کمپین  مسلمانان علیه ترامپ در روز عید قربان/ کلینتون، رای مسلمانان آمریکایی

خبرگزاری شبستان: دونالد ترامپ با شعارهای ضد اسلامی خود مسلمانان را وادار خواهد کرد که پای صندوق های رای بروند تا علیه وی رای دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ان بی سی نیوز در گزارشی نوشت: سایه دونالد ترامپ در ماه سپتامبر که مسلمانان در سراسر آمریکا برای جشن عید قربان گرد هم می آیند، سنگین تر می شود.

«امانی جلال» استاد دانشگاه پرینستون که در مورد مشارکت سیاسی مسلمانان آمریکایی و آداب رای دهی تحقیقاتی داشته، گفت: «شعارهای ترامپ جریان های بسیاری به راه انداخته است.»

به منظور کمک به شکست دادن ترامپ،‌ سازمان های اسلامی در روز عید قربان در مساجد و مراکز اسلامی با هدف دستیابی به آراء ضد ترامپ بیشتر، کمپین ملی ثبت نام رای دهندگان را راه اندازی خواهند کرد.

و در روز رای گیری اتوبوس های کافی برای انتقال رای دهندگان به مراکز رای دهی وجود خواهد داشت.

«اسامه جمال» دبیر کل شورای سازمان های اسلامی آمریکا گفت: «در حالی که این شورا نامزد خاصی را انتخاب نکرده است، اگر ترامپ لحن خود را تغییر ندهد، رای ما مشخص خواهد بود. تاکنون بیش از 300 هزار فرد مسلمان دیگر برای رای دهی ثبت نام کرده اند.»

آن رای دهندگان از ویژگی های ترسناک و نفرت انگیز کمپین انتخابات ریاست جمهوری ترامپ نگرانند و با ناراحتی این واقعیت را دنبال می کنند که پیش از این هرگز در تاریخ مدرن آمریکا، این کشور کاندیدای ریاست جمهوری از حزب اصلی نداشته که کمپین و طرفداران آن رویکردی خصمانه در قبال مسلمانان داشته باشند.

«نیوت گینگریچ» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا که نامزد اصلی ترامپ برای احراز عنوان نامزد معاونت ریاست جمهوری است، اخیرا خواستار گرفتن آزمون از مسلمانان و اخراج آنها در صورت اعتقادشان به قوانین اسلامی شده است.

یک نسخه تا حدودی تکامل یافته از پاسخ قبلی خود به ممنوعیت مسلمانان از ورود به کشور به طور کامل - ترامپ در طول سخنرانی خود در شب پنجشنبه در همایش جمهوری خواهان در اوهایو بار دیگر درخواست تعلیق پذیرش مهاجر از هر کشوری که قربانی تروریسم شده را مطرح کرد.

جمال، استاد دانشگاه پرینستون گفت: این انتخابات، مسلمانان را در دسته غیر سفید پوستان قرار داده است. مسلمانان آمریکایی شاهد تبعیض نژادی و به حاشیه کشانده شدن هستند.

اما آیا مسلمانان آمریکایی که حدود یک درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند،  می توانند نقشی داشته باشند؟

«رابرت مک کاو» مدیر امور دولتی شورای روابط  اسلامی آمریکا اشاره کرد مسلمانان آمریکایی در چندین ایالت کلیدی مانند اوهایو، ویرجینیا و فلوریدا متمرکز شده اند.

قبل از انتخابات سال 2000، مسلمانان آمریکایی تمایل به رای دادن به جمهوری خواهان را داشتند. در واقع در آن سال در حدود 70 درصد به «جورج دبلیو بوش» رای دادند. اما پس از حملات 11 سپتامبر، رای آنها تا حد زیادی به سمت دموکرات ها چرخش پیدا کرد. در سال 2008، نظرسنجی شورای روابط اسلامی آمریکا نشان داد حدود 90 درصد از مسلمانان به «باراک اوباما» رای داده اند.

ترامپ که قبلا می گفت اسلام از آمریکا متنفر است، بدون هیچ شواهدی ادعا کرده که هزاران مسلمان آمریکایی حملات 11 سپتامبر را جشن گرفته اند و خواستار جاسوسی از مساجد شده است.

کد خبر 560796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha