وحدت در جامعه نیازمند امر به معروف و نهی از منکر است

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، با بیان اینکه وحدت بر پایه ارزشهای دینی است، گفت: وحدت در جامعه اسلامی نیازمند امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد، مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، صبح امروز (27آذر) همزمان با هفته امر به معروف و نهی از منکر در جمع خبرنگاران با اشاره به آیات 104 و 105 سوره آل عمران گفت: آیه 104 خداوند بیان می دارد: "وَلْتَکُن مِّنکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنکَرِ وَأُوْلَـئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ" و باید از میان شما، گروهى را به نیکى دعوت کنند و به کار شایسته وا داشته و از زشتى باز دارند و آنان همان رستگارانند.

 

وی با بیان اینکه در آیه 105 خداوند فرموده وَلاَ تَکُونُواْ کَالَّذِینَ تَفَرَّقُواْ وَاخْتَلَفُواْ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْبَیِّنَاتُ وَأُوْلَـئِکَ لَهُمْ عَذَابٌ عَظِیمٌ"، همانند آن کسان مباشید که پس از آنکه آیات روشن خدا بر آنها آشکار شد،، پراکنده گشتند و با یکدیگر اختلاف ورزیدند، البته برای اینان عذابی بزرگ خواهد بود، ادامه داد: یکی از فلسفه های قیام امام حسین احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.

 

حجت الاسلام گنابادی نژاد، با تأکید بر اینکه برای یکپارچگی جامعه نیازمند امر به معروف و نهی از منکر هسیتم، تصریح کرد: این وحدت و یکپارچگی نباید بر مدار ثروت، لذت، توسعه و شهرت اجتماعی باشد بلکه وحدت بر پایه ارزش های دینی است که به یکپارچگی جامعه مدد می رساند.

 

وی افزود: خدا از مسلمانان وحدتی می خواهد که بر اساس زندگی توحیدی باشد، آن زندگی که برای عبودیت و بندگی آفریده شده ایم که برای رسیدن به این امر نیازمند معارف عمیق و گسترده ای هسیتم و امر به معروف و نهی از منکر از جمله آن هاست.

 

وی یکی از ویژگی های امر به معروف و نهی از منکر را دوری از تفرقه و اختلاف افکنی در جامعه عنوان کرد و اذعان داشت: آمر به معروف و ناهی از منکر آن است که اختلاف افکنی نکند زیرا قرار نیست افراد در جامعه ای که موفق است به چند طبقه و گروه و دسته تبدیل شوند.

 

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، صبور بودن را یکی دیگر از ویژگی های افرادی دانست که امر به معروف و نهی از منکر می کنند و ااظهار داشت: لازمه این صبور بودن، مصمم بودن در انجام وظایف است.


وی با تأکید بر آشنایی با درس های عاشورا و حرکت در مسیر امر به معرو ف و نهی از منکر، ابراز داشت: تأکیدی نیست که زندگی ما مطابق کامل بر اساس زندگی اهل بیت(ع) و امام حسین(ع) باشد بلکه اگر زندگی مان در مسیر آن ها هم باشد خود یک گام به جلو است و به توفیقاتی دست خواهیم یافت.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 5598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha