رقابت سنگین داوطلبان در کنکور پزشکی/ آینده مهندسی بعد از نظام آموزش عمومی در خطر است

خبرگزاری شبستان:معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: یکی از مسائل عمده در آموزش و پرورش هدایت تحصیلی دانش آموزان است که چراکه اکثر دانش‌آموزان تمایل دارند در رشته تجربی تحصیل کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، عبدالرسول عمادی، معاون وزیر آموزش و پرورش امروز(2 مرداد) در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: بررسی نتایج خروجی امتحانات نهایی در کشور نشان می‌دهد دانش آموزان ایرانی 60درصد محتوای آموزشی را فرا می‌گیرند به طوری که آخرین میانگین نمره خروجی این پایه‌ها ،12است.

 

وی با بیان اینکه 60 درصد در نظام آموزشی موفق هستیم، افزود: نتایج امتحانات نهایی متوسط میانگین یادگیری دانش‌آموزان را در طول دوران تحصیلی بیان می‌کند.

 

وی تصریح کرد: در سه سال گذشته نتایج خروجی آموزش و پرورش را جمع‌آوری کردیم و خروجی آموزش و پرورش به معنی امتحانات نهایی پایه‌های آخر است.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: میانگین قبولی در نظام آموزشی ایران 80 است به این دلیل که نمرات نهایی و قبولی دانش‌آموزان با احتساب نمره مستمر و نمره امتحانات نهایی اعلام می‌شود.

 

عمادی ابراز داشت: همبستگی میان نتایج  امتحانات نهایی و نمرات مستمر در استان‌های مختلف متفاوت است به طوری که میانگین نمره نهایی استان‌های رده نخست کشور 15 و نمره مستمر بین 15 و 16 است و اما استان‌های رده پایین همه چیز را به نمره پایان سال موکول کردند.

 

وی گفت: در طول سال‌های اخیر توجه به امر آموزش در استان‌های اول کشور  وجود داشت اما در استان‌های آخر در امر آموزش همه مسائل به امتحانات پایانی موکول شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه باید از دوران مدرسه به بحث اشتغال و دانشگاه توجه شود، خاطرنشان کرد: یکی از مسائل عمده هدایت تحصیلی است چراکه اکثر دانش‌آموزان تمایل دارند در رشته تجربی تحصیل کنند.

 

وی گفت: مشکلات اشتغال پس از تحصیل و مشکلات ورود به دانشگاه‌ها موجب نگرفتن نتایج مطلوب از فرآیند تعلیم و تربیت شده است .

 

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: ظرفیت دانشگاه‌ها در کنکور پزشکی اندک است و فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها نیز با بازار کار دیگر هستند و خروجی مطلوب حاصل نمی‌شود. 

 

 

کد خبر 560474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha