به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، این کارگاه (١٩تا ٢٥ تیر) با حضور ٢٠ نفر از هنرجویان استانی برگزار شد.
بر اساس این گزارش در کارگاه آموزشی "کار با نرم افزارهای انیمیشن" کار با نرم افزار "مایا"، "ماری" و "موشن بیلدر" به فراگیران آموزش داده شد و پیمان یعقوبی مدیرعامل بنیاد ایرانا و مهدی قره خانی مدیرعامل شرکت سرزمین پویانمایی به عنوان مدرسان این دوره به فراگیران و علاقمندان حوزه انیمیشن آموزش دادند.
این گزارش می افزاید: دوره دوم کارگاه آموزشی "کار با نرم افزارهای انیمیشن" تا نیمه نخست مرداد ماه برای افزایش مهارت فراگیران در سه بخش طراحی مدل سه بعدی، طراحی بافت و متحرک سازی آموزش داده می شود.
گفتنی است، طراحی انیمیشن، ساخت بازی و شبیه سازی سه بعدی از جمله مواردی است که بستر اشتغال آن در بازار کار مهیا است.
انتقال اطلاعات از طریق هنر اقدامی جدید و تاثیرگذار
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان انتقال اطلاعات از طریق هنر را اقدامی جدید و تاثیرگذار دانست و گفت: تولید انیمیشن با موضوع دینی انتقال مباحث معنوی به نسل جوان را تسریع می کند.
وی ایجاد مجتمع های دیجیتالی در برخی استان ها را فرصتی برای جوانان دانست و افزود: مجتمع های دیجیتالی امکان حضور نسل جوانی که خلاقیت در حوزه it دارد را فراهم می کند تا این خلاقت بروز پیدا کند.
حجت الاسلام فضیلت مبحث انیمیشن را تولید محور اعلام کرد و گفت: به این موضوع از زوایه اقتصادی می توان نگاه کرد ضمن اینکه فرصتی برای اشتغالزایی نسل جوان هم به شمار می رود.
وی درباره جشنواره پویانمایی رضوی، گفت: جشنواره پویانمایی یکی از ظرفیت هایی است که می تواند نسل جوان را با قابلیت ها و استعدادهایی که دارد به حرکت و پویایی درآورد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان ادامه داد: از این هنر می توان برای رسانیدن پیام به مخاطبین و تعریف شخصیت های علمی و تاریخی به بهترین نحو بهره جست.
وی در خاتمه ضمن اشاره به برپایی هفت دوره جشنواره پویانمایی در استان، تصریح کرد: برگزاری این جشنواره ها فرصتی برای شناسایی استعدادها و ظرفیت های جوان به شمار می رود.
نظر شما