اشتغالی زایی با راه اندازی کارگاه جوراب بافی

خبرگزاری شبستان:از سن ۱۵ سالگی شروع به کار کرد،گچ کار ساختمان بود، با دریافت تسهیلات از کمیته امداد و پشتکار خود توانست صاحب کارگاه جوراب بافی شود و اشتغالزایی برای خود و دیگران کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حمید حق بین، اهل استان گلستان، جوان دهه شصتی که طمع روز های سخت را در زندگیش کشیده است.

 

پدر و مادر او با 6 فرزند به دلیل از کار افتادگی  تحت پوششش کمیته امداد امام خمینی (ره) در آمدند و حمید توانست وامی را از کمیته امداد دریافت کند و اشتغال زایی کند.

 

حق بین در گفتگو با خبرنگار شبستان  درباره ی زندگی خود می گوید: از سن 15 سالگی  شروع به کار کردم،گچ کار ساختمان بودم .

 

وی افزود: روزی ورزش می کردم که کتفم آسیب دید و 2 سال خانه نشین شدم و پس از آن دنبال کار بودم. در روزنامه آگهی آموزش بافت جوراب را دیدم و پیگیر شدم و پس از  مدتی آموزش دیدیم.

 

این کار آفرین تصریح کرد: سال 90 به کمیته امداد مراجعه کردم و یک وام 8 میلیون تومانی دریافت کردم و با این تسهیلات یک کارگاه کوچک راه اندازی کردم.

وی بیان کرد:با دریافت وام یک دستگاه جوراب بافی خریدم  و کارگاهم را گسترش دادم و در حال حاضر 7 دستگاه جوراب بافی  دارم.

 

حق بین بیان کرد: 2 کارگر به صورت مستقیم در کارگاهم کار می کنند و 2 نفر نیز کار ویزیتوری انجام می دهند.

 

وی تاکید کرد: اگر کمیته امداد تسهیلاتی ارایه نمی داد نمی توانستم کارم را شروع کنم و گچ کاری ساختمان نیز درآمدی نداشت.در حال حاضر، جدا از حقوق کارگرهایم خالص مبلغ یک میلیون و 200 برای خودم می ماند.

 

حق بین تصریح کرد: اکنون هزینه های زندگی بردوشم است و کار جوراب بافی  آینده دارد و نتیجه آن را می توانم در آینده ببینم چراکه دو سال به طول انجامید تا بنده کار جوراب بافی را یاد بگیرم و سه سال است که کارگاه دارم.

 

وی یاد آور شد: بنده تحت پوشش کمیته امداد نیستم اما یکی از کارگر هایم تحت پوشش کمیته امداد است.

این کار آفرین خاطر نشان کرد: دستگاه های کارگاهم ایرانی هستند، اگر دستگاه های خارجی  و به روز خریداری کنم، تولیدات بیشتر و با کیفیت و به روز تری را می توانم تولید کنم.

 

وی بیان کرد: برای خرید دستگاه جدید به هزینه زیادی نیاز دارم، اگر کمیته امداد امام خمینی (ره) تسهیلاتی ارایه دهد می توانم این دستگاه را تهیه کنم و ایجاد اشتغال بیشتر نیز کنم.

 

وی تاکید کرد: امروز جوانان تنبل و نا امید هستند و همه به دنبال پول زیاد هستند و می خواهند یک شبه پولدار شوند در صورتی که باید زحمت بکشند و مهارتی را بیاموزند و با تلاش و پشتکار می توانند به نتیجه برسند.

 

کد خبر 560856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha