به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید علی اکبر پرویزی امروز (22 تیر) در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان، اظهار کرد: مقاوم سازی اقتصاد از مهمترین اهداف تبیین شده در اقتصاد مقاومتی است.
وی با تاکید بر اینکه با تکیه بر توانمندی داخلی و دانش خود باید اقتصاد کشور را مقاوم کنیم، افزود:باید عدم وابستگی به اقتصاد تک محصولی و توجه به مزیت های بومی و منطقهای در استانهای مختلف مورد توجه قرار گیرد.
استاندار خراسان جنوبی ایجاد اشتغال و حمایت از سرمایهگذاری را مهمترین اولویت دولت دانست و گفت: بر همین اساس حمایت از سرمایه گذاران و تسهیل امرسرمایهگذاری باید به عنوان امر اعتقادی و قلبی مورد توجه مدیران باشد.
پرویزی تصریح کرد: مسئولین استان باید در صورت تداوم خشکسالی با حفظ اشتغال موجود نسبت به ایجاد فرصت های جدید شغلی همچنین ایجاد واحدهای معدنی و صنعتی در استان برنامهریزی مناسبی داشته باشند.
وی با اشاره به واگذاری پروژه های نیمه تمام عمرانی قابل واگذاری به بخش خصوصی از سوی دولت، ادامه داد: مدیران باید پروژه های نیمه تمام عمرانی که قابلیت واگذاری دارند را احصاء کرده تا آن را به متقاضیان بخش خصوصی واجد شرایط واگذار کنند.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه همکاری بانک ها با سرمایه گذاران و صاحبان صنایع تولیدی مشکل دار، گفت: مدیران بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در چارچوب قانون موظف هستند همکاری لازم را داشته باشند.
پرویزی خاطر نشان کرد: کاهش 8 درصدی نرخ سود تسهیلات صندوق توسعه ملی فرصت بی بدیل در راستای توسعه سرمایه گذاری در استان خراسان جنوبی است که باید اقدامات لازم برای اطلاع رسانی به متقاضیان سرمایهگذاری انجام شود.
وی درخواست کرد با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص اقتصاد مقاومتی در جلسات بعدی ستاد مدیران مربوطه گزارشی از اقدامات عملی انجام شده در این راستا ارائه دهند تا مردم اثرات آن را به طور ملموس مشاهده کنند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تملک چندین واحدهای تولیدی استان توسط بانکها به دلیل عدم توان بازپرداخت بدهی، افزود: باید وضعیت این واحدها به صورت مستند مشخص شود تا برای تعیین تکلیف آن در صورت داشتن شرایط لازم نسبت به احیای مجدد و یا نسبت به واگذاری آنها به متقاضیان اقدامات لازم انجام گیرد.
نظر شما