سرمایه نمادین جامعه از چاه های نفت ارزشمند تر است/ لزوم راه اندازی بانک اطلاعاتی چهره های ماندگار در ایلام

خبرگزاری شبستان: مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری ایلام، گفت: معرفی مفاخر و آثار فرهنگی استان به‌عنوان سرمایه‌های نمادین، تأثیر و نقش مهمی در زمینه توسعه فرهنگی و همه‌جانبه دارد.

دکتر علی مهرعلی زاده، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری ایلام، صبح امروز(19 تیر) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، اظهار کرد: مفاخر و آثار فرهنگی استان از مهم‌ترین سرمایه‌های نمادین استان به شمار می‌روند.

 

وی، بابیان اینکه کشورهای توسعه‌یافته در راستای شناسایی و معرفی سرمایه‌های نمادین خود بسیار تلاش می‌کنند، افزود: مفاخر و آثار فرهنگی و هنری یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های هر کشوری است که هویت افراد آن جامعه را بازتعریف کرده و این سرمایه‌ها الگویی مناسب در زمینه‌ها و عرصه‌های مختلف به شمار می‌روند.

 

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری ایلام، با اشاره به اینکه سرمایه‌های نمادین موجب توسعه و پیشرفت هر جامعه می‌شود، افزود: باید در کمیته‌های کارشناسی زمینه عملیاتی کردن انجمن مفاخر و آثار فرهنگی استان باکار کارشناسی و مطالعاتی فراهم شود.

 

مهر علیزاده، با اشاره به لزوم تشکیل انجمن مفاخر و آثار فرهنگی در استان، ابراز کرد: سرمایه‌های نمادین جامعه از چاه‌های نفت هم ارزشمندتر هستند و باید گفت که توسعه و پیشرفت هر جامعه درگرو حفظ، تولید و تکثیر سرمایه‌های نمادین آن جامعه است.

 

وی، بابیان اینکه هر سرمایه‌ای که به مرز شهرت و افتخار می‌رسد تبدیل به سرمایه نمادین می‌شود، تصریح کرد: بزرگداشت و پاسداشت این مفاخر در ابعاد مختلف اجتماعی، تربیتی، فرهنگی و اقتصادی حائز اهمیت است و باید در این زمینه نگاه واقع بینانه ای داشته و برای شناسایی و معرفی این مفاخر، یک شاخص گذاری و رتبه‌بندی در این زمینه داشته باشیم.

 

دکتر حبیب‌الله محمودیان نیز از پژوهشگران ایلامی با اشاره به‌ضرورت تشکیل بانک اطلاعاتی از چهره‌های ماندگار و شخصیت‌های کلیدی و معروف استان، گفت: لازم است که دبیرخانه جشنواره چهره‌های ماندگار استان تشکلی شود و برای برگزاری چنین مجموعه‌ای از توان و ظرفیت نیروی پژوهشگر استان استفاده کرد.

 

وی، بابیان اینکه این جشنواره زمینه لازم برای معرفی چهره‌های شاخص و ماندگار استان را فراهم می‌کند، ابراز کرد: در حال حاضر طرح سرآمدان استان در بنیاد ملی نخبگان این استان در حال انجام است که در این طرح تاکنون بیش از 200 نفر از نخبگان استانی بر اساس شاخص‌های اعلام‌شده شناسایی‌شده است.

 

دکتر محمودیان، بابیان اینکه مفاخر فرهنگی و هنری و نخبگان سایر بخش‌ها بزرگ‌ترین ثروت انسانی برای استان به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: تشکیل انجمن و آثار فرهنگی در استان یک حرکت بسیار خوب فرهنگی در راستای تداوم حرکت توسعه ایی  فرهنگی و هنری در استان است.

 

 

 

 

کد خبر 556992

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha