به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی فرمانداری سرخه، علی مویدی زاده در دیدار با رئیس اداره تبلیغات اسلامی و اعضای کانون مداحان و شورای هیئات مذهبی سرخه در فرمانداری این شهرستان، ضمن اشاره به فعالیت واقدامات مثبت سازمان تبلیغات اسلامی و همچنین کانون مداحان و شورای هیئت های مذهبی، بیان داشت: فضای معنوی و برنامه های مذهبی شهرستان مورد رضایت همگان است اما باید در این زمینه تلاش بیشتری کرد.
وی افزود: یکی از مواردی که در زمره مطالبات مردم سرخه قرار داشته و می تواند در راستای ارتقاء امور فرهنگی، بهره گیری از امکانات و برطرف شدن موانع موثر باشد، ارتقای دفتر تبلیغات اسلامی این شهرستان به اداره است که امیدواریم این مهم به زودی صورت پذیرد.
سرپرست فرمانداری سرخه همچنین گفت: این شهرستان در زمینه مداحان، مبلغان مذهبی و فرهنگی قابلیت های بسیار بالایی دارد که از بُعد فرهنگی و تاثیر این افراد به حاکم شدن فضای معنوی سطح شهرستان بسیار حائز اهمیت است.
مویدی زاد ضمن بیان اینکه سرخه با اجرای برنامه های شاخص و ارزنده فرهنگی و اجتماعی یکی از فعال ترین شهرستان ها در سطح استان است، اظهار داشت: فضای معنوی و الهی در سطح شهرستان در کاهش آسیب های فرهنگی، اجتماعی و امنیتی تاثیر به سزایی داشته است.
وی با بیان اینکه جناح گیری های سیاسی مداحان یکی از آفات و آسیب های مخرب است که در بین برخی مداحان وجود دارد، افزود: با مدیریت مسئولان فرهنگی و ذی ربط در سرخه وفاق، همدلی و یکپارچگی وجود دارد که این آفت به وجود نخواهد آمد.
رئیس تبلیغات اسلامی سرخه نیز در این دیدار گفت: این نهاد با دارا بودن زیرساخت هایی مانند کانون مداحان، فضای مجازی، هیئات مذهبی، روحانیان اعزامی و مستقر، رسانه های نوشتاری و نشر و...می تواند نقش بسزایی در ترویج فرهنگ دینی در جامعه داشته باشد.
حجت الاسلام صادق بخشی با اشاره به فضای مناسب فرهنگی حاکم بر سرخه، گفت: امروز خوشبختانه با وجود هیئات مذهبی و ظرفیت های دینی مناسب در سرخه، این شهرستان از لحاظ شرایط فرهنگی و مذهبی رتبه خوبی در استان دارد.
وی افزود: اداره تبلیغات اسلامی سرخه با برگزاری گفتمان ها، دوره های آموزشی و توجیهی ویژه مداحان، روحانیان اعزامی، ترویج قرآن از طریق خانه های قرآن شهری و روستایی، برگزاری نشست های شورای ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی و ... توانسته نقش خود را به خوبی در راستای ترویج فرهنگ اسلامی ایفا کند.
اهداف ستاد اقتصاد مقاومتی برش شهرستانی داشته باشد
سرپرست فرمانداری سرخه کاهش وابستگی به خارج و توجه به تولید ملی را بهترین راهکار برای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: اهداف ستاد اقتصاد مقاومتی باید برش شهرستانی داشته باشد.
علی مویدی زاده همچنین در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی سرخه با حضور اعضای کارگروه های تخصصی این ستاد و مسئولان دستگاه های اجرایی در سالن جلسات فرمانداری شهرستان ضمن اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و نام گذاری سال به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل افزود: به کارگیری اقتصاد مقاومتی و عملی کردن آن یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با تحریم ها است.
وی همچنین با اظهار اینکه برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید وابستگیهای خارجی کاهش یابد و بر تولید داخلی کشور و تلاش برای خوداتکایی تأکید شود، ادامه داد: یکی از راه های عملی کردن این مهم توجه و تاکید بر تولیدات داخلی و همچنین ترغیب مردم برای استفاده از تولیدات ملی است.
سرپرست فرمانداری سرخه در ادامه گفت: در کنار ترغیب و تشویق مردم برای استفاده از کالاهای تولید داخل و ملی، باید بر کیفیت و خدمات پس از فروش این کالاها نیز افزوده شود چرا که اگرکیفیت تولید کالای داخلی پایین باشد، عملاً رغبتی از سمت مردم به خرید کالای تولید داخلی نخواهد بود.
مویدی زاده با بیان این مطلب که عملی کردن اقتصاد مقاومتی به یک عزم ملی و یک جهاد همگانی نیاز دارد، گفت: مطمئنا یکی از حلقه های مهم و اساسی در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی و عاملی که نقش سازنده و اصلی را در این مقوله ایفا خواهد کرد مردم هستند که باید فضایی بر کشور و جامعه حاکم شود که مردم خودشان را مولد در اقتصاد و شریک در پیشرفت و مقاومت کشور، حس کنند و برآن ببالند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شهرستان، اتاق فکر و نیروی محرکه در عرصه اقتصاد است که با بهره گیری از نخبگان، مسئولان و صاحب نظران می توان به تقویت این ستاد کمک کرده و در پیشبرد اهداف آن نقش به سزایی داشت.
عالی ترین مقام دولت در شهرستان سرخه ادامه داد: امروزه یکی از مهمترین دغدغه های مردم، اشتغال، اقتصاد و معیشت آنان است که مطمئنا با تقویت تولیدات داخلی، ارز آوری ملی و رونق اقتصاد داخلی می توان بر این معضلات چیره شد و در نهایت رضایتمندی مردم را در برخواهد داشت.
مویدی زاده همچنین با اشاره به این موضوع که تمام مسائل و اهداف ستاد اقتصاد مقاومتی باید برش شهرستانی داشته باشد، خاطر نشان کرد: ظرفیت ها، توان و پتانسیل مناطق مختلف تفاوت های بسیار زیادی دارد که همین امر لازمه بومی سازی برنامه ها و اهداف این ستاد برای برنامه ریزی های دقیق و دستیابی به بازدهی بیشتر را بیش از پیش روشن می سازد.
وی همچنین بر بحث و تبادل نظر تخصصی در جلسات تاکید کرد و از مسئولان و اعضای کارگروه های تخصصی این ستاد خواست تا با توان و تلاش بیشتر جلسات کارگروه های تخصصی را برگزار کنند.
لاسجرد سرخه ظرفیت تبدیل شدن به روستای نمونه گردشگری را دارد
سرپرست فرمانداری سرخه با اشاره موقعیت اقلیمی، استراتژیک و جغرافیایی روستای لاسجرد این شهرستان، گفت: لاسجرد ظرفیت تبدیل شدن به روستای نمونه گردشگری را دارد.
علی مویدی زاده در دیدار با دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای لاسجرد به میزبانی فرمانداری سرخه، ضمن بیان اینکه این روستا با موقیعت استراتژیک و بسیار مناسب جغرافیایی خود ظرفیت های بسیار بالایی برای جذب گردشگر و توریست دارد، ابراز داشت: کاروان سرای تاریخی لاسجرد نیز با یک نگاه ویژه و جذب سرمایه گذار و ارتقاء و بهسازی آن می تواند به یک مکان تفریحی، سیاحتی و اسکان هدف برای گردشگران و توریست ها باشد و یقینا در آینده در بحث اقتصادی، این مهم برای منطقه و روستای لاسجرد ارزش افزوده بالایی خواهد داشت.
وی با اشاره به منطقه زیبای تلخاب روستای لاسجرد و پتانسیل بسیار خوب این منطقه و خروجی آب مازاد آن، افزود: می توان با برنامه ریزی و استفاده از سرمایه گذاری مناسب با شیرین کردن آب این چشمه و استفاده از آن برای مقاصد کشاورزی، بستر را برای ارتقاء و توسعه کشاورزی و برطرف کردن مشکل بی آبی در این روستا فرآهم آورد.
سرپرست فرمانداری سرخه همچنین اضافه کرد: سرخه یک شهرستان چهارفصل با اقلیم های گوناگون طبیعی و آب و هوای متفاوت است که ظرفیت و پتانسیل های فراوانی برای گردشگری دارد لیکن با جذب سرمایه گذار می توان در بخش های مختلف از جمله اقتصاد، فرهنگ، اجتماع و همچنین در مقوله اقتصاد مقاومتی، زمینه های رشد این روستا را فراهم کرد.
نظر شما