به گزارش خبرنگار شبستان، علیرضا برازش گردآورنده کتاب «دعا از منظر حضرت آیت الله خامنه ای» امروز در مراسم رونمایی از این کتاب با بیان اینکه عدالت، اعطای حق به ذیحق تعریف شده است، گفت: ائمه اطهار و پیامبر اکرم (ص) بر ما حق دارند، بر این اساس اگر حال دعایی دست می دهد باید اول برای پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار دعا کنیم چون به آنها مدیون هستیم، نسبت به رهبر معظم انقلاب نیز همین وظیفه را داریم. پاسداری از بنای عظیم انقلاب اسلامی در طول بیش از دو دهه بر عهده ایشان بوده است و روشنفکران و اهل قلم نیز نسبت به پاسداری از حریم ایشان وظیفه دارند.
برازش اظهار داشت: اگر در جهان امروز زیبایی کلام معصومین را شفاف به جهان عرضه کنیم، خود این کلام دارای درخشش است و اثر می گذارد. در مورد کلام مقام معظم رهبری نیز این مساله صدق می کند اما متاسفانه نسبت به این موضوع ظلم کردیم و حق را ادا نکردیم. ایشان نسبت به بسیاری از افراد لطیف تر و دقیق تر به مسائل نگاه می کنند و حرفهای اساسی در زمینه های مختلف دارند اما کلام ایشان مغفول مانده است.
به گفته وی، اگر بخواهیم تبلیغ خدا را کنیم باید از نعمت های خدا حرف بزنیم و تبلیغ پیامبر نیز نیازمند کارهای عجیب و غریب نیست، فقط باید کلام ایشان را به گوش مردم برسانیم. در مورد فرمایشات مقام معظم رهبری نیز همینطور است.
برازش با بیان اینکه نهادهای فرهنگی باید غبار را از روز گفتار و پیام های حضرت آیت الله خامنه ای بزدایند ادامه داد: وظیفه موسسات فرهنگی و موسسه حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی و اندیشمندان قراردادن کلام معظم له به صورت شفاف تر و با تنوع بیشتر در اختیار مردم است.
گردآورنده کتاب دعا از منظر حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کرد: با آنکه موسسات حفظ و نشر درمورد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، مقام معظم رهبری و برخی بزرگان مانند شهید مطهری برای حفظ و ترویج این بزرگان پدید آمده اما هنوز نتوانستیم پیام آنها را با پردازش به مردم منتقل کنیم، گاهی اوقات حفظ جنبه بازدارندگی پیدا می کند. اگر بخواهیم از آثار شدیداً صیانت کنیم نمی توانیم کاری انجام دهیم و در قبال کارهای انجام نشده باید در آن دنیا پاسخگو باشیم.
وی با اشاره به سوره زمر تصریح کرد: در روز قیامت کسانی که نمره منفی گرفته اند، دچار حسرت می شوند و مطمئناً این حسرت بیشتر از جانب کم کاری هاست و خداوند نیز فرموده است که فریاد حسرت بیشتر به خاطر تفریط است.متاسفانه در زمینه فرهنگ بسیاری از کارها به خاطر یک سری احتیاطها صورت نگرفته است ، مثلادر صداوسیما در زمینه برخی مسائل ماورایی و معنوی از ترس انتقاد کم کاری شده است در صورتی که غرب بیش از صدفیلم فقط در زمینه شیطان ساخته است.
برازش با بیان اینکه در حق مقام معظم رهبری تفریط و تقصیر کرده ایم، بیان کرد: باید جرات بیشتری به خرج بدهیم و افراد و سلیقه های مختلف را وارد کنیم تا بتوانیم محاسن گفتار مقام معظم رهبری را که دارای عمق و لطافت است، غبارزدایی و ترویج دهیم.
وی با عتقاد بر اینکه باید فهم خود را نسبت به دعا به فهم مقام معظم رهبری نزدیک کنیم ،یادآور شد: امام سجاد(ع) در مناجات الذاکرین از مجموعه مناجات خمس عشر فرمودند" خداوندا از عظیم ترین نعمتهایی که به ما عطا کرده ای، اجازه حرف زدن با توست". حضرت آیت الله خامنه ای نیز در تعابیرشان ذکر می کنند، استجابت دعا توجه و التفات خداست و صرفاً تحقق خواسته من و شما نیست اما قطعاً دعا لبیک را به همراه دارد.
این پژوهشگر با بیان اینکه بین دعا و استجابت فاصله ای نیست، ادامه داد: اگر دعا ،دعا باشد مستجاب است .اگر فهم خود را نسبت به دعا مطابق فهم ائمه اطهار و مقام معظم رهبری قرار دادیم، آن موقع باید مطمئن باشیم که دعای ما مستجاب می شود.
برازش خاطرنشان کرد: دعا جلب توجه خدا و دل را متوجه خدا کردن است و استجابت دعا همان توجه است و تنها چیزی که ما لازم داریم این است که رابطه خود را با خدا اصلاح کنیم.
وی با اشاره به اشکال استجابت دعا از منظر پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: دعا یا در همان لحظه استجابت می شود و یا با تاخیر. در شکل سوم استجابت دعا، بدی را از انسان رفع می کند. در شکل چهارم به ازای آنچه در دنیا خواستیم در آخرت به ما داده می شود و شکل پنجم استجابت دعا، پاک شدن از گناهان است که این شکل درجه بالای استجابت دعاست.
برازش در خاتمه تصریح کرد: در ماه رمضان که ماه دعاست خدا را شاکرم که این لطف را شامل حالم کرد که با کلمات گهربار مقام معظم رهبری مانوس باشم و در میانه این راه سر به سجده شکر گذاشته ام که وقتم را صرف چینش این کلمات کردم.
گفتنی است، مراسم رونمایی از کتاب دعا از منظر حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز با حضور منصور واعظی ،دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در کتابخانه عمومی پارکشهر برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما