جشنواره شعر و داستان انقلاب برای ماندگاری از ساختار سلیقه ای خارج شود

علی الله سلیمی، نویسنده گفت: اگر داوران جشنواره ها هر سال تکراری باشند، نویسندگان موافق سلیقه داوران می نویسند تا جایزه بگیرند و این بزرگترین آفت است که سلیقه داوران برای شرکت کنندگان روشن شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان،‌ علی الله سلیمی، نویسنده با بیان این که جشنواره شعر و داستان انقلاب اگر می خواهد در آینده ماندگار باشد، باید از ساختار سلیقه ای خارج شود، گفت: در این صورت ماندگاری جشنواره بیشتر می شود. اما اگر قرار باشد هر سال عده خاصی جشنواره را داوری کنند، سلیقه این ها آثار مشخص و تکراری را انتخاب خواهد کرد.

 

سلیمی گفت: اگر داوران جشنواره ها هر سال تکراری باشند، نویسنده ها، موافق سلیقه داوران می نویسند تا جایزه بگیرند و این بزرگترین آفت است که دست داوران برای شرکت کنندگان رو شود.

 

وی درباره جشنواره داستان انقلاب، گفت: این جشنواره حرکتی تازه و بکر است که توانسته حرکت و جنبشی را راه اندازی کند و اتفاق تازه ای را رقم بزند و جا دارد بر روی این اتفاق تازه بیشتر کار شود.

 

علی الله سلیمی با بیان این که هم اکنون نقاط قوت و ضعف جشنواره داستان انقلاب مشخص شده است، گفت: از این پس حوزه هنری باید تلاش کند تا نقاط ضعف جشنواره هایش را اصلاح کند.

 

این نویسنده با اشاره به این که درباره موضوع انقلاب اسلامی کتاب های خاطرات زیادی منتشر شده است، گفت: کتاب های خاطرات انقلاب دست نویسنده های جوان را باز می گذارد تا درباره انقلاب اسلامی ایران بنویسند و لزومی ندارد نویسنده حتماً در دل واقعه ای حضور داشته باشد تا بتواند از آن واقعه بنویسد.

 

سلیمی افزود: اگر فردی هم نویسنده خوبی باشد و هم وقایع انقلاب را دیده باشد، می تواند بهتر بنویسد اما اگر در انقلاب حضور نداشته است هم می تواند از وقایع آن داستان و رمان بنویسد و شعر بگوید چون من فکر می کنم درباره انقلاب کتاب های خوبی داریم و اکثر مبارزان انقلاب خاطراتشان را منتشر کرده اند و نویسندگان جوان می توانند از این خاطرات استفاده کنند.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 56094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha