به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مهدی جعفری ظهر امروز (4 مرداد) در سومین ستاد ایمنی حمل و نقل خراسان جنوبی اظهار داشت: در مورد طول راههای استان 404 کیلومتر بزرگراه یک طرفه، يک هزار و 3 کیلومتر راه اصلی و 3 هزار و 48 کیلومتر راه فرعی در استان وجود دارد.
وی بیان کرد: در ارتباط با بحث راههای شریانی خراسان جنوبی رتبه پنجم را در کشور درارد و رتبه 13 در ارتباط با بزرگراه و رتبه هفتم در راههای اصلی را دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اعتبارات تخصص یافته در سال 94 رشد قابل توجهی داشته است، گفت: اعتبارات ملی استان 15 درصد افزایش یافته است و با توجه به پایین بودن شاخصهای استان در بحث راه و کمبود بودجه نیاز به توجهات بیشتری است.
جعفری با بیان اینکه در ارتباط با بحث تکمیل باندهای دوم استان در سالهای 93 و 94، 97 کیلومتر تکمیل شده است، تصریح کرد: در سال 95 تلاش می شود تا 158 کیلومتر دیگر به بهره برداری برسد و 83 درصد افزایش طول بزرگراههای استان را در این دولت خواهیم داشت.
وی به پروژههای به بهره برداری رسیده در سال 93 و 94 اشاره کرد و افزود: 10 کیلومتر از باند بیرجند قاین و 10 کیلومتر از مسیر بشرویه – دیهوک به بهره برداری رسیده است و 250 کیلومتر از راههای استان آماده برای آسفالت شدن است و تا پایان دی ماه یکصد کیلومتر از راههای استان آسفالت خواهند شد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه طول باندهای دوم به بهره برداری رسیده استان 25 کیلومتر است، تصریح کرد: طول باندهای دوم آسفالت شده استان 22 کیلومتر و طول باندهای دوم آماده آسفالت استان 32 کیلومتر است و مطالبات معوق پیمانکاران 300 میلیارد ریال است.
جعفری به طول پروژههای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: سهم استان از این پروژهها 10 درصد از سهم کل کشور حدود 158 کیلومتر است و طول پروژههای راه اصلی اقتصاد مقاومتی استان 41 کیلومتر است و در ارتباط با بحث راههای اصلی و فرعی استان در سال 93و94، 39 کیلومتر به بهره برداری رسیده است و 59 کیلومتر دیگر در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
وی در ادامه اظهار کرد: در ارتباط با راههای روستایی استان در سالهای 93 و 94، 441 کیلومتر افتتاح شده است و در سال جاری یکصد و 80 کيلومتر به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی به وضعیت برخورداری راههای روستایی استان از آسفالت اشاره کرد و گفت: 96 درصد از روستاها با جمعیت بالای 20 خانوار از راه آسفالته برخوردار هستند و 794 روستا در استان دارای راه آسفالته هستند و 46 درصد از طول راههای روستایی استان دارای آسفالت هستند.
جعفری با بیان اینکه در بحث روکش راههای استان در سال 93 و 94، یک هزار و 207 کیلومتر روکش مناسب دارند، تصریح کرد: در سال جاری 500 کیلومتر دیگر از راههای استان در ارتباط با روکش به بهره برداری خواهد رسید.
وی اظهار داشت: در بحث پروژههای روشنایی راههای استان در سال 93 و 94، 17 کیلومتر به بهره برداری رسید و در سال جاری 18 کیلومتر به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 17 مورد از نقاط حادثه خیز راههای استان در دست اقدام و تکمیل است، گفت: در رفع نقاط پر حادثه در طی 2 سال گذشته اقداماتی انجام شده است.
جعفری به آمار مقایسه ای تصادفات در سال 93 نسبت به سال 94 اشاره کرد و افزود: در سه ماهه اول سال 94 روند کاهشی تصادفات داشته ایم و در راههای روستایی در سال 94 افزایش تصادفات بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در ارتباط با مقایسه آمار متوفیان تصادفات خراسان جنوبی با سایر استانهای کشور در سال 94، خراسان جنوبی با یکصد و 85 متوفی، خراسان رضوی 877 متوفی، خراسان شمالی 220 نفر متوفی و یزد یکصد و 41 متوفی در تصادفات داشته اند.
نظر شما