ناصر مقدم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان اظهار کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد یکی ازبرکات نظام جمهوری اسلامی است که بایستی به نحو احسن از این مراکز برای ارتقاء و رشد فضائل اخلاقی جوانان بهرهمند شد.
وی با تاکید بر اینکه جوانان روستایی نیز از این مراکز حداکثر استفاده را می کنند، خاطرنشان کرد: پراکندکی کانونهای مساجد در سطح استان به گونهای است که تمام جوانان میتوانند از کانونهای فرهنگی و هنری استفاده کنند و خانواده ها هزینه اضافی پرداخت نمی کنند.
به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، متولیان امر نیز باید تلاش خود را برای غنی سازی دورههای آموزشی در کانونهای مساجد بکار بگیرند چرا که خانوادهها با آرامش خاطر به حضور فرزندان خود در مساجد رضایت میدهند از اینرو باید برنامههای کانونی به اندازهای پربار و پرنشاط باشد که خانوادهها از این حضور احساس نارضایتی نداشته باشند.
مقدم به برگزاری برنامههای مفرح و با نشاط در کنار دورههای آموزشی در کانونهای مساجد تاکید کرد و گفت: برنامهها باید از جذابیت کافی برخودار باشد تا اعضای کانون از حضور در این مراکز احساس خستگی نکنند.
این مقام مسئول افزود: وجود برنامههای متنوع میتواند به حضور جوانان در مساجد سرعت بیشتری ببخشد چرا که جوانان با وجود چنین تنوعی به حضور در مسجد ترغیب میشوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان به فصل فراغت از تحصیل دانش آموزان در تابستان اشاره کرد و گفت: کانونهای مساجد با برگزاری دورههای متنوع خاطرات خوشی را برای اعضای خود رقم بزنند.
مقدم در بخش دیگری از سخنان خود به مقوله کمیت و کیفیت کانونهای مساجد اشاره کرد و گفت: نباید کیفیت کانونهای مساجد فدای کمیت آن شود چرا که براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دو مشخصه فضای مفید در مساجد و نیروی انسانی عامل اصلی تاسیس کانونهای مساجد عنوان شده است.
به گفته وی، مساجدی که این مشخصات در آن ملموس است میتوانند کانونهای مساجد تاسیس کنند در غیر اینصورت تاسیس کانون مغایر با اهداف مصوبه است.
این مقام مسئول ادامه داد: تاسیس کانونهایی که عملا کارایی ندارند موجب میشود برخی امکانات که ممکن است در کانونی به بهترین شکل از آن استفاده شود، در محل کانون مزبور بلااستفاده باقی بماند که همین مساله موجب بدبینی مردم محلات میشود.
نظر شما