین می شوند در یادآوری و تذکر این نکته است که راه و مسلک شهدا تمام نشدنی و پایان ناپذیر است و امر جهاد، مبارزه و استقامت همچنان ادامه دارد.

 

حبیبی خطاب به رزمندگان، جانبازان، آزادگان و بازماندگان دوران جنگ تحمیلی  خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان در کارزار جبهه و جنگ تحمیلی باید بازگو کننده خاطرات شهدا برای نسل جوان کشور باشند.

 

وی همچنین افزود: نسل جوان کشور تشنه الگوپذیری از راه و رسم شهدا هستند و اگر در انتقال پیام و آرمان های شهدا کوتاهی و قصوری سر زند آنان الگوهای زندگی خود را از کشورهای غربی و بیگانه با عقاید و فرهنگ ایرانی و اسلامی کشور بر می گزینند.

 

حبیبی مخاطبین پیام شهدا را مخاطبین عام بیان و تصریح کرد: هر شخص با هر سن، عقیده، مقام، مسلک و زبانی که باشد به جهت جذاب بودن پیام شهدا، مخاطب آن قرار می گیردکه وجود زائران غیر ایرانی در اردوهای راهیان نور گواه بر این موضوع است.

 

کد خبر 562096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha