از چالش فیش حقوقی اعضای شورای شهر اصفهان تا لزوم منطقی شدن نیروهای انسانی در شهرداری

خبرگزاری شبستان:اعلام جزئیات فیش‌های حقوقی اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و منطقی شدن ساختار نیروی انسانی در شهرداری‌ها برای جلوگیری از حجیم شدن تشکیلات و نیروی انسانی از مهم‌ترین نطق و تذکرات اعضای شورای شهر اصفهان در جلسه ۱۳۹ ام بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، چالش فیش حقوقی مسئولان این بار به جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان رسید و در این راستا رضا امینی،‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان را نیز وادار کرد تا به اعلام جزئیات حقوق دریافتی اعضای شورای شهر اصفهان بپردازد.

 

وی گفت: مدتی است که موضوع فیش‌های مدیران به یکی از مباحث همگانی در کشور تبدیل شده است که جادارد ماهم به نوعی به آن اشاره ای کوتاه داشته باشیم.

 

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان که معتقد است چالش فیش حقوقی ایجاد شده جزء استثنائات بوده و نمی‌توان آن را به همه مسئولان جامعه تسری داد، افزود: این موضوع نباید به محملی برای بی اعتمادی مردم به مسئولین و خادمین خودشان تبدیل شود.

 

امینی تصریح کرد: در کشور اکثریت مدیران پاکدست و کم توقع و با شرافت و امانت داری کار و زندگی می‌کنند که روا نیست اجازه دهیم  فرصت طلبان با استفاده سوء از این شرایط راه را بر اصلاح ببندند و موضوع را لوث کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه برخورد با این پدیده اقتصادی و اجتماعی نباید با برکناری چند مدیر ختم شود، اضافه کرد: بلکه باید خلاء‌های قانونی و حیله‌های شبه قانونی و منافذی که باعث بروز چنین حوادثی در ادارات و مراکز مدیریتی کشور می‌افتد اصلاح و برطرف شود.

 

رئیس شورای شهر اصفهان در ادامه گریزی هم به حقوق دریافتی اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان زد و بیان داشت: در راستای اطلاع مردم باید عرض کنیم که در شورای اسلامی شهر همکاران ما عموما حق الجلسه می‌گیرند و حق‌الجلسه آنها در قانون تعیین شده است و هرگز امکان پرداخت حقوق های نجومی وجود ندارد.

 

وی اضافه کرد: شنیده‌ایم که فیش حقوقی شهردار اصفهان هم در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که باید برای اطلاع مردم عرض کنم بر اساس قانون سقف دریافتی اعضای شوراهای شهر یک شصتم حقوق پایه شهردار (یعنی عدد حکم رسمی شهردار که توسط استاندار اصفهان و آنهم بر اساس قانون تعیین و ابلاغ می‌شود) ضربدر میزان ساعات حضور در جلسات محاسبه و پرداخت می‌شود که این عدد برای اعضای حق الجلسه بگیر شورای شهر اصفهان حداکثر سه میلیون و سیصد و... هزار تومان است که البته این عدد برای کسانی است که از پرداخت مالیات معاف باشند و سقف جلسات موظفی و قانونی را شرکت کنند.

 

صدور مجوزهای برداشت آب در بالادست متوقف شود

 

اما فتح‌الله معین،‌رئیس کمیسیون اقتصادی و امور گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در ادامه این جلسه از دغدغه همیشگی‌اش یعنی زاینده رود سخن به میان آورد و اظهار داشت:‌ مسئولان بر این باورند که کاهش بارندگی‌ها رودخانه را خشک کرده است و این در حالی است که به جرات می‌توان گفت عدم بهره برداری صحیح توسط مدیریت این حوضه آبریز زمینه ساز خشکی زاینده رود شده است.

وی ادامه داد:‌صدور مجوزهای برداشت در بالادست در حالی که هزاران هکتار از اراضی کشاورزی استان بلا استفاده مانده و موجب فقر و نابسامانی جمع کثیری از مردم استان شده ظالمانه، غیر قانونی و غیرمنطقی و غیرشرعی است.

 

‌رئیس کمیسیون اقتصادی و امور گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین با تاکید بر اینکه حذف طرح انتقال آب به فلات مرکزی بیشتر از آنکه ناشی از بررسی کارشناسی باشد به جهت جوسازی و ایجاد فشار بر استان بوده است، ادامه داد: در این راستا مدیریت استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید این معضل را برطرف سازند.

 

وی پیگیری جدی در خصوص اجرای تونل بهشت آباد را نیز ضروری اعلام کرد و بیان داشت: باید توجه داشته باشیم که باید از برداشت غیر مجاز آب که همان سرقت اموال مردم است جلوگیری شود.

 

معین در ادامه از عدول از بودجه مصوب شده شهرداری در بسیاری از موارد در سال‌های گذشته سخن به میان آورد و بیان داشت: باید شرایط به گونه‌ای ساماندهی شود که این اقدام در سال جاری صورت نگیرد.

 

وی در ادامه منطقی شدن ساختار نیروی انسانی در شهرداری‌ها برای جلوگیری از حجیم شدن تشکیلات و نیروی انسانی را ضروری خواند و بیان داشت: برای این امر همچون دیگر نهادها در وزارت کشور سقف زمنانی تعیین شده است که امیدواریم مورد توجه قرار گیرد.

 

معین در ادامه با تاکید بر اینکه شهر اصفهان از قدیم الایام به عنوان مهم‌ترین مرکز صنایع دستی کشور مطرح بوده است، ابراز داشت: صنایع دستی آمیزه‌ای از فرهنگ و هنر و صنعت است که در همه نقاط جهان با نگاهی ویژه به آن نگریسته می‌شود و از این رو در راستای حفظ و تداوم این هنر بزرگ لازم است که در چند محور اقدام جدی به عمل آید.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از اساتید این فن و هنر اقدام به پذیرش شاگرد به جهت آموزش و انتقال تجربیات می‌کنند، ابراز داشت: این کار سنتی، نتیجه بخش بوده و لازم است دولت و مجموعه میراث فرهنگی از این اقدام پشتیبانی جدی کرده و بخشی از هزینه‌های مربوطه را تامین کند.

 

جایگاه اتوبوس‌های اصفهان به شمال شهر انتقال یابد

 

اما داریوش امانی، مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان اصفهان که به عنوان مهمان در این جلسه علنی حضور داشت به لزوم ادغام اداره کل حمل و نقل و پایانه‌ها در اداره کل راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: این اقدام در سطح ملی صورت گرفته ولی هنوز در استان این اقدام اجرایی نشده است.

 

وی استان اصفهان را سومین استان جابجایی بار و مسافر اعلام کرد و ابراز داشت: این در حالی است که در موضوع حمل و نقل بار رتبه اول کشور و از نظر پایانه‌ها نیز در کشور رتبه اول کشور هستیم.

 

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان اصفهان با بیان اینکه در سال گذشته 7 درصد افزایش تردد داشته‌ایم، اضافه کرد: همچنین 128 دوربین جاده‌ای داریم که تا پایان شهریور ماه به 160 عدد افزایش می‌یابد که منجر به کاهش 35 درصدی تصادفات می‌شود.

 

وی به  کشته شدن سالانه 17 هزار نفر در تصادفات جاده‌ای کشور اشاره کرد و بیان داشت: هر روز به اندازه سقوط دو هواپیما در جاده‌ها کشته می‌دهیم، ولی آنچنان که باید به این موضوع پرداخته نمی‌شود.

 

امانی که معتقد است عمده کشته شدگان حوادث رانندگی از طبقه متوسط رو به پایین بوده و نان آور خانواده هستند، بیان داشت: سال 86 هزینه تصادفات سالانه 18 هزار میلیارد تومان بود، اما در سال جاری این هزینه به 30 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

 

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه دچار خودتحریمی عجیبی هستیم. برای مثال برای پایانه امیرکبیر 7 سال باید تلاش کنیم تا مجوز برای بیابان بگیریم و شهرک حمل و نقل اصفهان را راه اندازی کنیم.

 

مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان اصفهان با بیان اینکه پایانه اندیشه درگیر یکسری موارد حقوقی است، ادامه داد: 36 تا 40 هزار مسافر روزانه از پایانه‌های اصفهان جابه جا می‌شوند که این امر نشان از جایگاه بالای استان در این زمینه است، هم چنین مقرر شد پایانه کاوه تنها مکانی برای سوار و پیاده شدن مسافران باشد و جایگاه اتوبوس‌ها به شمال شهر اصفهان منتقل شود.

 

گونه‌های مناسب گیاهی برای کشت انتخاب شود

سید احمد عاملی، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه علنی آلودگی هوا را معضل همه شهرهای کشور عنوان کرد و اظهار داشت: از آنجایی که فضای سبز از جمله معقولاتی است که به نوعی هم در تشدید مشکل بحران آب و هم در کاهش آلودگی هوا نقش دو سویه ای دارد، انتخاب گونه‌های گیاهی مناسب که مقاوم به خشکی و دارای قابلیت تولید انرژی در سطح بالایی و متناسب با شرایط اقلیم اصفهان است، بهترین راه حل برای این موضوع است.

 

وی با بیان اینکه شهرداری باید بر اساس برنامه توسعه فضای سبز، سالیانه ۵ درصد از گونه چمن فعلی که دارای بیشترین میزان مصرف آب است را کاهش داده و گونه‌های مقاوم جایگزین آن کند، افزود: همچنین یکی از برنامه‌های شهرداری برای تامین آب فضای سبز، ساماندهی و بهسازی آبهای سطحی روان شهری و همچنین استفاده از پساب فاضلاب بوده است که شهرداری باید گزارشی از عملکرد خود در این زمینه به شورای شهر ارائه دهد.

 

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه به لزوم ارائه پیوست اقتصادی پروژه‌های شهری با توجه به کمبود منابع در اختیار و همچنین لزوم اثربخشی و کارایی پروژه‌های شهری اشاره کرد و گفت: شهرداری باید به این مهم توجه ویژه داشته باشد.

 

وی پدافند غیرعامل را از مهم‌ترین ضروریات مدیریت شهری عنوان کرد و بیان داشت: این در حالی است که متأسفانه ما در فرایند طراحی پروژه‌ها و امکان سنجی‌های مربوطه شاهد بی‌اهمیتی به پدافند غیرعامل هستیم و در اجرای پروژه‌های شهری پدافند غیرعامل مورد توجه قرار نمی گیرد.

 

عاملی تصریح کرد: اتفاقی مانند حادثه انفجار لوله گاز در غرب تهران این هشدار را برای مدیریت شهری دارد که تحقق پدافند غیرعامل و وجود مدیریت یکپارچه شهری به منظور مهار و جلوگیری از این بحران ها یکی از ضروریات در کشور و مدیریت شهری است.

 

کد خبر 555862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha