اقتصاد مقاومتی به معنای مقاوم‌سازی اقتصاد/دانشگاهیان زبان بخش خصوصی باشند

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی اقتصاد مقاومتی را به معنی مقاوم‌سازی اقتصاد دانست و گفت: تا زمانی که اقتصاد کشور دولتی باشد فرصت برای حضور بخش خصوصی فراهم نمی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، غلامعلی جعفرزاده، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در همایش ملی تبیین جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی که امروز(6 مرداد) در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، با بیان اینکه بودجه کشور امسال 950 هزار میلیارد تومان است، اظهار کرد: 600 هزار میلیارد تومان از این میزان را دولت در اختیار شرکت‌های دولتی، قرار داده است.

 

وی افزود: این عدد و ارقام خود گویایی این است که بیشتر بودجه کشور متعلق به شرکت‌های دولتی است و از این رو اجازه فعالیت بخش خصوصی کم می شود.

 

جعفرزاده بیان کرد: به راحتی می تواند متوجه شد که پس، اقتصاد کشور ما کاملا دولتی است و از این رو انتظاری نمی توانیم از بخش خصوصی داشته باشیم.

 

وی در ادامه معنای اقتصاد مقاومتی را مقاوم‌سازی اقتصادی عنوان کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی باید با تکانه‌های اقتصادی مقابله کند که «تحریم» یکی از این تکانه‌ها است.

 

جعفرزاده، عدم «کوچک کردن دولت» را که برنامه دولت های مختلف به هنگام روی کار آمدن است بخاطر حیات خلوت خوبی که بعد از روی کار آمدن برای آنان ایجاد می‌شود،عنوان کرد و ادامه داد: دوسوم بودجه کشور برای شرکت‌های دولتی در نظر گرفته می شود و تا زمانی که اقتصاد کشور دولتی باشد فرصت برای حضور بخش خصوصی فراهم نمی شود.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه کار ما در مجلس تصویب طرح ها است از کسانی که دغدغه فعالیت در بخش خصوصی دارند خواست تا نیازهای اساسی این بخش را شناسایی و اعلام کنند تا در نمایندگان آنرا در مجلس پیگیری کنند.

 

دانشگاهیان زبان بخش خصوصی باشند

احمد رضی، رئیس دانشگاه گیلان نیز در این همایش با تاکید بر دانش بنیان کردن اقتصاد، اظهار کرد: دانش بنیان بودن یکی از ضرورت های تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی است.

 

وی به میزبانی این همایش در دانشگاه گیلان اشاره کرد و افزود: دانشگاه گیلان در زمینه اقتصاد مقاومتی، پیشرو است.

 

رضی تصریح کرد: اگر به دانش بنیان کردن اقتصاد توجه شود بی شک زودتر به اهداف اقتصاد مقاومتی دست می یابیم.

 

وی نزدیک‌تر شدن دانشگاهیان و بخش خصوصی را به جهت همفکری و تبادل اندیشه ها لازم دانست و گفت: این ارتباط باعث رشد و بروز شدن جامعه علمی و ارتقاء در بخش خصوصی می شود.

 

رضی خاطر نشان کرد: دانشگاهیان باید زبان بخش خصوصی باشند و  حرف های آنان را به صورت آکادمیک به سایر بخش ها و دولت انتقال دهند.

 

کد خبر 561691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha