۷۰ درصد زاگرس نشینان درگیر مسئله گرد و غبار هستند

خبرگزاری شبستان: معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هر ساله به طور میانگین ۱۳۰ روز غبارآلود در استان داریم، گفت: وضعیت پدیده ریزگردها عجیب بزرگ است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مجتبی نیک کردار معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه، عصر روز گذشته (15 تیر) در نشست مشترک کمیته راهبردی ستاد مقابله با گرد و غبار کشور که با حضور معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست کشور و جمعی از مسئولین کشوری و استانی در کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: 70 درصد جمعیت ایران در منطقه زاگرس زندگی می کنند و از جنوب تا شمال غرب مستقیمأ تحت تأثیر گرد و غبار هستند.

 

وی ابراز کرد: گرد و غبار مسئله یک انسان نیست، بلکه مشکل تمام استان هایی است که با این معضل درگیر بوده و همه آگاه هستند که در دراز مدت می تواند چه عواقبی بر سلامت انسانها داشته باشد.

 

به گفته معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه، مسئله گرد و غبار یک بحران بزرگ است که نیازمند توجه ای بزرگ بوده و انتظار ما این است که در این راستا از سوی هیئت دولت و سازمان محیط زیست یک کار بزرگ انجام شود.

 

نیک کردار تصریح کرد: مسئله ریزگردها یک صاحب می خواهد و به اندازه گستردگی آن نیز سیستم بزرگ و آدم بزرگ نیاز دارد و ما چند سالی است که در استان کرمانشاه با این مشکل مواجه هستیم.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه هر ساله به طور میانگین 130 روز غبارآلود در استان داریم، گفت: وضعیت پدیده ریزگردها عجیب بزرگ است.

 

*افکار عمومی درباره مسئله گرد و غبار قانع نشده است

 

فضل الله رنجبر فرماندار کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به اینکه مردم در طول هشت سال دفاع مقدس پنجره های خود را در راستای کاهش میزان صدای بمباران و آژیر قرمز با پتو می پوشاندند، گفت: امروز وجود ریزگردها و اقدامات مردم برای جلوگیری از نفوذ به داخل منازل تداعی کننده خاطرات آن دوران است.

 

وی ادامه داد: حضور هیئتی از طرف دولت به منظور بررسی مشکل ریزگردها نشان دهنده حساسیت دولت تدبیر و امید نسبت به این موضوع است، اما واقعیت امر این است که هنوز افکار عمومی در رابطه با این مشکل قانع نشده است.

 

فرماندار کرمانشاه بر عزم جدی تری و همت والاتر و در عین حال کمک بین المللی در راستای برطرف کردن این مشکل تأکید کرد و گفت: باید جوامع بین المللی را حساس کرد و در این راستا می توان منشاء خارجی را مدیریت و با آن برخورد کرد.

 

به گفته رنجبر، این مشکل می تواند تبعات اقتصادی نیز بر زندگی مردم داشته باشد و نیازمند مساعدت و توسعه فضای سبز است.

 

کد خبر 556776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha