به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی انتشارات سروش؛ در کتاب « آمریکا نگاهی از درون» نویسنده به بررسی فرهنگ آمریکا از زمان نخستین مستعمرات تا زمان حال می پردازد و نشان می دهد که ریشه های فرهنگ " چپاول" از همان ابتدا در زمین آمریکا رشد کردند و آشکار می کند که درست همان ابزاری که باعث گسترش کشور شدند تبدیل به خنجری برای قتل آن نیز شدند.
هسته اصلی بحث کتاب بر این است که چپاول، مادی گرایی و تلاش برای کسب منفعت شخصی بدون توجه به تأثیر آن بر دیگران، از زمان ورود نخستین مهاجران به آمریکا نیروهای قدرتمند در فرهنگ آن بوده اند. نویسنده در کتاب نشان می دهد که حتی پیش از انقلاب آمریکا، کسب نفع شخصی مطلق به جای نفع همگانی، به عنوان ارزش اصیل اجتماعی در میان مردم نهادینه شد و این قدرت سازنده و نیروی ویرانگر این ایده در دهه های پس از تصویب قانون اساسی جایگاهی مستحکم و تغییرناپذیر پیدا کردند.
کتاب حاضر موریس برمان اثری به شدن روراست، با ساختی فوق العاده و مستنداتی کاملا محکم است که نشان می دهد چگونه آمریکا چند صد سال پیش شروع به بلعیدن فرزندان خود کرد، چه به لحاظ مالی، چه به لحاظ اجتماعی و چه فناورانه. برمان با شفافیتی خیره کننده در این اثر نشان می دهد چگونه و چرا ذهنیت « چپاول»که کشور آمریکا بر اساس آن بنیان نهاده شده، سایر دکترین های اخلاقی و اجتماعی را قلع و قمع کرد و بنابراین، تخم خود ویرانگری را با همین دریافت خود در سرزمین آمریکا کاشت.
فزون طلبی، سلطه وال استریت، توهم پیشرفت، سرزنش تاریخ و آینده گذشته از جمله فصل هایی هستند که در این کتاب به نگارش در آمده است.
چاپ نخست کتاب « آمریکا نگاهی از درون» در ۲۹۴ صفحه و با قیمت ۱۴ هزار تومان از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار علاقمندان به مباحث سیاسی و اجتماعی قرار گرفت.
نظر شما