به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، دکتر سید محمد بطحایی، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش امروز (28تیر) با اشاره به اینکه مدرسه ای که آلوده به گرفتن پول از اولیا شود از وظایف اصلی خود دور می شود، گفت: ما باید به اگر زور هم که شده با این مسئله برخورد کنیم.
وی با اشاره به اینکه مدارسی داریم که اکنون کنتور برق و گاز را قطع کرده اند، اظهار داشت: آنچه به عنوان کمک گرفته می شود برای امور جاری مدرسه است اما نباید بهانه ای ایجاد کنند و دانش آموز را به علت عدم پرداخت پول ثبت نام نکنند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه مدیران مدارس در هنگام ثبت نام و ارائه کارنامه گرو کشی نکرده و پول مطالبه نکنند، افزود: مردم ما هر زمانی که احساس کنند برای کمک ورود پیدا خواهند کرد.
دکتر بطحایی با اشاره به اینکه حساب یکپارچه مدارس ایجاد می شود و به شکل شفاف میزان هزینه ها و کمک های مردم را نشان می دهد و جلوی فساد را می گیرد، اظهار داشت: همیشه آموزش و پرورش از کاستی های مالی در رنج بوده است.
وی، هوشمند سازی را استقرار سخت افزار صرف ندانست و یادآور شد: هوشمندسازی باید به معنای صحیح خودش انجام شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در مورد فیش های حقوقی باید گفت برخی این مسئله را برای سواستفاده سیاسی استفاده کرده اند، افزود: اظهار نظری که همکار پیشین ما که گفته است "معاونین وزیر حقوق یکصد میلیون ريالی می گیرند که نسبت به دولت قبل، چهار برابر شده باشد"، صحت ندارد.
وی با تاکید بر اینکه فیش حقوقی یک مورد تبعیض است، این موارد برای یک روز و 2 روز نیست، اضافه کرد: از همان ابتدا بین دستگاه های مختلف و آموزش و پرورش وجود داشت اما دولت به عنوان بخش حاکمیتی وظیفه دارد تفاوت بین دستگاه ها را کاهش دهد.
دکتر بطحایی با اشاره به اینکه قیاس فیش های حقوقی که برای برخی مسئولین بود قابل تسری بین تمام مدیران دولت نیست، اظهار داشت: دولت یازدهم به دنبال کاهش فاصله است ادعای به صفر رساندن را نمی کند اما مصادیق تبعیض را بین کارکنان مختلف در دستگاه های مختلف کاهش خواهد داد و این کدورت که در دل معلمین هست، را کاهش خواهیم داد.
وی با تاکید بر اینکه دیون و معوقه آموزش و پرورش به 2 دسته پرسنلی و غیرپرسنلی تقسیم می شود، که نزدیک 30 هزار میلیارد ريال معوقات پرسنلی است که برخی از معوقات نیروی انسانی وجود دارد که مربوط به 12 سال پیش است، افزود: در مجموع نزدیک به 50 هزار میلیارد ريال دیون آموزش و پرورش بوده که بخشی پرسنلی و مابقی غیر پرسنلی است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در سال 95 تعداد 20 هزار نفر را به خدمت می گیرد که 10 هزار نفر وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند و چهار سال آینده وارد چرخه آموزشی می شوند، یادآور شد: 10 هزار نفر دیگر هم دارای لیسانس و فوق خواهند بودند و پس از یک سال به خدمت در مدرسه را مشغول می شوند.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهارداشت: در کل کشور کمتر 150 کلاس کپری هستند که به دلیل نقل و انتقال جمعیت به مناطق مختلف ایجاد می شود اما در صورت مشاهده کلاس کپری و گزارش آن به سازمان نوسازی مدارس، این کلاس ها جمع آوری و کانکس جایگزین می شود تا زمانی که بتوانند کلاس اصلی را ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه تعداد یک هزار و 200 کلاس خشتی و گلی در کشور وجود دارد که بیش از نیمی از آن در استان سیستان و بلوچستان است که سازمان نوسازی مجدانه پیگیر برای ساخت مدارس ایمن است، افزود: هنوز مدارس کپری داریم که تلاش هایی که انجام شده هنوز نتوانسته این موضوع را به صفر برساند.
این مقام مسئول با یادآوری این مطالب که یک سوم واحدهای آموزش جز مدارس استاندارد نیستند و فضای آموزشی ایمن را ندارند، اضافه کرد: از 105 هزار مدرسه ای که در کشور وجود دارد یک سوم آنان مشکل دارند که باید تخریب یا بازسازی شوند تا بتوان آن را به چرخه آموزشی اضافه کرد، جا دارد خیرین به اهتمام فضای آموزشی توجه کنند.
بطحایی با اشاره به اینکه در حال حاضر 170 هزار کلاس در کشور وجود دارد که این کلاس ها فاقد وسایل گرمایشی مناسب هستند، اظهار داشت: بنا به تاکید وزیر در سال پیش رو، نیمی از این کلاس ها را وسایل گرمایشی مطمئن و ایمن برخوردار می شوند و امیدواریم تا سال 97 پرونده وسایل گرمایشی غیر استاندارد بسته شود چرا که دولت اعتبارات خوبی را در نظر گرفته است.
وی اظهار داشت: در سال پیش رو چهار هزار نفر سرباز معلم را به کار گیری خواهند که توافقنامه ها انجام شده چرا که همواره طرح سرباز معلم برای مناطق محروم و کمتر برخوردار خدمات خوبی را انجام داده است.
نظر شما