به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، در این نشست، علی صحرایی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایوان، از کانونهای مساجد بهعنوان مراکز دینی فعال در مساجد از کانونهای مساجد بهعنوان نهادی تأثیرگذار در ترویج و تقویت باورهای دینی جامعه یادکرد.
وی، افزود: مطمئناً جایگاه این نهاد بهخوبی در اجرای برنامهها و فعالیت مختلف و متنوع فرهنگی و هنری و مذهبی شناختهشده است و انتظار میرود که در راستای آن رسالتی که برای این نهاد تعریفشده است توجه ویژهتری به تقویت بیش از بیش کانونهای مساجد در راستای مبارزه با تهاجمات گسترده فرهنگی دشمنان بهویژه در سطح مناطق محروم و دورافتاده استان بردارند.
روحالله خاکی، مسئول امور مالی دبیرخانه مساجد استان نیز در این نشست، گفت: در حال حاضر 280 کانون فرهنگی و هنری باهدف جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و اجرای برنامهها و فعالیتهای متنوع فرهنگی و هنری با رویکرد دینی و قرآنی در سطح استان فعالیت میکنند.
وی، افزود: رابطان و مسئولان خواهر کانونهای مساجد فعالیتهای خود با نگاه ویژه به قشر جوانان و نوجوان و با استفاده از ابزار هنر برای جذب مخاطبان برنامهریزی نمایند.
خاکی، ابراز کرد: امروزه بیشترین هجمهها متوجه جوانان و نوجوانان وزنان و دختران بهمنظور دور نمودن آنها از مباحث دینی و اعتقادی است و کانونهای مساجد برای مقابله با این هجمهها وظیفه سنگین و خطیری بر عهدترند.
توران داودی، مسئول امور خواهران دبیرخانه مساجد استان نیز در این نشست رابطان خواهر دغدغه مند در مساجد را بازوانی توانمند برای مقابله با هجمه های دشمنان دانست و از آنان خواست با آگاهی و بصیرت و استفاده از ابزارهای بهروز در جذب مخاطبان خود به مساجد تلاش نمایند .
وی، همچنین گفتمان سازی در حوزه نظام زن و خانواده و مطالعه تفکر و دیدگاههای بزرگان دین را در مسائل مربوط به زنان و دختران بهمنظور جذب مخاطبان ازجمله رویکردهای فعالیت خواهران در کانونهای مساجد عنوان کرد.
ارتباط و مشارکت با برنامهها و فعالیتهای دبیرخانه مساجد، توجه به مقولههای حجاب و عفاف، بصیرت افزایی، گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، امربهمعروف و نهی از منکر، مشارکت در اجرای مسابقات قرآنی مدها متان و طرح آینه و شمعدان ، تشکیل هستههای پژوهش خواهران در کانون از دیگر مباحثی بود که توسط امور خواهران دبیرخانه در جلسه مذکور مطرح گردید.
نظر شما