به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی فرمانداری سرخه، علی مویدی زاده در جلسه کمیسیون کارگری سرخه به میزبانی فرمانداری این شهرستان با بیان اینکه دولت تمام تلاش خود را برای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال و همچنین ارتقاء و رونق اقتصادی به کار گرفته است، ابراز داشت: در آینده شاهد تحول عظیمی در اقتصاد کشور خواهیم بود.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره تکیه بر تولیدات داخلی و توسعه اقتصاد و بازار ملی، افزود: دشمنان نظام و انقلاب تا به امروز از دشمنی خود دست برنداشته و از هیچ تلاشی برای ضربه زدن به کشور و نظام دریغ نخواهند کرد که این مهم وظیفه مسئولان اجرایی را برای حفظ و صیانت از نظام سنگین تر خواهد کرد.
فرماندار سرخه با بیان اینکه یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین راهکارهای عملی مقابله با رکود، تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخلی است، گفت: دشمنان نظام امروزه به جنگ اقتصادی با نظام جمهوری اسلامی روی آورده اند که نمونه های آن را می توان در موانع تراشی و مشکلاتی که بعد از اجرایی شدن برجام بر سر راه سرمایه گذاران خارجی ایجاد کردند به وضوح مشاهده کرد.
مویدی زاده همچنین بیان داشت: با تکیه بر توان و تولید داخلی، رونق اقتصادی و استفاده از ظرفیت های نخبگان اقتصادی و علمی کشور می توان بر این هجمه دشمن پیروز شد.
وی بر ضرورت رسیدگی و بررسی مشکلات واحدهای صنعتی شهرستان و برطرف کردن موانع رشد و ارتقاء صنعت و بهبود وضعیت اشتغال و اقتصاد تاکید کرد، افزود: کارگروه رفع موانع و مشکلات تولید و واحدهای صنعتی استان سمنان به ریاست استاندار و با حضور مسئولان دستگاه های اجرایی و خدماتی استان، شهرستان و نمایندگان بانک ها و با حضور فعالان صنعت و مدیران واحدهای صنعتی از جمله اقدامات مثبت استانداری در راستای رفع مشکلات است.
رییس کارگروه امور زیربنایی و عمرانی اقتصاد مقاومتی سرخه نیز در این نشست گفت: لازم است تا پروژه های اقتصاد مقاومتی در حوزه عمران و توسعه، با شتاب بیشتر اولویت بندی و برای اجرا پیشنهاد شود.
مهدی پاک طینت با بیان اینکه کارگروه امور زیربنایی و عمرانی ستاد اقتصاد مقاومتی در سرخه تشکیل شده است، بیان داشت: دستگاه های اجرایی موظف هستند تا پروژه های اولویت دار با محوریت اقتصاد مقاومتی خود را احصاء و به دبیرخانه کارگروه ارسال کنند.
وی افزود: با به کارگیری ظرفیت های موجود می بایست وضعیت کنونی تولید و اقتصاد در شهرستان و استان را ابتدا شناخته و سپس تجربه و تخصص را برای عملی کردن آن به کار بست تا با برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت وضعیت توسعه عمرانی و زیر بنایی شهرستان را بهبود بخشید لیکن دستگاه ها باید این موضوع را به عنوان یک مأموریت اصلی در برنامه های خود گنجانده و با نگاه به سیاست های ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی، پروژه های کلیدی و اساسی خود را معرفی کنند.
نظر شما