به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شرق استان هرمزگان، سرکارخانم معظمی گودرزی، از اساتید حوزه علمیه در این همایش با اشاره به اینکه بانوان یا باحجاب و یا بی حجاب هستند، گفت: پدیده ای به نام بدحجابی وجود ندارد؛ زنان اگر پوشش اسلامی را رعایت کنند با حجاب و گرنه بی حجاب محسوب می شوند.
وی از حیا، غیرت و عفت به عنوان مثلت خودکنترلی در راستای سلامت خانواده یاد کرد و افزود: در این مثلث، نقش حیا از همه مهمتر است، زیرا غیرت و عفت از میوه های حیا می باشند.
سرکارخانم معظمی گودرزی عنوان کرد: هرگاه که حیا از جامعه رخت بربندد، غیرت نیز از مردها و عفت از زنان گرفته می شود و این مثلت از هم پاشیده می شود.
وی با بیان اینکه حیا دارای دو بخش حیا در خلوت و حیا در آشکار(جلوت) است، تصریح کرد: آنچه که از همه خطرناک تر است، حیا در خلوت است؛ خلوت آدم ها را به سمت بی حیایی سوق می دهد.
این استاد حوزه ادامه داد: تربیت و آموزش می تواند افراد را به گونه ای پرورش دهد که در خلوت نیز همانند جلوت رفتار کنند و در این زمینه نقش خانواده و آموزش و پرورش از همه مهمتر است.
وی خاطرنشان کرد: لقمان حکیم در مورد تربیت فرزندش گفته است که من 20 سال قبل از تولد فرزندم، کار تربیت او را شروع کردم؛ این بدان معناست که ابتدا خودم را تربیت کردم.
معظمی گودرزی با اشاره به سوره«رم» آیه 21، که می فرماید: «همسرانی ازجنس خودتان، آفریدیم که به آرامش برسید»، افزود: خانواده ای که در آن آرامش حکفرما نباشد، از هم پاشیده می شود و عفت و غیرت در آن از بین می رود.
وی با ذکر این نکته که کار حجاب، تفکری و تربیتی است، تاکید کرد: مادران وقتی که چادر بر سر دخترانشان می گذارند باید از فواید آن نیز برای فرزندان خود سخن بگویند و در بازی با کودکان، بر سر عروسک چادر بگذارند و از طریق بازی حدود حجاب را به بچه ها آموزش دهند.
گفتنی است؛ همزمان با برگزاری این همایش، کارگاه نقاشی عفاف و حجاب ویژه کودکان و نوجوانان نیز با استقبال بسیار خوب بچه ها و والدین آنها برگزار گردید.
نظر شما