زخم عمیق بی‌تفاوتی به عفاف و حجاب در جامعه/ روحیه انقلابی و جهادی در زنان تقویت شود

خبرگزاری شبستان: مسؤل دفتر امور بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با اشاره به زخم عمیق بی‌تفاوتی به عفاف و حجاب در جامعه، گفت: باید بحث امر به معروف و نهی از منکر مردمی شود تا دغدغه شهروندان داشتن جامعه سالم باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، فرشته اسدازاده امروز (20 تیر)  در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته عفاف و حجاب اظهار کرد: نامگذاری21 تیرماه به نام روز ملی عفاف و حجاب ‏به مناسبت شهادت معترضین به قانون کشف حجاب در سال۱۳۱۴ در مسجد گوهرشاد صورت گرفته است.

 

وی با بیان اینکه دفتر امور بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی از بهمن ماه سال 94 تاسیس شد و در سال جاری فعالیت خود را آغاز کرده، افزود: در هفته عفاف و حجاب نگاه عمیقی‌تری به بحث خانواده داریم و رویکرد اصلی ما معروفات و منکرات مرتبط با حوزه خانواده است.

 

مسؤل دفتر امور بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی گفت: وقتی فضای خانواده متناسب و باید و نبایدها و هنجارهای اجتماعی به خوبی شکل بگیرد قاعدتاً زمانی که محصول خروجی خانواده وارد جامعه شود دیگر مشکلات و ناهنجاری‌ها را به همراه نخواهد داشت.

 

لزوم توانمندسازی مادران در انتقال ارزش‌های دینی و اخلاقی به فرزندان/ روحیه انقلابی و جهادی در زنان تقویت شود

اسدازاده با اشاره به اینکه برگشت به محیط خانواده با جدیدت در دستور کار قرار گرفته، تصریح کرد: در برنامه‌های هفته عفاف و حجاب بر بحث توانمندسازی مادران در انتقال ارزش‌های دینی و اخلاقی به فرزندان تاکید می‌شود چرا که در امر تسهیل ازدواج و فرزندآوری کمیت مطرح نیست و تربیت فرزند شایسته و مناسب نظام اسلامی باید مدنظر باشد.

 

وی ادامه داد: در راستا توانمندسازی مادران آمادگی داریم کتب و محتواهای لازم را در اختیار تشکل‌های و جوامع مورد نیاز قرار دهیم و کارشناسان و مبلغان دینی نیز از این هفته با رویکر توانمندسازی مادران رسماً کار خود را آغاز می‌کنند.

 

مسؤل دفتر امور بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با تاکید بر اینکه باید روحیه انقلابی و جهادی در زنان تقویت شود، عنوان کرد: متاسفانه نگاه خودمحورانه زنان در زندگی برای خانواده تبعاتی را به دنبال دارد که شایسته جامعه اسلامی نیست لذا باید مادران با پرهیز از نگاه خودمحوری به عنوان ی فداکار برای فرزند و همسر زندگی کند.

 

نشست تخصصی حضور زنان در اجتماع از منظر قرآن برگزار می‌شود

اسدزاده با اشاره به اینکه باید مادارن به سمتی بروند که در تمام مسائل زندگی قرآن را در اولویت قرار دهند، گفت: در هفته عفاف و حجاب برای زنان نشست‌های تخصصی با موضوع حضور زنان در اجتماع از منظر قرآن و کنترل آسیب‌های اجتماعی در خانواده برگزار می‌شود چرا که در به هر حال اجتماع خالی از فعالیت بانوان نیست اما حضور زنان در اجتماع مشروط به شرایطی است که باید برای آنان تبیین شود.

 

به گفته وی متاسفانه در حال حاضر مصرف‌گرایی بیش از حد در خانواده‌ها مغفول مانده و اگر بانوان متوجه شوند که در بحث امر به معروف و نهی از منکر ورود به تجملات و اسراف می تواند آسیب‌های بسیاری به بنیان خانواده بزند شاید با تربیت فرزندان برای داشتن زندگی باقناعت، حداقل بتوان در نسل‌های آینده جبران مافات کرد.

 

حضور بانوان با حجاب اسلامی و با نجابت منافاتی با مسئله حجاب و عفاف ندارد

مسؤل دفتر امور بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با بیان اینکه بحث حجاب و عفاف فراتر از چادر و مقنعه است، تصریح کرد: در عین حال که چادر به عنوان حجاب برتر پسندیده است اما حضور بانوان با حجاب اسلامی و همراه با نجابت و در صورتی که به فضای اخلاقی جامعه لطمه وارد نکند منافاتی با مسئله حجاب و عفاف ندارد.

 

اسدازاده غیرت مردانه را مکمل این بحث دانست و ادامه داد: اگر مردان غیرتمندانه حریم و سنگر خانواده خود را حفظ کنند مطمئناً از حلقه حلقه‌های خانواده‌های سالم یک زنجیره جامعه سالم خواهیم داشت.

 

وی یادآور شد: بحث عفاف با رویکرد عفت کلام، نگاه، شکم و ... از مباحث فقهی است که زن و مرد ندارد و در تمام شئون جامعه باید رعایت شود.

 

زخم عمیق بر پیکره جامعه از بی‌تفاوتی به حجاب و عفاف/ بحث امر به معروف و نهی از منکر باید مردمی شود

مسؤل دفتر امور بانوان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی گفت: موضوع عفاف و حجاب از سه منظر فقهی، حقوقی و بهداشت روان بررسی می‌شود و باید حریم عفاف و حجاب در فضای جامعه به گونه ای باشد که تمام جوانب حقوق شهروندی رعایت شود.

 

اسدازاده با بیان اینکه پیکره جامعه از بی‌تفاوتی زخم عمیق خورده است، افزود: اکنون جامعه آسیب می‌بیند که افراد از کنار معضلات و فسادهای مشهود رد می‌شوند اما هیچ کسی ورود متعهدانه و مسئولانه ندارد و هر فردی کار را به عهده دیگری می‌سپارد.

 

وی که معتقد است بحث امر به معروف و نهی از منکر باید مردمی شود، بیان داشت: اگر به صورت تشکلاتی و دولتی و رسمی به این مباحث ورود شود به جواب نخواهیم رسید اما اگر دغدغه مردم و شهروندان این باشد که جامعه سالمی را برای خود و فرزندانشان بسازند مطمئناً بیشترین پاسخ را می‌گیرند.

 

اسدزاده با تاکید بر اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر جنبه نظارتی بر دستگاه‌ها دارد، گفت: با پشتوانه قانون امر به معروف در بسیاری از حوزه‌ها می‌توان وارد شده و اثرگذار بود.

کد خبر 557411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha