به گزارش خبرگزاری شبستان، زمانی که دولت بحرین با خیزش مردمی کشورش روبرو شد از همان دقایق نخست در اطلاعیه ای فراخوان تقویت نیروهای سرکوبگر مردم را برای کشورهای منطقه صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری شبستان، آغاز بهار انقلاب های عرب منجر به هویدا شدن بسیاری از چهره های پنهان سیاسی و نیات آنها در منطقه شد. قرار گرفتن در صف مبارزان مردمی و یا در کنار دولت های سرکوبگر دو گزینه ای بود که هر یک از کشورهای منطقه توانستند با انتخاب آن چهره واقعی خود را آشکار کنند.
خیزش مردمی بحرین و آمار بالای سرکوب مردم به دست دولت نیز در این میان دو جبهه کاملا روشن سفید و سیاه را نمایان کرد که بررسی هویت کسانی که در صف سرکوبگران سیاه دولت بحرین قرار گرفتند قابل توجه است.
در ماه مارس که به عنوان بالاترین دوره سرکوب مردم به ست دولت بحرین به شمار می آید بیانیه ها یا اطلاعیه هایی از سوی دولت بحرین در روزنامه های کشورهای منطقه به چاپ رسید که مبنی بر درخواست فوری این دولت برای تقویت قوای نظامی و در واقع دعوت ارتش دولت ها به سرکوب مردم مبارز بحرین بود.
این اطلاعیه به این شرح بود که :
« نیاز فوری نیروی کارکشته نظامی برای الحاق به ارتش دولت بحرین »
آنچه که در این اطلاعیه بر آن تاکید شده بود تجربه و یا سابقه بالای نظامیان بود.
در وطل دو ماه گذشته اسلام آباد،پایتخت پاکستان پذیرای میهمانان زیادی از عربستان سعودی و بحرین بوده است.
منابع خبری افشاء کردند قریب به دو هزار و پانصد پلیس و یا نظامی بازنشسته پاکستان از سوی دولت بحرین استخدام شدند و تقریبا 50 درصد از نیروهای سرکوبگر بحرین را به خود اختصاص دادند.
نبیل رجب،رییس مرکز حقوق بشر بحرین در مصاحبه با الجزیره اذعان کرد:همچنان پروازهای نظامی در خاک بحرین می نشینند و سربازان کارکشته پاکستانی از آن پیاده می شوند.
استخدام در قوای ویژه،امنیت ملی،و پلیس ضد شورش اولین گام برای سرکوب مردم شیعه بود که خواستهای منطقی را از دولت بحرین مطالبه می کردند.
رجب افشاء کرد که ارتش بحرین هرگز شیعیان را به استخدام ارتش در نمی آورد که روزی با شورش آنها روبرو شود و نیروهای خود را از کشورهای خارجی تامین می کند.
موسسه فوجی وظیفه استخدام و گزینش پاکستانی ها را برای دولت بحرین به عهده دارد که بهترین نیروهای بازنشسته را با ارائه بهترین تسهیلات به خدمت خود در می آورد.
فحاد دسموخ یکی از ساکنان بحرین که اکنون در پاکستان زندگی می کند، اظهار کرد:» نیروهای نظامی پاکستانی و به خصوص بلوچ به خوبی در خیابان های بحرین مشهود هستند که تظاهرکنندگان سرکوب و ضرب و شتم می کنند.
بنابر اعلام دولت آمریکا،کشور بحرین با جمعیت 800 هزار نفر دارای بالاترین قوای نظامی با شمار 12 هزار نیرو و گارد ملی 1200 نفری می باشد.
این فشار سرکوبگری در بحرین با الحاق نیروهای پاکستانی صد چندان شده است.میشل استفان، کارشناس مسائل بحرین ابراز کرد: این امر نشان می دهد دولت بحرین اعتماد کمی به نیورهای خود رد سرکوب مردم دارد و می ترسد آنها دچار عرق هم وطنی شوند و در سرکوب کم کاری کنند به همین منظور دولت بحرین به روی نظامیان خارجی حساب می کند که هیچ احساسی به مردم بحرین ندارند و طی عملیات دچار عواطف انسانی نمی شوند.
به گزارش الجزیره،کشورهای عربی از مدت ها پیش به روی نظامیان پاکستانی به خصوص پیاده نظام ها تکیه می کردند و ظرایط کنونی بحرین شرایط خاصی را به وجود آورده است.
استفان تصریح کرد: این اقدام پاکستان او را در شرایط بسیار متزلزل در منطقه قرار می دهد و روابط او را به خصوص با کشور ایران با چالش روبرو می کند.
نظر شما