ورود سالانه ۲ خودروی جدید سایپا

خبرگزاری شبستان:سایپا در سال ۱۳۹۱ با تولید شمار ۴۷۷٫۸۹۰ دستگاه اتومبیل، معادل ۴۲ درصد از سهم بازار خودروی ایران را به خود اختصاص داده است؛ شرکتی که در راستای تحقق اهداف خود سالانه ۲ خودروی جدید را روانه بازار می کند.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: سایپا در سال ۱۳۹۱ با تولید شمار ۴۷۷٫۸۹۰ دستگاه اتومبیل، معادل ۴۲ درصد از سهم بازار خودروی ایران را به خود اختصاص داد و پس از ایران خودرو (با ۴۵ درصد) به‌عنوان دومین خودروساز ایران، شناخته شد. شرکت سایپا در سال ۱۳۴۴ با مشارکت شرکت فرانسوی سیتروئن، تحت نام «شرکت سهامی تولید اتومبیل سیتروئن ایران»، تأسیس شد. نخستین خودروهای این شرکت وانت آکا و سواری ژیان نام داشتند. پس از سال ۱۳۵۳ خودروهای ژیان مهاری و ژیان پیکاب در مدل‌های معمولی و دولوکس نیز تولید شد. در سال ۱۳۵۴، نام شرکت، به فرم کنونی؛ سایپا تغییر پیدا کرد، که مختصر شده «شرکت سهامی ایرانی تولید اتومبیل» بود.

 

بنابراین گزارش، شرکت سایپا در ۱۶ تیرماه ۱۳۵۸ به مالکیت دولت ایران در آمد و از آذر ماه ۱۳۶۰ تحت سرپرستی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرار گرفت. سهام شرکت در سال ۱۳۷۴ در بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد و بعد از آن در دی ماه ۱۳۸۷ به موجب قانون بودجه کشور ۵۱ درصد از سهام آن، در بورس واگذار گردید. در حال حاضر سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با در اختیار داشتن ۳۵٫۷۵ درصد از سهام شرکت سایپا، بزرگترین سهام‌دار آن به‌شمار می‌آید.

 

این گزارش می افزاید: این شرکت در سالهای اخیر مذاکراتی را با کشورهای دیگر برای راه اندازی خط تولید انجام داده است و همراستا نیز در داخل دست به افزایش تولیدات خود زده است. این شرکت در راستای تحقق اهداف خود سالانه 2 خودروی جدید را روانه بازار می کند. ایرنا در این باره به نقل از مهدی جمالی، مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا نوشته است: "براساس برنامه ریزی های انجام شده مقرر است این شرکت سالیانه 2 خودرو جدید را به بازار داخل عرضه کند. خودرو های جدید این شرکت با استفاده ازدستاورد های تحقیقاتی مرکز تحقیقات این شرکت وارد بازار خواهد شد. امسال نیز یک خودرو جدید سایپا وارد بازار داخلی خواهد شد و مراکز تحقیقات در همه جهان با استفاده از حمایت های عمومی و دولتی ایجاد می شوند. مرکز تحقیقات سایپا با انجام هزینه های بسیار سنگین خود این شرکت توسعه داده شده است."

 

یادآور می شود: بازار صادراتی این شرکت کشورهای عراق، سوریه و ونزوئلا است. بازار عراق و سوریه سال گذشته در اثر اقدام دشمنان با خطر جدی مواجه شد که با هدف جایگزینی مطالعات خوبی درباره الجزایر صورت گرفته است. تلاش می شود امسال سایتی در الجرایر طراحی شود که توان تولید 20 هزارخودرو را در سال داشته باشد و بتوان آن را تا دو سال آینده افتتاح کرد. با راه اندازی سایت الجزایر و اقدام هایی درحال انجام برای کشورهای نیجریه و پاکستان، میزان صادرات افزایش یابد.

کد خبر 559780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha