شریفه حق شناس مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه با اشاره به چالش های حوزه اجتماعی زنان در استان به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: ايجاد رابطه مناسب ميان بازار اشتغال و توانايی ها، مهارت ها و دانش زنان و مشاركت بخشيدن به زنان در حوزه كار، توليد و كارآفرينی از دیگر چالش های موجود در این بخش است.
وی ادامه داد: ارتقای سطح مشاركت زنان در عرصه های مديريتی و تصميم گيری های ملی، صيانت از زنان در برابر آسيب ها، تهديدات و ايجاد امنيت اجتماعی برای حضور زنان در عرصه های زندگی اجتماعی از دیگر چالش های حوزه زنان در بخش اجتماعی است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه با تأکید بر توجه ويژه به نيازها و خواسته های دختران جوان در زمينه های ورزشی، آموزشی، اشتغال، اوقات فراغت، تفريح، گفت: افزایش سهم زنان در بهره مندی از امکانات مربوطه نیز ضرورت دارد.
حق شناس رشد حاشيه نشينی و آسيب های تابع آن را از دیگر چالش های حوزه اجتماعی زنان در استان کرمانشاه برشمرد و افزود: كمبود امكانات تفریحی، پایین بودن سرانه فضای ورزشی و همچنین نبود اسپانسر ورزشی حامی زنان از جمله چالش های حوزه زنان در بحث ورزش و اوقات فراغت به شمار می رود.
این مسئول خاطرنشان کرد: حوزه زنان در استان کرمانشاه با چالش هایی در بحث سلامت رو به رو است که از جمله آن می توان به راه اندازی مراکز سلامت زنان با رویکرد کاهش آسیب های اجتماعی و بیماری های رفتاری در زنان حداقل یک مرکز در هر شهرستان اشاره كرد.
وی با اشاره به چالش های حوزه زنان در بحث اقتصادی، گفت: نرخ بالای بيكاری زنان، پايين بودن نرخ مشاركت اقتصادی، پايين بودن مشارکت زنان در فعالیت های اقتصادی، عدم سرمايه گذاری گروهی و محروميت زنان از فرصت های اقتصادی از جمله این موارد است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه اضافه کرد: مشكل بازاريابی برای عرضه محصولات زنان كارآفرين، مشارکت کمرنگ زنان در امور اقتصادی و سیاسی به عنوان دو چالش مورد توجه در استان است و عدم دیده شدن جایگاه زنان در استخدامی های دولتی در بحث چالش اقتصادی حضور زنان نیز از دیگر چالش های اساسی به شمار می رود.
نظر شما