به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، اسحق عامری سیاهویی در یادواره شهدای هواپیمای ایرباس جمهوری اسلامی با بیان اینکه شهدای 12 تیر به کدامین گناه کشته شدند، عنوان کرد: تقصیر من چیست که باید از نعمت پدر محروم باشم؛ زمانی که پدرم شهید شد، جنینی سه ماهه بودم.
وی با اشاره به اینکه 50 نفر از مسافران پرواز 655 غیر ایرانی بودند، افزود: چرا آمریکا بابت این جنایت عذرخواهی نکرد و بدتر از آن چرا به فرمانده ناو که دستور شلیک به هواپیما را داد، مدال افتخار دادند؛ مگر بابت اشتباه کسی، به او مدال افتخاز می دهند؟!
این فرزند شهید عنوان کرد: پس از تولد، زندگی سخت من نیز آغاز شد؛ طبق معمول باید به انتقام فکر می کردم، اما سلاح علم و دانش را انتخاب کردم؛ تصمیم گرفتم با اختراع در حوزه پزشکی از مرگ انسان ها جلوگیری کنم؛ برخلاف تفکر آمریکا که به دنبال کشتن انسان هاست.
وی با اشاره به اینکه در کشور من، برخلاف آمریکا، سابقه تجاوز به هیچ کشوری وجود ندارد، تصریح کرد: چرا آمریکا فکر می کند با همه کشورهای دنیا متفاوت و همیشه مدافع شر است.
عامری سیاهویی با اشاره به سابقه بمباران های اتمی آمریکا، گفت: چرا باید امروز کشور من برای کار نکرده، در موضوع هسته ای با کشوری که خود جنایت کار هسته ای است پای میز مذاکره بنشیند.
وی با بیان اینکه بخاطر تحقیقات علمی با بسیاری از شهروندان آمریکایی رابطه ای دوستانه دارم، گفت: موضوع دولت مردان با مردم آمریکا مقوله ای جداست؛ دولت آمریکا خونریز و دشمن بشریت است.
این مخترع ضمن گلایه از کم توجهی رسانه ها به فاجعه هولناک اسقاط هواپیمای مسافربری توسط ناو آمریکایی و کشتار 290 مسفر بی گناه آن، افزود: غرب در رابطه با هیتلر هزاران فیلم ساخته است، اما متاسفانه در کشور ما توجه چندانی به حادثه جانسوز 12 تیر نشده است.
وی با اشاره به اینکه برنامه های امسال بزرگداشت 12 تیر نسبت به سال های قبل بهتر شده است، پیشنهاد داد که از سال آینده برگزاری این مراسم به فرزندان شهدا واگذار شود.
این فرزند شهید از نبود بنای یادبود شهدای 12 تیر در فرودگاه بندرعباس انتقاد کرد و خواستار راه اندازی موزه شهدای هواپیمای ایرباس در این شهر شد.
رونمایی از کتاب های «پس از پرواز» اثر منصور نعیمی و «عروس وینسنس» اثر جواد علیزاده و تجلیل از خانواده های شهدای 12 تیر از دیگر بخش های این مراسم بود.
۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، هواپیمای مسافری ایرباس ایران که از بندرعباس عازم دُبی بود، بر فراز آب های خلیج فارس و در نزدیکی جزیره «هنگام» با شلیک دو فروند موشک ناو «یو اس اس وینسنس» آمریکا سقوط کرد و ۲۹۰ مسافر و خدمه آن به شهادت رسیدند.
نظر شما