به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام و به نقل از روابط عمومی استانداری این استان، حشمت الله عسگری، در آیین آغاز بکار نخستین کانون شکوفایی علم و فنآوری شهرستان آبدانان با بیان اینکه تجاری سازی ایده مهم ترین ماموریت پارک های علم و فنآوری است، اظهار کرد: پارک های علم و فنآوری در کشور ضامن اجرای درست و هوشمندانه اقتصاد مقاومتی و هدایت همه فعالیت های اقتصادی به سمت علم و دانش هستند.
وی، با اشاره به ضرورت تقویت توان علمی مناطق، تحقق اقتصاد مقاومتی را اولویت نخست دولت تدبیر و امید دانست و افزود: مردمی بودن، استفاده از روحیه جهادی، علم محوری، درون زایی و برون گرایی مهم ترین شاخصه اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری است.
معاون استاندار ایلام، آشنایی مدیران اجرایی و دهیاران را با کلیات و ساختارهای اقتصاد مقاومتی ضروری داست و اظهار کرد: آبدانان یکی از شهرستانهای علمی کشور است که با راهاندازی نخستین کانون شکوفایی علم و فنآوری در آن میتوان با استفاده از استعدادهای خدادادی زیرساختهای علمی و تسهیلات اعطایی شاهد تحولات عمیق و ماندگاری در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، معیشتی و کارآفرینی شهرستان باشیم.
معاون اقتصادی استاندار ایلام، تجاریسازی اندیشههای علمی و خلق ثروت را مهمترین مأموریت پارکهای علم و فنآوری دانست و اضافه کرد: همه مدیران اجرایی و تشکلهای مردمنهاد وظیفهدارند با همکاری با متولیان کانون شکوفایی و فنآوری و هدایت جوانان و نیروهای خلاق و جویای کار قدمهای مثبت و مستحکمی برای رفع مشکلات منطقه خود بردارند.
رئیس پارک علم و فنآوری ایلام نیز در این آیین اظهار کرد: پارکهای علم و فنآوری یکنهاد علمی و دولتی هستند که بهمنظور کاربردی کردن علوم و ایجاد بازارهای ملی و جهانی برای فرآوردههای علمی شکلگرفته و با تبدیل علم به عمل و قرار دادن دستآوردهای پژوهشی در اختیار جامعه، خدمات ماندگاری به مردم و صاحبان صنایع، کارگاههای تولیدی ارائه میکنند.
کامران طاهر پور سودآور کردن و رقابتپذیری چرخه اقتصاد را مدیون دانش و دانایی توصیف کرد و افزود: هماکنون 11 هزار تحصیلکرده در زمینه ICT در استان وجود دارد که موسسه پارک علم فنآوری آمادگی دارد با ارائه آموزشهای تخصصی ، ارتقای دانش آنان و اعطای تسهیلات موردنیاز زمینه اشتغال پایدار این سرمایههای ملی را بهدرستی فراهم کند.
رئیس پارک علم و فنآوری استان ایلام به تشریح نقش این نهاد علمی در ایجاد اشتغال و استفاده از داشتههای طبیعی استان پرداخت و اضافه کرد: کسانی که از طریق پارک علم و فنآوری وارد فعالیتهای تجاری شوند، علاوه بر دریافت تسهیلات کمبهره، از معافیتهای 20 ساله مالیاتی، حمایتهای حقوقی رایگان، هدایتهای علمی و نظارتی، استفاده از قانون مناطق آزاد در واردات و صادرات کالا، آموزشهای فنی و حرفهای رایگان و معافیتهای نظاموظیفه نیز استفاده خواهند کرد.
وی خام فروشی سرمایههای ملی را یک نقصان غیرقابلجبران دانست و اظهار کرد: بیش از 500 نوع گونه گیاهان دارویی در استان ایلام شناساییشده که همهساله افرادی آموزشدیده از استانهای همجوار با نازلترین قیمت آنها را از کارگران ساده خریداری و از استان خارج میکنند و با فرآوری تولید، بستهبندی و عرضه با بالاترین سود به فروش میرسانند.
کانون شکوفایی علم و فنآوری آبدانان با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی، استانداری و پارک علم و فنآوری استان ایلام راهاندازی شده و کارآفرینان ، مخترعان و مبتکران میتوانند برای پیگیری امور فنی، مشارکتی و کارآفرینی خود به این کانون واقع در محل دانشگاه آزاد اسلامی آبدانان مراجعه کنند.
نظر شما