اعزام مبلغ دینی به پایگاه های اوقات فراغت کانون های مساجد

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان جنوبی از اجرای طرح اوقات فراغت در بیش از ۷۰ درصد کانون مساجد استان خبر داد و گفت: همزمان با آغاز طرح آسمانی‌ها در استان هفت مبلغ دینی به پایگاه های اوقات فراغت کانون های مساجد اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام ابراهیم سبزه کار امروز (20 تیر) در مراسم اعزام مبلغان دینی به پایگاه‌های اوقات فراغت کانون‌های مساجد استان، اظهار کرد: یکی از مهمترین اهداف برگزاری کلاسهای غنی سازی اوقات فراغت آشناسازی جوانان و نوجوانان با مساجد است.

 

وی با بیان اینکه امسال برای دومین سال متوالی تعداد هفت نفر روحانی مبلغ طرح هجرت حوزه علمیه با هدف غنی سازی فعالیت های اوقات فراغت در کانون‌ها به نقاط مختلف استان اعزام می شواند، افزود: این مبلغان از 20 تیرماه همزمان با آغاز طرح اوقات فراغت به طور رسمی فعالیت خود را در پایگاه های اوقات فراغت کانوهای استان آغاز خواهند کرد.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هر ساله بیش از 70 درصد کانونهای فرهنگی و هنری مجری کلاس های اوقات فراغت هستند، گفت: طرح تابستانه کانونهای مساجد تحت عنوان آسمانی ها در سال جاری از تاریخ 20 تیر ماه آغاز و تا تاریخ 20 شهریور ماه ادامه دارد.

 

حجت الاسلام سبزه‌کار با اشاره به کانون های مورد نظر در اجرای این طرح، تصریح کرد: کانون فرهنگی هنری امام حسن مجتبی علیه السلام و صاحب الزمان عج (روستای منصورآباد و آسفیج)، کانون شهدای روستا چاج، کانون علی بن ابیطالب و امیرالمومنین و امام حسن و ابوالفضلی علیه السلام (روستای مشوکی- درخت توت- خوشاب و نوده)، کانون پیروان ولایت بخش درح، کانون امام رضاعلیه السلام روستای ارسک بشرویه و کانون امام زمان(عج) روستای گل ازجمله این پایگاه های اوقات فراغت در طرح غنی‌سازی با اعزام مبلغ و روحانی است.

 

وی تصریح کرد: گسترش معارف اسلامی در جامعه بویژه در بین جوانان و نوجوانان، معرفی انقلاب اسلامی دستاوردها و اندیشه های والای امام ره و مقام معظم رهبری، پاسخگویی به شبهات و رفع اشکالات اعتقادی در بین جوانان، پربار نمودن برنامه ها کلاس های اوقات فراغت و تبیین شعار سال« اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» با توجه به آموزه های دینی و بیان نقش مردم و جوانان در چگونگی تحقق این شعار از مهترین اهداف اعزام مبلغ به کانونهای فرهنگی و هنری مساجد است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد خراسان جنوبی با اشاره به اجرای برنامه های جذاب و متنوع فرهنگی شامل تفسیر قرآن، آموزش احکام و اعتقادات، قصه های قرآن در طرح اوقات فراغت کانونهای مساجد، خاطر نشان کرد: همچنین برنامه ها و فعالیتهای هنری شامل کلاسهای خطاطی، نمایش، سرود و برنامه های ورزشی وتفریحی در این مدت برگزار خواهد شد.  

 

حجت الاسلام سبزه‌کار در ادامه به فلسفه تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و افزود: ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سال ۱۳۷۱ و پیرو دغدغه های رهبر معظم انقلاب درخصوص تهاجم فرهنگی تاسیس شد.

 

وی جذب جوانان به مساجد را مهمترین هدف راه اندازی کانونهای فرهنگی هنری مساجد دانست و بر استفاده از ظرفیت های کانونهای تخصصی در زمینه انجام هرچه بهتر طرح غنی سازی اوقات فراغت سطح استان تاکید کرد.

 

حجت الاسلام سبزه‌کار با بیان اینکه هدف از برگزاری کلاس های اوقات فراغت در روستاها و کانون‌های مساجد ترویج معارف اسلام با ظرفیت‌های فرهنگی و هنری است، گفت: در حال حاضر دشمنان هجمه های بسیاری برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی شروع کرده‌اند و در تلاش هستند کارکردهای نظام جمهوری اسلامی را نادیده‌ بگیرند بنابراین باید کلاس های غنی سازی اوقات فراغت برای نوجانان و جوانان با جذابیت و شیوه‌های جدید برگزار شود.

 

به گفته وی ترزیق امید و نشاط در جامعه و بین نوجوانان و جوانان برای مقابله با هجمه‌های دشمنان بر علیه نظام اسلامی بسیار تاثیرگذار است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد خراسان جنوبی بر فعال نمودن مساجد و کانونهای فرهنگی و هنری و جذب جوانان به این اماکن مذهبی تاکید کرد و ادامه داد: جایگاه مساجد در منظر امام خمینی(ره) به گونه‌ای بود که فرمودند« مسجد باید محلی باشد که همه امور از آنجا اداره شود، پیروزى ما برای اداره مسجد است».

 

حجت الاسلام سبزه‌کار با بیان اینکه باید حلقه های مشورتی کانون‌ها با حضور مبلغان و شورای روستا و پایگاه بسیج در راستای برنامه‌ریزی مناسب برای طرح اوقات فراغت تشکیل شود، عنوان کرد: در این طرح باید از اشتراکات کانون و پایگاه و ظرفیت دهیار و شورا استفاده شود تا با هماهنگی و همکاری کلاس‌های مفیدی برای نوجوانان و جوانان برگزار کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه در کلاس‌های اوقات فراغت تابستان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان، غنی‌سازی مدنظر است نه پر کردن اواقت فراغت، گفت: باید مبلغان در طرح اوقات فراغت استعدادهای قرآنی را شناسایی و این افراد را جهت پرورش هر چه بیشتر به مدیران کانون‌ها معرفی کنند تا در مسابقات مدهامتان و برنامه‌های قرآنی استانی و کشوری شرکت داده شوند.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد خراسان جنوبی با ابراز خرسندی از اینکه سال گذشته این استان از مجموع ۱۰۰ امتیاز اوقات فراغت، بالاترین امتیاز (۷۷ امتیاز) را در بین تمامی استانهای کشور کسب کرده، افزود: برگزاری گفتمان، حلقه انس و معرفت به تناسب سطح و مقطع مخاطبین، تشکیل کلاس تفسیر قرآن برای کودکان و نوجوانان، تشکیل جلسه با اولیای دانش آموزان در طول طرح و بیان احکام در مساجد ارتباط با مردم بخصوص با جوانان و ایجاد زمینه های فرهنگی اقامه نماز جماعت و ایجاد فضای عمومی برای تبلیغ در مساجد از نکاتی است که باید مورد توجه روحانیون اعزامی قرار گیرد.

 

حجت الاسلام سبزه‌کار بر مستندسازی اقدامات و ارائه گزارش عملکرد و برنامه های اوقات فراغت کانونهای فرهنگی هنری تاکید کرد و از مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد درخواست کرد از فرصت حضور مبلغان و روحانیون استفاده کنند تا اگر آسیبی در روستا ها وجود دارد در قالب سخنرانی و یا به صورت غیرمستقیم مطرح شود  و هماهنگی‌ و همکاری لازم را داشته باشند.

کد خبر 557258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha