به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست نخستین نمایشگاه پوشاک مدارس با حضور حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس و مهدی علی اکبرزاده مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش امروز 27 تیرماه در معاونت هنری برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: اولین نمایشگاه پوشاک مدارس با همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت صنعت، معدن و تجارت و انجمن طراحان پارچه و لباس از 29 تیرماه در محل نمایشگاه پارک گفتگو برگزار می شود.
وی افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه از بند پ که وظایف دستگاه ها در زمینه های طراحی لباس دانش آموزان و معلمان را فراهم کرده است می باشد، بر همین اساس باید طراحان لباس زیبایی و پوشش مناسب و راحتی و آسایش روحی و راحتی فرزندان جامعه را در طراحی مورد توجه قرار داده است.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس همچنین اظهار داشت: نخستین نمایشگاه پوشاک مدارس در فضایی بالغ بر 2 هزار مترمربع با شرکت 40 موسسه که در بخش پارچه و لباس فعالیت می کنند برگزار می شود، در این نمایشگاه قرار است لباس های مدارس و پارچه های ایرانی که مورد استفاده لباس مدارس هستند معرفی شوند.
قبادی خاطر نشان کرد: انجمن طراحان پارچه و لباس با فضای قابل توجه اقدام به ارایه طرح های مستمر و روزانه با حضور طراحان می کنند ؛ 10 طرح جدید لباس مدارس با کمک انجمن طراحان و دانشگاه الزهرا در این نمایشگاه عرضه می شود،همچنین تعدادی از این لباس ها به صورت نمادین رونمایی می شوند.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: از سال آینده بخش مسابقه به این نمایشگاه اضافه می شود تا امکان رقابت برای طراحان به صورت تخصصی فراهم شود. رویکرد کارگروه ساماندهی مد و لباس این است که به همت تخصصی شدن لباس هر بخش برود و نیازهای هر بخش را تامین کند.
وی یادآور شد: نخستین نمایشگاه پوشاک مدارس به همت بخش خصوصی برگزار می شود؛ به دلیل محدودیت منابع دستگاه های دولتی بخش خصوصی این نمایشگاه را به عنوان مجری برگزار می کند. تمامی سیاست های مورد نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط مجری اجرا می شود. همچنین در این نمایشگاه لباس هایی عرضه می شود که شاخص های وزارت ارشاد و آموزش و پرورش را داشته باشند.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس اظهار داشت: موضوع لباس مدارس به عنوان یک اصل مهم و ارزشمند مورد توجه قرار گرفته است و وزارت آموزش و پرورش از آن استقبال کرده است. باید لباس مدارس به عنوان یک بخشی از لباس تحصیلی مورد قبول فرزندان ما قرار قرار گیرد، این لباس ارتقا پیدا کرده است و با گذشته قابل مقایسه نیست؛ در حال حاضر در زمینه لباس مدارس شرایط بهتری نسبت به گذشته داریم و بهتر از این هم خواهد شد. این لباس باید مایه آرامش روحی و روانی فرزندان قرار بگیرد، باید در حوزه لباس مدارس زودتر از این عمل می کردیم.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس از تدوین دستورالعمل ساماندهی وضعیت لباس دانش آموزان در بنیاد ملی مد و لباس خبر داد و گفت: با استناد بند 6 بخش ب شرح وظایف دستگاه ها در ساماندهی مد و لباس توسط وزارت ارشاد و آموزش و پرورش در حال تدوین است.
حمید قبادی همچنین گفت: پیش بینی می کنیم در این نمایشگاه 300 تا 400 طرح لباس دانش آموزی در معرض دید خانواده ها قرار گیرد، تعدادی از این طرح ها برای اولین بار تولید و ارایه می شود.
وی از برپایی نشست های تخصصی و کارگاه های آموزشی در نخستین نمایشگاه پوشاک مدارس خبر داد و گفت:در بخش فعالیت های فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش فعالیت های مثل سرود و نقاشی اجرا می شود.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس افزود: تولیدکنندگان باید به سمت فعالیت های نمایشگاهی سوق پیدا کنند، این نمایشگاه بخش فروش ندارد و فقط طرح هایی ارایه و عرضه می شوند. بخش فروش با سیاست های ما که در جهت الگوسازی و معرفی ظرفیت هاست منافات دارد.
قبادی همچنین گفت: در نخستین نمایشگاه پوشاک مدارس استان های تهران، البرز و شهرستان های تهران حضور دارند. این نمایشگاه ساعت چهار روز 29 تیرماه در بوستان گفتگو افتتاح می شود.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه تخصصی شدن لباس از سیاست های سال 95 ما بوده است، گفت: کارکنان ادارات غیر دولتی هم باید با لباس محل کار خودشان ارتباطی داشته باشند، نگاه ما به لباس مشاغل، آرامش روحی و روانی در عین پوشیدگی می پاشد.
قبادی از ساماندهی لباس مشاغل تا پایان امسال خبر داد و گفت: لباس مراکز درمان که اشکالاتی دارند و تناقضات ارزشی دارند نیز اصلاح می شود منتها تا زمانی که الگوی مناسب ارایه نشود با این مشکل در این بخش مواجه هستیم، جشنواره لباس نوجوانان نیز امسال برگزار می شود.
نظر شما