به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، اولین نشست مشورتی «نقش هریک از سازمان ها در ارتقای نشاط اجتماعی» عصر ( 30 تیر) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و با با حضور مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، مدیر کل آموزش و پرورش استان، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، نماینده سازمان های مردم نهاد و مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی شهرداری کرمان برگزار شد.
دکتر علی اکبر حق دوست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این نشست، یکی از وظایفی که بر عهده دستگاه ها است را افزایش نشاط اجتماعی در جامعه و شور زندگی و تلاش برای رشد و نمو فرهنگی دانست و افزود: عوامل بسیاری در جامعه وجود دارد که مردم را به رخوت سوق می دهد در حالی که دین مبین اسلام نیز با رخوت مخالف است بنابراین لازم است برای نشاط اجتماعی گام برداریم.
وی از جمله عواملی که باعث کاهش نشاط اجتماعی می شود را درگیر شدن افراد در زندگی دانست و حمایت های اجتماعی و امنیت اجتماعی را از عوامل افزایش نشاط اجتماعی برشمرد و با بیان اینکه قسمتی از نشاط اجتماعی به سبک زندگی برمی گردد، اظهار داشت: ما باید سبک زندگی را تغییر دهیم و با توجه به اینکه کشور و استان نیاز به مداخله جدی در این مورد دارد عزم داریم تا کارهایی را برای افزایش نشاط اجتماعی ارائه کنیم.
حجت الاسلام مهدی عرب پور، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمان نیز در این نشست به عنوان سازمانی که نقش مهمی در ارتقای نشاط اجتماعی دارد؛ گفت: برای اجرایی شدن نشاط اجتماعی در ابتدا باید موانعی که باعث کاهش نشاط می شوند را بررسی کرد.
وی ادامه داد: بخشی از مساله شادابی بر می گردد به روان بودن زندگی افراد؛ هر چه مانع در زندگی افراد بیشتر شود خود به خود زمینه شادابی نیز از بین می رود و مساجد می توانند در بحث نشاط و شادابی کمک کنند.
زهرا موسی پور، مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با ذکر این مطلب که یکی از آرزوهای دیرینه بشر این است که شاداب باشد و باید گفت موتور محرکه توسعه یک جامعه نشاط اجتماعی است؛ افزود: فقدان نشاط اجتماعی سبب افسردگی، بدبینی، ارزیابی منفی از رویدادها، بی علاقه شدن به کار و اجتماع، کم رنگ شدن وجدان کاری، رواج خشونت در جامعه، طلاق و... می شود.
وی با اشاره به اینکه وضعیت نشاط اجتماعی در ایران در مرز هشدار است و اما نکته هشدار دهنده آمار مرگ و میر افراد جوانی است که برای رسیدن به نشاط در دام مصرف مواد مخدر می افتند؛ گفت: اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان ارتقای نشاط اجتماعی را در دستور کار قرار داده و طرح دانشگاه علوم پزشکی کرمان با موضوع نشاط اجتماعی را دنبال می کند.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان اظهار داشت: بر این اساس و در اولین گام چند دستگاه که متولی اصلی و یا اثر مهمی در ایجاد نشاط و شادابی داشتند به این نشست مشورتی دعوت شدند تا برنامه های خود را در این زمینه ارائه دهند.
وفایی، قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در مورد وظیفه دستگاه خود در ارتقای نشاط اجتماعی گفت: این اداره کل با توجه به مصوب شدن طرح نشاط اجتماعی در شورای فرهنگ عمومی برنامه های خود را هدفمند تر اجرایی کرده است.
در این نشست مدیر کل آموزش و پروش استان، مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی شهرداری کرمان ، نماینده سازمان های مردم نهاد راهکارهای خود را برای افزایش نشاط اجتماعی ارائه کردند.
نظر شما