سید علی اصغر حسینی، مدیر ارتباطات و اطلاعات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در رابطه با دورههای آموزش مجازی این ستاد به خبرنگار شبستان گفت: کلیه مراحل این دوره از آغاز مراحل ثبت نام داوطلبین تا برگزاری کلاسها، آزمونها، اعلام نتایج و اعطای گواهی پایان دوره، به شکل مجازی و از طریق اینترنت انجام میشود.
وی با بیان این نکته که این دوره با همکاری مرکز گسترش فناوری اطلاعات برگزار می شود خاطرنشان کرد: این دوره درقالب 6 ساعت آموزشی تعریف شده است که 3 ساعت از آن به آموزش امر به معروف و نهی ازمنکر، تبیین جایگاه، اهمیت و ضرورت آن و مسایل مرتبط و 3 ساعت دیگر به آموزشهای خاص «تذکر لسانی» اختصاص دارد.
حسینی هدف از برگزاری این دوره آموزش مجازی را گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه و ارتقاء سطح اگاهی و اطلاعات مردم در این زمینه عنوان کرد و گفت: از ویژگیهای این دوره آموزشی برگزاری آن به صورت چند رسانهای است که شامل صوت، متن، فیلم و... است. ضمن اینکه شرکت در این دوره برای کارکنان دولت به منزله دوره آموزشی ضمن خدمت محسوب میشود.
وی تصریح کرد: در این روش دغدغه اعزام استاد، محدودیت در اعضا ونفرات کلاسها، مشکل حضور در کلاس برای اعضای شورای امر به معروف نهادها و سازمانهای دولتی و غیر دولتی وجود ندارد. علاوه برآن کلیه آموزشها در سراسر کشور به صورت یکسان و مدون ارائه میشود و در هر دوره هر تعداد داوطلب میتوانند حضور داشته باشند.
مدیر ارتباطات و اطلاعات ستاد احیای امر به معروف همچنین امکان ارتباط دوطرفه اعضای کلاس باهم را از دیگر ویژگیهای این دوره عنوان کرد و گفت: این دوره ظرفیت برگزاری کلاسهایی محدودتر در خود دوره با حضور اعضای کلاسها را نیز دارد به عبارت دیگر اعضای کلاس میتوانند برای مبادله اطلاعات، مباحثه درسی، اطلاع از میزان رشد علمی یکدیگر با هم ارتباط داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره تخصصی آموزش امر به معروف و نهی ازمنکر نیز در دستور کار این ستاد قرار دارد که پس از اتمام دوره عمومی آغاز میشود و برنامه ریزیهای لازم برای برگزاری آن انجام شده است.
پایان پیام/
نظر شما