انتخاب دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت/ انتخاب معاونین جدید حزب موتلفه اسلامی

خبرگزاری شبستان:انتخاب دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت، برگزاری نشست مشترک جوانان حزب اعتدال و توسعه و حزب اسلامی کار، انتخاب معاونین جدید حزب موتلفه اسلامی برخی از سرتیترهای اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود.

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، انتخاب دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت، برگزاری نشست مشترک جوانان حزب اعتدال و توسعه و حزب اسلامی کار، انتخاب معاونین جدید حزب موتلفه اسلامی برخی از سرتیترهای اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود. ادامه اخبار و رویدادهای این حوزه را در گزارش زیر بخوانید:

دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت برای دوره جدید انتخاب شد

شانزدهمین جلسه شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی عصر امروز (دوشنبه ٢٨ تیرماه) برگزار شد و به دلیل پایان یافتن دوره یک‌ساله دبیرکل و قائم مقام این جمعیت موضوع انتخاب مجدد در دستور کار قرار گرفت که نهایتا با رای اکثریت اعضای شورای مرکزی، حسین قربانزاده به عنوان دبیرکل و علی دورانی به عنوان قائم مقام دبیرکل انتخاب شدند.

پیش از این نیز قربانزاده و دورانی سمت، دبیرکل و قائم مقامی این جمعیت را برعهده داشتند و با رای امروز دوره آنها یک سال دیگر تمدید شد.

هیات نظارت بر برجام فعال‌تر عمل کند

محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران حزب متبوعش با اشاره به حوادث دو شب گذشته در ترکیه و کودتای ناکام صورت گرفته در این کشور، ناامنی و بی ثباتی در ترکیه را به ضرر منطقه غرب آسیا دانست.

حبیبی ضمن برشمردن برخی اشتباهات استراتژیک رجب طیب اردوغان و هیئت حاکمه کنونی ترکیه طی چند سال اخیر به خصوص در حمایت و تقویت گروه های تروریستی در منطقه و داعش افزود: علی رغم این، موضع حزب موتلفه اسلامی به رسمیت شناختن حکومت مردمسالار و قانونی در ترکیه است و ما اقدامات کودتاگران را محکوم می کنیم.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به حضور مردم ترکیه در خیابان ها و میادین در دفاع از دولت اردوغان، بانیان اصلی نا امنی و بی ثباتی در منطقه غرب آسیا را قدرت های فرامنطقه‌ای به خصوص آمریکا دانست که از طریق ایادی منطقه ای شان مثل رژیم صهیونیستی و برخی سران مرتجع عرب به دنبال بی ثبات کردن منطقه هستند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر حضور برخی از هموطنانمان در ترکیه و دانشجویان ، بازرگانان و سایر شهروندان که به این کشور مسافرت کرده اند، از مسئولان کشورمان خواست تا زمینه تامین امنیت کامل هموطنانمان را فراهم کنند.

حبیبی در ادامه ضمن ابراز تاسف از حمله تروریستی با کامیون مملو از اسلحه و نارنجک به مردم در شهر نیس فرانسه همزمان با سالروز جشن ملی فرانسویان افزود: برخورد دوگانه دولت فرانسه با تروریسم عامل اصلی این اتفاقات است. وی با بیان اینکه اگر پاریس میزبان گروه تروریستی منافقین که دستشان به خون هزاران شهید قربانی ترور آلوده است، نشود مطمئنا از لوث وجود سایر گروه های تروریستی نیز پاک می شود.

حبیبی ضمن محکوم کردن کامل عملیات تروریستی در نیس فرانسه به سران دولت فرانسه و سایر دولت‌های حامی تروریسم هشدار داد که حمایت شما نتایج بسیار وخیم تری برای مردم کشورهایتان خواهد داشت.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین با اشاره به سالگرد امضای توافقنامه برجام بیان داشت: جدول زمان‌بندی انجام تعهدات طرفین و نوع تعهدات از همان ابتدا توازن و تناسب نداشت و بارها به دولت و به خصوص مذاکره کنندگان تذکر داده شد. یک سال از برجام گذشته و جمهوری اسلامی به تمام تعهدات خود عمل کرده و بخش هایی از فعالیت های هسته ای خود را تعطیل نموده اما تحریم ها همچنان باقی است و طرف غربی و به خصوص آمریکایی ها به انحای مختلف در مراودات اقتصادی و مالی ما مداخله می نمایند. هنوز همان مشکلات پیش از برجام برای ما باقی است.

وی ضمن برشمردن تعهدات انجام شده توسط جمهوری اسلامی در توافق برجام گفت: آمریکایی ها هر بد عهدی را که می توانستند در قضیه برجام صورت داده اند و انتظار ما این است که هیات نظارت راجع به انجام تعهدات طرفین فعال عمل کند.

حبیبی علاوه بر مشکلات تحریم ها، برخی از کاستی های ناشی از ضعف مدیریت اقتصادی در کشور را نیز یکی از عوامل فشارهای وارده بر تولید کنندگان و مردم دانست و از دولت خواست با اهتمام به اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی این ضعف مدیریتی را در فرصت باقی مانده با تدبیر حل کنند.

وی وابسته کردن همه مشکلات اقتصادی به تحریم‌ها را یک ادعای نادرست دولت فعلی دانست و منشاء چنین ادعایی را در رقابت ها و لجاجت های سیاسی تلقی کرد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان با اشاره به برگزاری نشست هیئت رئیسه کمیته دائمی «آی کپ» اتحادیه احزاب سیاسی آسیا به دعوت حزب موتلفه اسلامی و دیدار این هیئت با برخی از مسئولان کشورمان افزود: با پیگیری ها و تلاشهای حزب موتلفه اسلامی انشاء الله سال آینده جمهوری اسلامی ایران میزبان نشست کمیته دائمی کنفرانس بین المللی احزاب آسیایی خواهد بود.

وی افزود: حضور بیش از 350 حزب در این اتحادیه فرصت مناسبی برای تقویت ارتباطات مدنی بین المللی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

حبیبی بیان داشت: راجع به برگزاری اجلاس مجمع عمومی اتحادیه احزاب آسیایی با حضور مسئولان 350 حزب آسیایی در سال 2018 میلادی در تهران نیز رایزنی هایی با مقامات جمهوری اسلامی توسط معاونت بین الملل حزب موتلفه اسلامی در دست طراحی، پیگیری و اقدام است.

نشست مشترک جوانان «حزب اعتدال و توسعه» و «حزب اسلامی کار» برگزار شد

اولین جلسه از «سلسله نشست های جوانان و همکاری‌های حزبی» سازمان جوانان و و دانشجویان حزب اعتدال و توسعه با حضور شورای مرکزی سازمان جوانان حزب اسلامی کار و با موضوع «نقش جوانان در تحقق اهداف حزبی» دیروز (شنبه) در محل دفتر مرکزی حزب اعتدال و توسعه برگزار شد.

این نشست در مورد نقش جوانان در تحقق اهداف حزبی و نیز نحوه مشارکت جوانان در مقطع انتخابات برگزار شد. ابتدای جلسه مسعود شفیعی رئیس سازمان جوانان و دانشجویان حزب اعتدال و توسعه ضمن معرفی ساختار تشکیلاتی سازمان جوانان، به تشریح مواضع و اهداف پیش روی حزب پراخت.

در ادامه پیام مجرد رئیس سازمان جوانان حزب اسلامی کار، به تندی ادبیات سیاسی بین رجال و فعالان اشاره کرد و گفت‌وگو بین احزاب را نشانه رشد احزاب دانست.

وی در ادامه افزود: متأسفانه برخی احزاب استفاده ابزاری از جوانان را آموخته‌اند و هیچکدام بیانیه مأموریت در خصوص جوانان ندارند.

مجرد همچنین به رویکرد منفعلانه فراکسیون‌های مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و ضمن انتقاد از آنان افزود: احزاب نیز نباید رویکرد اینچنینی داشته باشند و من از تمام احزاب میخواهم که به خواستگاه مردم ورود کنند و در تمام مقاطع به نیازهای آنان اهمیت دهند، نه اینکه تنها به جریان‌های مقطعی و انتخاباتی بسنده کنند.

در جریان این نشست اعضای شورای مرکزی هر دو حزب اظهارنظرهای گوناگونی کردند که از جمله می‌توان به اهمیت بحث آموزش به عنوان نقطه مشترک همکاری‌های حزبی جهت شناسایی نخبگان جوان و آموزش آنان به عنوان مدیران لایق جوان آینده کشور اشاره کرد.

آسیب پذیری جوانان، انتخابات شوراهای شهر و روستا و نگاه تمرکز‌زدایانه امکانات آموزشی و دسترسی آموزشی برای جوانان در نقط دور و نزدیک کشور، از دیگر محورهای این نشست بود.

معاونین جدید حزب موتلفه اسلامی منصوب شدند

در جلسه دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی معاونین جدید دوره یازدهم حزب از سوی محمد نبی‌حبیبی معرفی شدند.

برپایه این خبر محمد نبی‌حبیبی  دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی طی حکمی محمد علی امانی را به عنوان دبیر اجرایی، صالح اسکندری به عنوان معاون سیاسی و سید محسن سید حسینی به عنوان معاون روابط عمومی و تبلیغات، مهدی صولی به عنوان معاونت بین‌الملل، امیر فارسی‌نژاد به عنوان معاون سازماندهی و آموزش، محمد محمدی فرد به عنوان معاون مطالعات و برنامه ریزی و محمد حسین هوشنگی را به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی منصوب کرد.

برگزاری کنگره حاما در ۵ شهریور

کنگره حاما (حزب اراده ملت ایران) پنجم شهریور ماه سال جاری برگزار می‌شود. قرار است در این کنگره از مانیفست و سند راهبردی حاما رونمایی شود.

گفتنی است درحال حاضر احمد حکیمی‌پور دبیرکل حزب اراده ملت ایران است.

اولین نشست کمیته مطالعات و پژوهش خانه احزاب برگزار شد

اولین نشست کمیته مطالعات و پژوهش خانه احزاب با حضور 13 نماینده تشکل‌ها و احزاب از سراسر کشور در روز 24 تیرماه برگزار شد.

در این جلسه آقایان جمشید ایرانی، آیت‌محمدی و سیدهادی شفیعی به ترتیب به عنوان نائب رئیس و دبیران کمیته مطالعات و پژوهش خانه احزاب انتخاب شدند. کمیته مطالعات و پژوهش خانه احزاب در جلسه بعدی خود تصویب آیین نامه داخلی را در دستور کار دارد.

برخی شروط مقام معظم رهبری در برجام رعایت نشده است/تحریم ها به طور کامل برداشته نشد

علی اکبر ولایتی، مشاور عالی مقام معظم رهبری که در اجلاس دبیران استان های سراسر کشور حزب موتلفه اسلامی سخن می گفت در خصوص این حزب اظهار داشت: بنده هر زمانی در مجموعه موتلفه اسلامی حضور پیدا می کنم احساس می کنم در جمع خودی ها هستم و کمتر جمع سیاسی مانند موتلفه اسلامی است که نسبت به آن احساس نزدیکی فکری داشته باشم.

عضو هیات نظارت بر برجام در ادامه با اشاره به سالگرد توافق برجام بیان داشت: آمریکایی ها به تعهدات خود در برجام عمل نکرده اند، تحریم ها به طور کامل برداشته نشده و متاسفانه برخی شروط مقام معظم رهبری در برجام رعایت نشده است.

وی افزود: اوباما باید بنویسد که تحریم ها برداشته شود اما برخلاف تعهد آنها، هنوز اوباما اینکار را انجام نداده است. ما به تعهدات خود قبل از زمانی که مشخص کرده بودند عمل کردیم اما متاسفانه طرفهای غربی هنوز تحریم ها را برنداشته اند.

ولایتی تصریح کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری نیز تاکید کردند آمریکایی ها شاید تحریم های هسته ای را بردارند اما به بهانه های دیگر دو مرتبه تحریم ها را از سر می گیرند که این موضوع مورد قبول ایران نیست. هدف از برجام این بود که ما برخی کارهای هسته ای را محدود کنیم وطرف مقابل تسهیلات مختلف را برای ایران فراهم و تحریم ها را بردارد تا مشکلی در ارتباطات به خصوص ارتباطات اقتصادی نداشته باشیم اما هنوز تعهدات آنها عملی نشده است.

وی با اشاره به موقعیت جمهوری اسلامی در منطقه بیان داشت: ایران اسلامی امروز مقتدر تر از هر زمانی است و بعد ازاسلام هیچگاه اقتدار امروز را نداشته ایم، مردم با اعتقادات خود در میدان حضور دارند و این روزها می بینیم برای دفاع از حرم و اعزام به عنوان مدافعان حرم صف می بندند و این همان ارزشهایی است که حکومت را قدرت می بخشد.

مشاور عالی مقام معظم رهبری همچنین با اشاره به وضعیت عراق گفت: کمر داعش در فلوجه شکست و عراق تثبیت شده است، آیت الله العظمی سیستانی به میدان آمده اند، عراق یکی از مهمترین کشورهای عربی است و در قضیه اخیر که عده ای با تحصن به دنبال تغییراتی بودند باید مر قانون رعایت می شد و همینگونه نیز شد.

وی در ادامه با اشاره به تحرکات کردها در منطقه اظهار داشت: آمریکایی ها در منطقه به دنبال تقویت کردهای سوریه و اتصال آنها به کردهای عراق و دیگر کشور ها و تشکیل کردستانی مستقل هستند که این خطری بالقوه می باشد. اگر کردها مستقل شوند اسرائیل دومی شکل می گیرد.

ولایتی خاطر نشان کرد: خوشبختانه امیدواری ما نسبت به مقاومت در منطقه بیش از گذشته است،  آینده کشور و منطقه را آنهایی رقم میزنند که در خط مقاومت حرکت می کنند و ما همچنان در کنار خط مقاومت خواهیم بود.

بندهای دیگری از سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری تصویب شد

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ابتدای جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، به حادثه‌ی تروریستی اخیر در نیس فرانسه اشاره و تأکید کرد: این اقدام جنایتکارانه که منجر به کشته و زخمی شدن جمع زیادی از مردم گردید، شیوه‌ی خطرناک جدیدی از ترور است که ضرورت همکاری جهانی برای مبارزه با آن، باید جدّی گرفته شود.

در ادامه، ولایتی، وحیدی و محسن رضایی گزارشی تحلیلی از آخرین تحولات اخیر در ترکیه و اخبار مربوط به کودتا در این کشور ارائه کردند.

سپس اعضاء، ادامه بررسی و تصویب سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری را در دستور کار قرار دادند و دو بند دیگر در این سیاست‌ها را به شرح ذیل تصویب کردند:

رعایت اصول قانون‌نگاری و قانون‌گذاری و تعیین سازوکار انطباق لوایح و طرح‌های قانونی با این اصول پیش از اعلام وصول و در فرآیند قانونگذاری با اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و یا تصویب قانون لازم با تأکید بر:

- قابلیت سنجش و اجرای قانون.

- معطوف به نیازهای واقعی.

- شفافیت و عدم ابهام.

- استحکام در ادبیات و اصطلاحات حقوقی.

- بیان شناسه تخصصی و ضرورت پیشنهادی هر یک از لوایح و طرح‌های قانونی.

- ابتناء بر مطالعات پژوهشی و ارزیابی تأثیرات قانون و ارائه پیوست‌های مربوطه از قبیل پیوست‌های: فرهنگی، اجتماعی، حقوقی، سیاسی، اقتصادی، امنیتی، بهداشتی و محیط زیستی به تناسب طرح‌ها و لوایح.

- ثبات نگاه بلندمدت و ملی.

- انسجام قوانین و عدم تغییر یا اصلاح ضمنی آنها بدون ذکر شناسه تخصصی قانون مذکور.

- تقویت ضمانت اجرا از جمله تشدید مجازات‌ها و پرهزینه کردن عدم اجرای قانون.

- جلب مشارکت حداکثری مردم، ذی‌نفعان و نهادهای قانونی مردم‌نهاد تخصصی و صنفی در فرآیند قانون‌گذاری.

- تعیین مجری یا مجریان در متن قوانین و مقررات.

- تصویب قانون شیوه قانون‌نویسی و ایجاد سازوکار تخصصی تنظیم متن‌های مربوطه، با بهره‌گیری از متخصصین منطق و اصول، قانون‌نویسی و ویراستاری.

- عدالت‌محوری در قوانین و مقررات، اجتناب از تبعیض ناروا، تصویب قوانین عام و دارای جامعیت و پرهیز از استثناهای قانونی، تا احد امکان.

- تعیین عناوین قوانین جامع، تبویب، تنقیح و تعیین شناسه قوانین موجود کشور در طول برنامه ششم توسعه و رعایت آن در قانون‌گذاری.

 

کد خبر 559790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha